TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Hevige sneeuwval zorgt ervoor dat Button House moeilijk bereikbaar is, waardoor het huwelijk van Sam en Claire in het gedrang komt.
«
»
06:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu onderzoeken het verdachte overlijden onder de leden van een Shakespeare-toneelgezelschap.
«
»
06:45 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu investigate onderzoeken een paranormaal verschijnsel wanneer ze opgeroepen worden door een welgesteld lid van de plaatselijke treinenspottersgemeenschap.
«
»
07:30 Father Brown
De komst van een nieuwe musicaldirector heeft een moord tot gevolg.
«
»
08:15 McDonald & Dodds
Op Allerzielen wordt in de buurt van de Glastonbury Tor een succesvolle zakenman gevonden in een ondiep graf. De verdachten zijn al even excentriek als de misdaad zelf.
«
»
09:45 Midsomer murders
Deel 1/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie.
«
»
10:35 Midsomer murders
Deel 2/2. Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie.
«
»
11:25 Midsomer murders
Er blijkt een veiligheidslek te zijn in het huis van de hoofdcommissaris. Het is aan Barnaby om deze zeer bekwame en behendige inbreker te pakken te krijgen.
«
»
12:15 Midsomer murders
Er blijkt een veiligheidslek te zijn in het huis van de hoofdcommissaris. Het is aan Barnaby om deze zeer bekwame en behendige inbreker te pakken te krijgen.
«
»
13:00 Midsomer murders
Deel 1/2. De lokale school wordt door het afnemende aantal kinderen met sluiting bedreigd. Een groep 'lunchende dames' beconcurreert elkaar op moorddadige wijze voor de status van gulste gever.
«
»
13:45 Midsomer murders
Deel 2/2. De lokale school wordt door het afnemende aantal kinderen met sluiting bedreigd. Een groep 'lunchende dames' beconcurreert elkaar op moorddadige wijze voor de status van gulste gever.
«
»
14:50 Rosemary and Thyme
De blinde professor James Mullins is een goede bekende van Rosemary. Hij wordt dood aangetroffen.
«
»
15:50 Death in Paradise
Agent Goodman en zijn team raken betrokken bij de politiek als de aanstootgevende minister van Handel van Saint-Marie dood wordt aangetroffen.
«
»
16:55 Death in Paradise
Een groep vogelspotters ontdekt dat een van hun leden werd vermoord in de jungle van Saint-Marie. Dwayne besluit undercover te gaan om de moordenaar te kunnen ontmaskeren.
«
»
18:00 George Gently
Zes maanden na de schietpartij in de kathedraal is Gently bijna weer op de been. Bacchus herstelt echter minder snel van zijn verwondingen en wil ontslag nemen. Gently zoekt hem op.
«
»
20:00 Hope Street
Peter, een knappe jongeman, wordt naakt aangetroffen op het strand. Hij had een romantische avond met zijn vriendin onder de sterrenhemel, maar bij het ontwaken was ze verdwenen.
«
»
21:00 Unforgotten
Sunny begeeft zich naar een stortplaats in Haringey, waar in een afgedankte vrieskist een lijk zonder hoofd is gevonden. Cassie is ondertussen met ziekteverlof.
«
»
22:00 Unforgotten
Tijdens het onderzoek ontdekken Sunny en Cassie dat vier tegelijk afgestudeerde politieagenten iets met de zaak te maken zouden kunnen hebben, en enkele van hen zijn nog werkzaam bij de politie.
«
»
23:00 Vienna Blood
Max en Oskar zijn er niet van overtuigd dat kapitein Steiner zelfmoord heeft gepleegd en zetten hun onderzoek voort.
«
»
23:55 Miss Scarlet and the Duke
Eliza besluit om samen te werken met privédetective Nash, maar dan wordt hij neergeschoten. Terwijl Eliza en Moses de zaak proberen op te lossen, komen ze tot de conclusie dat Eliza het doelwit was.
«
»
00:40 New Tricks
Het team onderzoekt opnieuw de verdwijning van twee jonge politieke activisten die zeer openlijk campagne voerden tegen de racistische acteur Ray Harris.
«
»
01:35 New Tricks
Het UCOS-team is getuige van een hoogoplopende ruzie tussen projectontwikkelaar Lawrence Fisher en Leanne Sweeting, een jonge vrouw.
«
»
02:25 George Gently
Zes maanden na de schietpartij in de kathedraal is Gently bijna weer op de been. Bacchus herstelt echter minder snel van zijn verwondingen en wil ontslag nemen. Gently zoekt hem op.
«
»
03:55 Home (GB 2019)
Sami verdient zwart bij door bijles te geven, maar dat heeft gevolgen waar hij niet op had gerekend.
«
»
04:20 Happy Valley
Catherine gaat de confrontatie met Clare aan en stelt Ryan voor een ultimatum. Faisal en Joanna bedenken een plan dat een onverwachte wending neemt.
«
»
05:15 Father Brown
Wanneer een kindermoordenaar vermoord wordt aangetroffen, moet Father Brown in het verleden duiken en oude wonden openmaken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers