TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:48 Teletubbies
De Teletubbies zitten vast; Tinky Winky zijn hand zit vast in de tas, Dipsy's hoed zit vast, Laa-Laa's bal zit vast en Po zit vast in de Tubbie-glijbaan!
«
»
06:02 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:13 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:18 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:34 Guess how much I love you
Het lukt Hazeltje maar niet om de laatste appel van een appelboom te plukken. Hij hangt veel te hoog voor hem. Grote Haas vertelt Hazeltje dat toen hij klein was hij hetzelfde had met beukennootjes.
«
»
06:45 Sesamstraat
Tommie is dokter en maakt iedereen beter.
«
»
07:00 Peppa Pig
Wanneer Sibbe de Schildpad vastzit in een boom, heeft Pedro Pony moeite om hem te redden.
«
»
07:05 Peppa Pig
Meneer Pomfrito komt in de klas en hij heeft zijn superheld meegenomen: Super Pomfrito!
«
»
07:10 Jojo & Ouma
Groot-Ouma komt op bezoek vanuit Saint Lucia.
«
»
07:21 Pieter Konijn
Het plan van Pieter om de tuin van meneer Verhoef leeg te roven valt in duigen als hij merkt dat Snuit er al eerder is. De konijnen moeten een manier vinden om hun tuin terug te krijgen.
«
»
07:33 Het feest van Zappelin
Fenna en haar Zappelinvrienden zingen, dansen, goochelen, kletsen en gaan op avontuur in het bos in dit zomerse festivalprogramma.
«
»
07:49 Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
07:58 Waffie, de wonderhond
Waffel wil graag in het doolhof spelen, maar soms is het ook goed om even rustig aan te doen.
«
»
08:09 Puppy Patrol
De zeven zwerfhondjes van Iris Verhuell zijn ontvoerd. Sara ontdekt dat de ontvoerder heel dichtbij hun staat. Mark, Tessa, Sara en Max moeten een truc verzinnen waarbij de dader zichzelf verraadt.
«
»
08:35 De Matties
Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties.
«
»
08:37 Zappsport Battle
Ron Boszhard en Britt Dekker laten kinderen kennismaken met verschillende soorten sporten. Ron en Britt stellen iedere week een team van kinderen samen en krijgen hulp van diverse topsporters.
«
»
08:53 De Matties
Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties.
«
»
08:55 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Leidt zangeres Meau het leven van een popster, of kan ze nog wat hulp gebruiken? Ze nodigt Ridder, Janessy en Gaby uit om daar achter te komen.
«
»
09:05 De Matties
Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties.
«
»
09:07 Jill
Jill krijgt een aantal verrassingen van haar Valentijn, maar wie is hij? Ze legt je uit hoe je een liefdestekening maakt en een stapel-op-jou-hartjeskoek.
«
»
09:25 De Matties
Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties.
«
»
09:27 Steven en Jamie Kazn - Road to Vegas
Steven en Jamie Kazn zijn bijna klaar met alle voorbereidingen voor de grote show waarmee zij de Amerikaanse talentscout hopen te overtuigen van hun kunnen.
«
»
09:42 De Matties
Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties.
«
»
09:44 Freeks wilde wereld
Freek trekt de jungle van Suriname in en vindt een prachtige, supergiftige nachtpauwoogrups. Bassie aait een dikkopslangetje en 's nachts zoekt het team naar de schuwe en sluwe ocelot.
«
»
09:54 De Matties
Tijd om jouw kennis te testen! Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes de vlotte kennisquiz De Matties.
«
»
09:58 Zapp Kids Top 20
Singer-songwriter Raffie komt langs en treedt op met zijn debuutsingle 'AAN' en Stefania treedt op met haar nieuwe nummer 'B.E.D.A.N.K.T.'.
«
»
10:25 Mees Kees
De klas moet op survivaltocht, maar Tom rekent liever. En als ze zien hoe fanatiek Dreus en meester Hank zijn, durft de rest van de klas eigenlijk ook niet zo goed meer.
«
»
10:50 ZappSport Kantine
Ron ontmoet drievoudig wereldkampioen darten Michael van Gerwen. Ron, Michael en drie kids ontmoeten elkaar in Michaels favoriete darthal.
«
»
11:09 Koen Kampioen marathon
Dramaserie voor de hele familie over de jonge voetballer Koen die met zijn vrienden en zijn elftal de top probeert te bereiken. 'De grootste voetballer is klein begonnen'.
«
»
12:47 Kappen nou!
Jesse komt op een nieuwe school waar hij snel vrienden maakt. Maar hij komt tegelijk voor een dilemma te staan als blijkt dat zijn vrienden het buitenbeentje van de klas aan het pesten zijn.
«
»
12:56 Kappen nou!
Jesse vertelt zijn nieuwe vrienden over zijn ervaring met de agressieve Jeremy. Als grap bewerkt hij een foto van Jeremy en Maik stuurt hem door. Bij gym zit Jesse met Jeremy in een team. Werkt dit?
«
»
13:07 Kappen nou!
De scheetfoto van Jeremy gaat viral en hij wordt gepest. Als Jesse de aangeslagen Jeremy tegenkomt in de wc hoort hij iets wat hij niet kan geloven. Pesten zijn vrienden Jeremy? Zou dat waar zijn?
«
»
13:17 Kappen nou!
Jesses vrienden snappen niet waarom Jesse opeens medelijden met Jeremy heeft. Als Jesse getuige is van een pestactie weet hij wat hem te doen staat, maar dat heeft wel gevolgen voor hemzelf.
«
»
13:27 Kappen nou!
Terwijl de school denkt de juiste maatregelen tegen pesten te nemen, gaat het pesten gewoon door. Jesse is het goed zat, spreekt zich uit en zorgt mede daardoor dat de pesters ontmaskerd worden.
«
»
13:38 #MijnPestverhaal
Anne-Mar Zwart trapt de landelijke Week Tegen Pesten af. Ze vraagt kinderen hun pestverhaal te delen. Want iedereen heeft eigenlijk wel een pestverhaal.
«
»
13:48 De Faker
Hamza Othman is bij de familie Van Tellingen op bezoek. Zal hij er tijdens de silent disco achterkomen wie De Faker is?
«
»
14:04 De Faker
Elbert Smelt gaat langs bij de familie Zwinkels, waar het n grote beestenboel is. Lukt het hem De Faker er tussenuit te pikken?
«
»
14:20 De Faker
Bij de familie Kievits in Zoetermeer is het, volgens henzelf, altijd een grote chaos. Lukt het Thomas van Grinsven desondanks om een punt te scoren voor zijn team?
«
»
14:38 Dance academy
Het aftellen naar de laatste Company audities is begonnen. Christian en Tara vinden eindelijk een oplossing voor hun relatieproblemen.
«
»
15:02 Dance academy
De audities voor het National Ballet brengen oude spanningen aan het licht.
«
»
15:27 Kappen
Sander, Chris en Maarten zijn van kinds af aan al vrienden en groeien samen op. Hun vriendschap komt onder druk te staan als Chris en Maarten worden overgehaald om slechte dingen te doen.
«
»
17:00 Mensjesrechten
De Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. Emma verhuisde drie jaar geleden van Mali naar Nederland.
«
»
17:18 Stip it
Emma Kok, Gioia Parijs en TikTokker Quincy Voorhout laten zien dat ze meedoen en zetten de vier stippen op hun hand.
«
»
17:41 Checkpoint Basecamp
Het 'Checkpoint'-team daagt elkaar vanaf hun zelfgebouwde basecamp dagelijks uit voor allerlei testen en challenges en legt met hun vlogcamera's zelf alles vast.
«
»
18:06 Hands Up
Er zijn nog vier duo's over en de duo's moeten een rondleiding geven in de dierentuin. Maar hoe gebaar je olifant of stokstaartje? Welke duo's gaan door naar de volgende aflevering?
«
»
18:33 Voor het blok
De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen n ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kennis, snelheid n lenigheid kan je de muur verslaan.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Nikkie's make-up mansion
In de mansion geeft Nikkie de opdracht een make-uplook te maken in het thema galaxy, met blacklight invloeden. Te gast is influencer Jade Anna.
«
»
19:44 Steven en Jamie Kazn - Road to Vegas
Een bijzondere boeking staat op het programma. Steven Kazn mag optreden op een bruiloft. Zijn aankomst op het feest gaat al gauw gepaard met de nodige chaos en verwarring.
«
»
20:01 Ghost Host
Nietsvermoedend worden YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven in het spel van de mysterieuze ghost host getrokken. Ze krijgen drie opdrachten, die ze op afstand met elkaar moeten uitvoeren.
«
»
20:18 Vlogmania kort
Jaylinn probeert een vlog te maken over haar fotoshoot in Parijs, maar haar broertje verpest het. In het sprookjesbos krijgt de vlogfamilie Kick ruzie met een andere vloggende familie.
«
»
20:38 Socutera
De Koninklijke Hondenbescherming komt al 110 jaar op voor de rechten van honden, zorgt voor kennisoverdracht en voor de opvang van oude en kwetsbare honden.
«
»
20:41 Fartblinda
Bea is gearresteerd op Malta, maar krijgt hulp van Peder. Ze moet terug naar Stockholm voor haar afspraak met Thulin. Maar hij wordt vermist en zonder bron kan het artikel niet gepubliceerd worden.
«
»
21:32 Moltalk
Samen met oud-deelnemers wordt er gediscussieerd over opdrachten, complotten en theorien. Ook worden de reacties en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen.
«
»
22:11 Het beste van...de jaren 90
Op televisie keken we naar 'Bananasplit', waarin Ralph Inbar wekelijks bekende mensen voor de gek hield met verborgencameragrappen.
«
»
23:00 Smeris
Willem wordt door Blok ingezet om Theo te ontmaskeren, terwijl Theo een schokkende ontdekking doet over Maartje. Kunnen Theo en Willem elkaar weer vinden, voordat de criminelen hun slag slaan?
«
»
00:01 De Luizenmoeder
Juf Ank geeft op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn het hier niet mee eens.
«
»
00:33 Alles voor de bruiloft
Het weer speelt een grote rol op de bruiloft van Jim en zijn zwangere bruid Paula. Nina vergeet het bruidsboeket. Op een bruiloft in Barcelona moeten de weddingplanners alle zeilen bijzetten.
«
»
01:05 All Stars & Zonen
Om de door hem in dronkenschap veroorzaakte schade op de club te herstellen, heeft Jeffrey een plan bedacht: in het 'Beer Book of World Records' komen en zo 6.000 euro verdienen.
«
»
01:42 Feuten
De verjaardag van Olivier wordt traditioneel groots gevierd in het statige landhuis van zijn vader.
«
»
02:15 Missie Aarde
Wanneer alles uitvalt op de Tasman en het schip stuurloos blijkt, gaat Reibek dieper het schip in om het defect te lokaliseren. Brechtje is helemaal klaar met de Russische wijsheden van Svetlana.
«
»
02:41 Missie Aarde
Harold gaat met de VUT en Reibek wordt gevraagd een afscheidsspeech voor te bereiden. De Tasman staat op het punt door de 10 miljoen kilometer grens te gaan. Bram vraagt wie er met hem mee door wil.
«
»
03:04 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:25 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
05:35 Sarah and Duck
Sarah en Eend zijn in de tuin als ze lintjes over de heg zien hangen. Die zijn van hun buurmeisjes. De buurmeisjes zeggen niets, maar beelden wel van alles uit.
«
»
05:42 Pipi, Pupu & Rosemarie
Een wasbeer, een vogel en een konijn trekken door de wereld, op zoek naar Mapa, een beetje mama en een beetje papa.
«
»
05:49 Teletubbies
De Teletubbies spelen het spel Hoe heet jij? Ze worden verrast als een kommetje Tubbietoetje het spel met ze meespeelt!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op En.

Dossiers