TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Enchantimals: Verhalen uit Everwilde
Tekenfilm.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Smul heeft in zijn paddestoel een toverboek gevonden. Samen met Plop wil hij de truc met de doorzaagkist uitproberen op Lui.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Plop heeft een lekkere taart gebakken. Hij is van plan om zijn vrienden een stuk te geven, maar eerst moet hij hout gaan sprokkelen.
«
»
06:50 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een arme houthakker die zeven zonen had. De jongste was bijzonder klein, hij werd dan ook Klein Duimpje genoemd.
«
»
07:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 K3 Roller Disco
Marthe heeft één van de bekendste youtubers van het moment uitgenodigd. Als hij een filmpje maakt over de Roller Disco kan dat voor meer succes zorgen.
«
»
07:50 K3 Roller Disco
Klaasje schrijft een boek over het leven van K3. Haar uitgeefster vindt het echter saai en wil meer sappige details. Aangezien K3 dat niet heeft, besluit Klaasje om de boel wat spannender te maken.
«
»
08:10 Skilz
Quinten is in alle staten wanneer blijkt dat zijn wing woman Lara, onder de ogen van zijn twee vrienden en een volle zaal, in rook is opgegaan.
«
»
08:25 Raveleijn
In een explosie van hoefgetrappel, galopperen vier glanzende paarden met vier ruiters op hun rug, aan de andere kant de poort uit. Verbaasd en verschrikt kijken de vier broers en zussen elkaar aan.
«
»
08:50 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Wakandy
Show.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
De hoofdinspecteur van de verzekeringen nodigt zichzelf en zijn echtgenote uit bij Slisse en Melanie. Het is de bedoeling dat Jan het diner bereidt, maar die gaat met Rik naar een feestje.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Gooische vrouwen
Cheryl presenteert haar nieuwe parfum, terwijl Martin zich alleen voelt. Ondertussen brengt Tippi Wan een boek uit over het leven in 't Gooi, die veel impact heeft op de vrouwen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 America's Got Talent: The Champions
De beste tien deelnemers geven het beste van zichzelf in de grote finale. Na afloop beslist het publiek wie de grote winnaar wordt.
«
»
15:25 Cougar Town
Jules vreest dat ze in een passieloos huwelijk is beland. Grayson aanvaardt al haar beslissingen zonder zich ook maar een beetje te verzetten.
«
»
15:50 Cougar Town
Jules heeft er een gewoonte van gemaakt om gedag te zeggen tegen haar vrienden, op Tom na, door hen op de mond te kussen. Zo wil ze aantonen hoezeer ze aan hen gehecht is.
«
»
16:15 The Masked Singer (BEL)
Een nieuwe Masked Singer doet haar intrede. De sensuele en vurige Flamme Fatale steekt het kot volledig in brand.
«
»
18:20 Loïc tussen 2 vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Comedy Toppers
Komische show.
«
»
20:25 Wat een Jaar!
Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel keren samen met Carry Goossens en Jean Blaute terug naar het jaar 1968.
«
»
21:40 The A-Team
Het A-Team is een eenheid van vier ex-commando's die ten onrechte worden beschuldigd van een misdaad. Ze duiken onder en opereren als huurlingen.
«
»
23:45 Serenity
Baker Dill is de kapitein van een vissersboot waarmee hij toeristen rondvaart. Wanneer zijn ex-vrouw Karen opduikt, smeekt zij Dill om haar te beschermen tegen haar gewelddadige echtgenoot.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers