TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:45 Vinger aan de poot
Bart krijgt Kelly op bezoek met haar aapje Titti. Het diertje moet ontwormd worden en krijgt meteen ook zindelijkheidstraining. Bij Guy en Tine is het feest: hun zoontje Joey wordt vandaag twee jaar.
«
»
17:20 Nonkel Jef
Na 25 jaar afwezigheid duikt de echtgenoot van Lizette opnieuw op. Vettige Jean en boer Wollaert willen tegen het mestactieplan betogen.
«
»
17:50 Nonkel Jef
Het gerucht gaat dat er een toeristische fietstroute wordt aangelegd langs de boerderij van Nonkel Jef. Magda wil hier uiteraard munt uit slaan en besluit een café te openen.
«
»
18:25 Nonkel Jef
Louis is zenuwachtig voor zijn afspraak met een potentiële sponsor. Nonkel Jef bezoekt samen met Odette en Izzi de dierentuin.
«
»
18:55 Nonkel Jef
Bella is ziek en kan niet meer werken. Eduard bezoekt haar en besluit haar een spuitje te geven omdat het dier te hard lijdt.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Nonkel Jef heeft veel pijn, maar wil niet naar de dokter. Uiteindelijk bedenken Izzi en Odette een plan zodat de dokter toch een diagnose kan stellen, zonder dat Jef dit door heeft.
«
»
19:45 Baantjer
De columnist David Waterman wordt dood achter zijn bureau aangetroffen. Het wordt De Cock al snel duidelijk dat Waterman bij acteurs en schrijvers niet zo geliefd was.
«
»
20:35 Baantjer
Floris van Rozenmond ligt opgebaard in het rouwcentrum. Na een aantal onverklaarbare gebeurtenissen laat de Cock het lichaam van Floris in beslag nemen.
«
»
21:25 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
22:50 De Planckaerts
Het is half elf 's avonds op de eerste dag van Stephanies veertigste zwangerschapsweek. Bevallen doet Stephanie in het Gentse UZ en de hele twee uur durende rit wordt gefilmd door Junior.
«
»
23:35 EHBL
Vrije tijdsmagazine.
«
»
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers