TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Relic Hunter
Sydney en haar partner Nigel zijn op avontuur in Spanje. Een paar misdadigers geven zich uit voor het duo en proberen zo kostbare relikwieën in hun bezit te krijgen.
«
»
14:10 Relic Hunter
Sydney en Nigel willen de begeerde doos van Pandora in hun bezit krijgen. De doos waarvan de legende vertelt dat ze niet mag geopend worden.
«
»
15:10 M*A*S*H
In het kamp komt een GI aan in het gezelschap van een Koreaanse slavin, die hij voor vijfhonderd dollar van haar familie gekocht heeft.
«
»
15:40 Motorway Cops
De verkeerspolitie gaat ter plaatse na een frontale botsing nabij het centrum van Birmingham. Ze maken de weg vrij en proberen uit te zoeken hoe het ongeluk gebeurde.
«
»
16:50 Motorway Cops
Agenten Matt en Aidy worden opgeroepen om hun collega's bij te staan bij de achtervolging van een gestolen wagen. De auto nadert het centrum van Leeds en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
«
»
17:55 The Gifted
Alle Struckers op Andy na proberen het geschonden vertrouwen te herstellen. Thunderbird, Blink en Eclipse bezoeken Wire om weer zijn hulp in te roepen, maar er is iets ergs gebeurd met Graph.
«
»
18:45 The Gifted
De Inner Circle bereidt een hinderlaag voor, maar Polaris weet niet of ze zal meedoen. Thunderbird leert Reed hoe hij zijn krachten moet controleren.
«
»
19:40 My Wife and Kids
Jr. voelt zich er eindelijk klaar voor om Vanessa ten huwelijk te vragen.
«
»
20:05 The Kids Are Alright
Eddie laat in zijn slaapkamer een fles drank vallen en wil absoluut voorkomen dat Peggy dit ontdekt. Zijn vriendin Wendi probeert Peggy af te leiden door haar aan te manen een dagje vrijaf te nemen.
«
»
20:35 Orange is the New Black
Piper wil dat de atletiekbaan van de gevangenis wordt heropend, maar om dat voor elkaar te krijgen zal ze de gevangenisbewaker een dienst moeten bewijzen.
«
»
21:35 Orange is the New Black
Red wordt onder druk gezet om drugs te smokkelen via haar keuken. Larry publiceert een artikel over Piper in The New York Times. Er worden twee baby's geboren.
«
»
22:40 Orange is the New Black
Het is Thanksgiving en Larry mag op bezoek komen, maar dankzij Pipers obscene dansmoves brengt ze de feestdagen door in de isolatiecel. Haar feestmaal: beschimmelde worst.
«
»
23:50 No-Go Zones: The World's Toughest Places
Quirino, op de Filipijnen, is de thuisbasis van drugsdealers, dieven en moordenaars. Het is het werkterrein van de Batanga City Jail-bende. Bendeleider Jo-Jo regeert hier met ijzeren vuist.
«
»
00:45 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt opgeroepen wanneer een bestuurder een wild paard aanrijdt. Ze moeten het verkeer omleiden tot een veearts ter plaatse is.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers