TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 The Simpsons
In een poging om hun gezinsleven nieuw leven in te blazen, laat Marge iedereen zijn elektronische apparaten inleveren en krijgt iedereen de opdracht om naar de boekwinkel te gaan.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 The Green Hornet
Britt Reid erft het imperium van zijn vader. Hij sluit vriendschap met Kato, één van zijn vaders werknemers. Ze besluiten om samen de misdaad te bestrijden.
«
»
16:05 Modern Family
Claire wil een familieportret laten maken, maar iedereen lijkt haar tegen te werken. Phil en Gloria gaan samen naar een wedstrijd van de LA Lakers, maar belanden er in een ongemakkelijke situatie.
«
»
16:30 Outmatched
Jay en Sylvia, de ouders van Mike, komen op bezoek vanuit Florida. Mike wordt onzeker wanneer Jay commentaar heeft op zijn manier van opvoeden. Kay is jaloers op de band die Sylvia heeft met Nicole.
«
»
17:00 Breeders
Uiteenlopende culturele opvattingen zorgen voor verdeeldheid binnen Pauls familie. Jim en Jackie zijn van slag nu ook de laatste van hun oudere buren besloten hebben om te verhuizen.
«
»
17:25 Single Parents
Angie vraagt Will om hulp. Poppy ontdekt dat Douglas tegen haar liegt.
«
»
17:50 Bless This Mess
Rio ontdekt dat Rudy al jarenlang elke dag een stukje zoethout koopt in de winkel van Constance. Beau plaagt Mike met zijn bijnaam uit zijn kindertijd. Mike wil zijn kunnen als boer bewijzen.
«
»
18:20 Alice Through the Looking Glass
Wanneer Alice in Wonderland wakker wordt, moet ze door een nieuwe mysterieuze wereld reizen om daar een magische scepter te vinden om de kwaadaardige 'Lord of Time' te stoppen.
«
»
20:25 The adjustment bureau
Nadat de veelbelovende jonge politicus David verliefd is geworden op de mooie balletdanseres Elise, ontdekt hij dat een mysterieuze overheidsinstantie probeert hun relatie tegen te houden.
«
»
22:25 The Shallows
De Amerikaanse Nancy reist naar een verlaten strand om te surfen. In het water wordt ze echter opgejaagd door een witte haai.
«
»
00:05 Better Things
Sam probeert haar dochters te leren autorijden, maar kan niet stoppen met klagen over de slechte werkomstandigheden op de filmset van haar nieuwe blockbuster.
«
»
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers