TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Hotel Inspector Returns
Realityreeks.
«
»
13:10 Love Bites
Drie vrijgezelle heren wagen hun kans in de keuken van Scarlett in de hoop een date te winnen met de 22-jarige Clara. Wie slaagt erin haar hart te veroveren?
«
»
14:05 Supernanny US
Tim en Jennifer Collins adopteerden de tweelingzussen Alyssa en Mekenna (9), die gediagnosticeerd werden met ADHD. Hun onstuimige gedrag zorgt ervoor dat Tim en Jennifer zich vaak zorgen maken.
«
»
14:55 Helse bruiden
Aleshia forceert haar echtgenoot om een ballade voor haar te zingen. Yovanna kan het niet laten haar bruidsmeisjes uit te kafferen en organiseert een duizelingwekkend duur feestje.
«
»
15:50 Posh Hotels: Upstairs and Down
Acteur Nigel Havers en actrice Sally Lindsay verkennen vier van de meest iconische en luxueuze hotels van Groot-Brittannië en Ierland vanuit twee totaal verschillende perspectieven.
«
»
16:50 Spice Girls: How Girl Power Changed the World
In 1997 ontslaan de meiden hun manager en tonen ze nog meer 'girl power'. Wanneer in 1998 ook Geri de groep verlaat vlak voor de Amerikaanse tour, gaan de Spice Girls verder met z'n vieren.
«
»
17:50 Hotter Than My Daughter NL
Ronnie is de uitdagende en sexy kledingstijl van zijn 'blingblingmoeder' Jennie helemaal zat. Hij haalt Bridget naar Enschede om Jennie aan te pakken.
«
»
18:45 American Ninja Warrior
In de eerste ronde van de halve finale nemen onder meer Daniel Gil, Jesse Labreck, Sandy Zimmerman, Jody Avila en Grant McCartney het tegen elkaar op.
«
»
20:25 Ant-Man and the Wasp
Scott Lang heeft moeite om een balans te vinden tussen zijn verantwoordelijkheden als superheld en als vader. Maar al vlug biedt een nieuwe missie zich aan.
«
»
22:35 Apollo 13
Op 11 april 1970 vertrekt ruimteveer Apollo 13 op missie naar de maan. Het lijkt een routinevlucht te worden, tot astronauten Jim, Fred en Jack na twee dagen plots een enorme knal horen.
«
»
01:05 Ambulance: Code Red
Het urgentieteam wordt opgeroepen voor een verkeersongeluk waarbij een dertienjarige jongen van de weg werd gemaaid terwijl hij op weg was naar school. Er komt bloed uit zijn oor.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers