TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Soep!
Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling.
«
»
06:10 De gezonde goesting
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte brunchgerechtjes: een vegan roerei met nep-spek, een snelle worteldip en als dessert een chocomousse met 2 ingrediënten.
«
»
06:45 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst krijgt vandaag hulp van een vrouw in de keuken. Niemand minder dan de Ijslandse schone Dagny Ros Asmundsdottir neemt deel aan De Garde van Gert.
«
»
07:15 De Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede dag in de chalet. Dominique bereidt tortilla's, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
07:45 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
08:25 Peppe's Sicilië
1 bakker, 1 kapper, 1 bakkerij, 1 apotheek en 1 slager. Dat is Siculiana. Daar liggen de roots van chef Peppe. Vandaag stopt hij bij de slager voor verse worst.
«
»
08:55 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
09:45 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
10:20 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
10:50 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft nog steeds een grote voorliefde voor groenten.
«
»
11:00 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
11:45 De Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede dag in de chalet. Dominique bereidt tortilla's, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
12:20 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
12:40 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
13:15 De dagschotel
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
13:30 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
14:00 Pasta & Risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
14:20 De gezonde goesting
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte brunchgerechtjes: een vegan roerei met nep-spek, een snelle worteldip en als dessert een chocomousse met 2 ingrediënten.
«
»
15:00 Soep!
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
15:15 Nuances
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
15:45 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
16:35 De Wereldkeuken
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
17:25 De Wereld op je Bord
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete én een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
17:50 Meesterlijke Klassiekers
Kaaskroket.
«
»
18:25 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
18:50 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Lang leve het varken en dan ook echt ALLE onderdelen ervan. Vandaag maakt Johan Segers één van zijn favoriete delen van het varken klaar, de poot.
«
»
19:15 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
19:45 Toasted!
Chocolatier Dominique Persoone kan meer dan pralines maken alleen.
«
»
20:15 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug om er te koken.
«
»
20:40 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
21:15 Piet patron
In deze aflevering volgen we Cyriel, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
21:40 De Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede dag in de chalet. Dominique bereidt tortilla's, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
22:15 De dagschotel
Peppe Giacomazza - Papillot van zwaardvis
«
»
22:20 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
22:40 De dagschotel
Julie Baekelandt serveert ons vandaag een bil van reebout. Daarnaast kiest ze voor een sterk onderschatte groente: knolselder.
«
»
23:00 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
23:40 Toasted on Wheels!
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Op het menu staan vandaag: bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels.
«
»
00:10 De dagschotel
Chiara van Emrik - Hertenkalf met pastinaakfrietjes (feesteditie)
«
»
00:25 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
00:45 Soep!
Soep, in alle geuren en kleuren! gemaakt op een simpele manier door de njam!-chefs. Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
01:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
01:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken: de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde: Michiel van der Eerde! Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
01:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de Italiaanse chef Peppe Giacomazza! Op zijn menu kippendijtjes die hij opvult met natuurham en mozzarella. Heerlijk in combinatie met zijn groene asperges. Buon appetito!
«
»
02:20 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
02:50 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
03:15 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
04:00 De Wereldkeuken
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
04:40 De Wereld op je Bord
Ladychef Fatima Marzouki van het Antwerpse El Warda-restaurant maakt samen met Hanne een smakelijke combo van een zoete én een zoute tajine. En koken met een tajine heeft zo zo'n etiquette.
«
»
05:00 Meesterlijke Klassiekers
Kaaskroket.
«
»
05:30 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
05:50 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediënt in gedachten: zwarte pensen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers