TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 The Coroner
Jane Kennedy keert terug naar het kuststadje dat ze ontvluchtte als tiener om er de positie van lijkschouwer in te nemen. Haar eerste zaak is het mysterieuze overlijden van een tiener.
«
»
06:00 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu moeten hun eigen naam zuiveren wanneer ze worden beschuldigd van enkele misdaden door enkele dubbelgangers.
«
»
06:45 New Tricks
Wanneer de rijke en eenzame oude dame, Dorothy Hepple, dood wordt aangetroffen in haar huis, barst een familievete los. Haar fortuin en de bezittingen die ze nalaat, zijn bestemd voor haar katten.
«
»
07:35 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken.
«
»
08:25 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken.
«
»
09:10 Midsomer murders
Tijdens het onderzoek naar de dood van een ambtenaar bij een schietpartij ontdekken Barnaby en Jones dat hij een bedreven afperser was.
«
»
10:05 Midsomer murders
Joyce is ervan overtuigd dat een lokale boer meer weet dan hij vertelt. Barnaby en Jones ontdekken hoe ze de aanvaller van de afperser moeten insluiten.
«
»
10:50 Dalziel and Pascoe
Dalziel woont in Stenby een begrafenis bij als hem het nieuws bereikt over een wrede moord in het dorp. Omdat Pascoe er niet is, neemt Dalziel het onderzoek op zich.
«
»
11:40 Dalziel and Pascoe
Het moordonderzoek neemt een nieuwe wending als er tussen de bezittingen van de overleden advocaat een brief wordt gevonden die gericht is aan Dalziel.
«
»
12:30 The Watch
Vimes is zo gefocust op wie het zwaard wil dat hij niet meer let op het gevaar van het te durven vernietigen.
«
»
13:15 The Watch
Vimes en Sybil moeten het opnemen tegen huurmoordenaars.
«
»
14:10 Agatha Raisin
Agatha begint haar eigen detectivebureau, maar het loopt niet echt storm in haar nieuwe kantoor.
«
»
15:10 Agatha Raisin
Vlak nadat Olivia ingaat op Agatha's aanbod om de spookverschijnselen op Ivy Hall te onderzoeken, wordt ze dood aangetroffen. Agatha en James hebben nu een echt moordmysterie om op te lossen.
«
»
16:10 Agatha Raisin
Agatha wordt gevraagd om een doodsbedreiging tijdens een bruiloft te onderzoeken en zoals gewoonlijk zijn de zaken gecompliceerder dan ze lijken.
«
»
17:10 Agatha Raisin
De zaak wordt nog ingewikkelder wanneer in Agatha's keuken een huurmoordenaar wordt vermoord. Wie was het beoogde doelwit: de huurmoordenaar of Agatha?
«
»
18:10 McDonald & Dodds
Vijf oudere vrienden maken samen een ballonvaart, maar de tocht gaat niet zoals gepland. De ballon begint te tollen en al snel wordt duidelijk dat de mand het gewicht niet meer kan dragen.
«
»
20:00 Silent Witness
Een ex-gevangene is op brute wijze vermoord. De verdenking valt op een andere ex-gevangene, maar ook hij wordt vermoord. Het team ontdekt dat de mannen naar dezelfde psycholoog gingen.
«
»
21:10 Silent Witness
Er vallen nog meer slachtoffers en het lijkt erop dat de steungroep van psycholoog Sasha Blackburn hierin een centrale rol speelt. Het team vraag haar om hulp.
«
»
22:15 Jonathan Creek
Jonathan Creek wil niets liever dan een rustig leventje leiden aan de zijde van Polly, maar zijn dorp wordt plots geplaagd door allerlei vreemde gebeurtenissen.
«
»
23:30 Grantchester
Sidney probeert het verlovingsfeest van Amanda en Guy te negeren, maar zijn zus Jen komt speciaal langs om hem mee te nemen.
«
»
00:15 Dracula
De opvarenden van het Russische schip de Demeter - onder wie ene Graaf Dracula - vormen een bont allegaartje. Ook de lading is bizar: vijftig kisten gevuld met vermolmde Transsylvaanse grond.
«
»
01:45 McDonald & Dodds
Vijf oudere vrienden maken samen een ballonvaart, maar de tocht gaat niet zoals gepland. De ballon begint te tollen en al snel wordt duidelijk dat de mand het gewicht niet meer kan dragen.
«
»
03:15 Grantchester
Sidney probeert het verlovingsfeest van Amanda en Guy te negeren, maar zijn zus Jen komt speciaal langs om hem mee te nemen.
«
»
04:00 Home (GB 2019)
Sami verdient zwart bij door bijles te geven, maar dat heeft gevolgen waar hij niet op had gerekend.
«
»
04:25 The Coroner
Het aangespoelde lichaam is volgens Jane het gevolg van een mislukt zeemansgraf. Davey is het daar niet mee eens en allebei proberen ze de ander van hun ongelijk te overtuigen.
«
»
05:10 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Lu doen onderzoek naar een zaak rond een vermist persoon in een casino.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers