TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Stargate SG-1
Het SG-1-team bevindt zich op een planeet die compleet verwoest is. In een afgelegen grot treffen ze een bewusteloze vrouw aan, die uiteindelijk eigenlijk een robot blijkt te zijn.
«
»
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
04:10 Stargate SG-1
De Sentinel is een machtig beschermingswapen dat zou kunnen worden ingezet in de strijd tegen de Goa'ulds. Het werd ooit op een planeet gevonden door leden van de corrupte NID. Zij probeerden het toen te stelen. maar dat mislukte.
«
»
04:50 Stargate SG-1
Daniel Jackson keert terug van een missie op een andere planeet. Hij heeft er een buitenaardse beschaving aangetroffen die wordt bedreigd omdat ze een massavernietigingswapen proberen te bouwen.
«
»
05:30 Stargate SG-1
SG-1 krijgt bezoek van een Asgard. Hij vertelt dat de strijd tussen de Asgard en de Replicators een nieuw hoogtepunt heeft bereikt en dat Thor werd vermoord door de Goa'uld. De Asgard vraagt SG-1 om een ondergronds laboratorium te beschermen.
«
»
06:10 Stargate SG-1
SG-1 wordt onder vuur genomen door Anubis, die een apparaat bezit om een Stargate te vernietigen met een andere Stargate. Tot overmaat van ramp kan het team geen beroep doen op de hulp van geallieerde troepen.
«
»
07:00 Stargate SG-1
Carter vermoedt dat de Stargate nog maximum 54 uur weerstand kan bieden tegen de aanval van Anubis. Teal'c en zijn zoon Rya'c besluiten daarom op zoek te gaan naar het wapen dat verantwoordelijk is voor hun problemen.
«
»
07:45 Stargate SG-1
De SG-1-teamleden nemen de controle van een verlaten Goa'uld moederschip. Dit is waar Thor vastgehouden wordt door Anubis. De groep loopt hierbij echter in een hinderlaag.
«
»
08:30 Beverly Hills, 90210
Janet en Steve nemen een babysitter aan die hen heel wat verrassingen bezorgt. Gina en Dylan worden aangehouden voor drugsbezit.
«
»
09:20 Beverly Hills, 90210
Matt is akkoord om sperma te geven aan zijn broer en diens vrouw, die zelf geen kinderen kunnen krijgen. Kelly is daar tegen.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:05 Beverly Hills, 90210
John is bereid om een intensieve fysische training te volgen om zijn dochter te plezieren ook al kan dat hem hartsproblemen geven.
«
»
10:50 Beverly Hills, 90210
De vader van Donna heeft een hartstilstand. Na de begrafenis neemt Gina afscheid van iedereen en vertrekt naar Los Angeles.
«
»
11:35 Beverly Hills, 90210
TE:27 Populaire serie uit de jaren 90 over een groep tieners uit de chique wijk Beverly Hills in Los Angeles en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen tijdens het opgroeien.
«
»
12:20 Beverly Hills, 90210
Na veel speurwerk slaagt Dylan erin om zijn vader terug te vinden. Hij ontdekt dat hij een nieuwe familie heeft en beslist om hem niet lastig te vallen.
«
»
13:10 Beverly Hills, 90210
Dylan vraagt zijn vader om Beverly Hills te verlaten. Hij kan moeilijk verteren dat zijn vader een nieuw leven heeft opgebouwd en dat hij zijn nieuwe familie niet over Dylan heeft ingelicht.
«
»
13:55 Beverly Hills, 90210
Dylan en Matt vertrekken op de motor naar de woestijn. Ze worden overvallen door de duisternis en beslissen naar hun camping terug te gaan.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:40 Beverly Hills, 90210
TE:27 Populaire serie uit de jaren 90 over een groep tieners uit de chique wijk Beverly Hills in Los Angeles en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen tijdens het opgroeien.
«
»
15:25 Beverly Hills, 90210
TE:27 Populaire serie uit de jaren 90 over een groep tieners uit de chique wijk Beverly Hills in Los Angeles en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen tijdens het opgroeien.
«
»
16:15 Stargate SG-1
Wanneer een ingevroren vrouwenlichaam gevonden wordt op een basis in Antarctica, wordt het SG-1 team ter plaatse gestuurd om een onderzoek uit te voeren. Ze noemen haar Ayiana. Als Ayiana eenmaal ontdooid is, blijkt ze verrassend goed intact te zijn.
«
»
17:00 Stargate SG-1
Carter, Teal'c en Jonas worden naar een dorpje in de staat Oregon gestuurd. Hier onderzoeken ze de verdwijning van Richard Flemming, een bioloog die contact met het Stargate-team had opgenomen in verband met informatie over Adrian Wright.
«
»
17:45 Stargate SG-1
Kolonel O'Neill ontvlucht een aanval van de Gou'ald op een onbekende planeet, maar hij wordt samen met een slavin gevangen genomen voor hij de Stargate kan bereiken.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:30 Stargate SG-1
Het SG-1-team ontvangt een delegatie van Kelowna, een land op de thuisplaneet van Jonas. Kelowna wordt bedreigd door een alliantie van twee vijandelijke strijdmachten en ze hebben dringend hulp nodig.
«
»
19:20 Stargate SG-1
Het SG-1-team begeleidt de professoren Coombs, Meyers en Felger tijdens een onderzoeksmissie op een verlaten planeet. Dit blijkt echter een schijnopdracht te zijn.
«
»
20:05 Stargate SG-1
Een huurmoordenaar begint een reeks van moorden. De Tok'ratroepen en de Jaffarebellen lijden zware verliezen wanneer het leger van Anubis enkele Stargatebasissen in het Risasysteem aanvalt.
«
»
20:50 Stargate SG-1
De SG-1 neemt contact op met een pacifistisch volk wiens technologie lijkt op die van de aarde. Wat begint als iets diplomatisch, krijgt al gauw een commerciële draai. Het team moet beginnen met een ruilhandel.
«
»
21:40 Stargate SG-1
Een tv-journaliste ontdekt het bestaan van het Prometheusproject waardoor de overheid snel moet ingrijpen om ervoor te zorgen dat het onderzoek niet openbaar wordt gemaakt.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:25 Stargate SG-1
Het SG1-team krijgt op het Prometheusschip bezoek van Thor, die hen om dringende hulp vraagt. Een van de thuisplaneten van Asgard wordt bezet door de Replicators, spinachtige robots die informatie kunnen verzamelen en vervolgens verder evolueren.
«
»
23:10 Stargate SG-1
Kolonel O'Neill en zijn SG-1-teamleden keren terug van een missie op een buitenaardse planeet, waar ze een vreemde energiebron hebben gevonden. Het voorwerp lijkt op het eerste gezicht ongevaarlijk.
«
»
00:00 Spin City
Paul, Stuart en Carter strikken gokker Charlie voor hun pokeravond. Nu zijn huishoudster het na twintig jaar voor bekeken houdt, helpt Caitlin de burgemeester om opnieuw voor zichzelf te leren zorgen.
«
»
00:20 Spin City
Charlie doet een beroep op een oude studievriend om de burgemeester uit de juridische problemen te helpen.
«
»
00:45 Spin City
Een professioneel consultant verdenkt Charlie ervan dat hij het imago van de burgemeester schaadt bij de vrouwen.
«
»
01:05 Spin City
Charlie komt vast te zitten in een vastgelopen metro wanneer hij onderweg is naar een afspraakje met een vrouw op wie hij wanhopig indruk wil maken. Carters rare buurman Kurt valt voor hem.
«
»
01:25 Spin City
De burgemeester vraagt Caitlin om hulp wanneer de levensstijl van zijn dochter hem een beetje teveel wordt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers