TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:00 Spin City
Omdat ze hun avonden niet langer in zijn gezelschap willen doorbrengen, besluiten Charlie en Caitlin om de burgemeester te koppelen aan Caitlins buurvrouw Judith. Hockeycoach Barry Melrose geeft Stuart enkele tips.
«
»
08:25 Melrose Place
Een groep jongvolwassenen woont in een chique wooncomplex in Los Angeles. Ze hebben een heel verschillende sociale afkomst en verschillende dromen. Iedereen krijgt echter elke dag met nieuwe problemen te maken.
«
»
09:00 Melrose Place
Keith's obsessie met Alison neemt toe. Jane bedient Michael met scheidingspapieren. Jake en Jo gaan samenwonen. Amanda is huisbaas.
«
»
09:50 Melrose Place
Billy neemt de leiding nadat Keith Alison aanvalt. Sydney troost zus Jane. Amanda en Jo strijden om de aandacht van Jake tijdens een motorcross.
«
»
10:40 Melrose Place
Billy vliegt naar Seattle om Keith te confronteren. Jo wordt verdacht van Amanda's bedoelingen.
«
»
11:25 Melrose Place
De autoriteiten vermoeden brandstichting wanneer Jake's motorwinkel afbrandt. Sydney vertelt Michael dat Jane heeft gegeten met een oude beau.
«
»
12:15 Melrose Place
Jake stemt ermee in om als model voor Amanda te werken. Michael beschuldigt Jane van ontrouw.
«
»
13:00 Melrose Place
Michael's partij verdeelt loyaliteit. Billy en Alison proberen Jake en Jo te verzoenen. Matt overweegt met Katya te trouwen om haar in het land te houden.
«
»
13:50 Melrose Place
Alison maakt lange dagen bij een klant. Jane laarzen Sydney voor het zien van Michael. De relatie tussen Amanda en Jake escaleert.
«
»
14:40 Melrose Place
Amanda en Jake delen een nacht vol passie. Michael probeert Sydney te dumpen. Alison regelt Steve en Jo. Immigratie onderzoekt Matt en Katya.
«
»
15:25 Melrose Place
Het platonische huwelijk van Matt verstoort potentiële romantiek, Kimberly betrapt Michael en Sydney in bed en de relatie van Jane en Robert bloeit op.
«
»
16:15 Spin City
De vader van de burgemeester is overleden en Mike vraagt iedereen om zijn of haar medeleven te betuigen. De burgemeester zelf gaat er echter goed mee om en maakt zelfs grapjes tijdens de laatste groet.
«
»
16:35 Spin City
Het is een belangrijke dag voor de burgemeester en zijn personeel, want de president van de Verenigde Staten is uitgenodigd voor een bezoek aan de stad en het stadhuis.
«
»
17:00 Spin City
Paul kan er niet om heen dat Carter er intelligenter uitziet met zijn snor. Hij en James besluiten daarom ook een snor te laten groeien. Nikki voelt zich aangetrokken tot stadsmedewerker Ed.
«
»
17:20 Spin City
Mike en Caitlin vliegen naar San Francisco voor een lezing. Mike ziet zijn kans schoon en hoopt Caitlin tijdens deze trip eindelijk te kunnen veroveren. Carter leidt een hongerstaking tegen een milieuvervuiler.
«
»
17:45 Spin City
Nadat een politieke tegenstander het oorlogsverleden van de burgemeester bekritiseerde, zorgt Caitlin ervoor dat hij toch een certificaat voor moed in ontvangst mag nemen.
«
»
18:10 Spin City
De burgemeester heeft enkele dierenliefhebbers kwaad gemaakt nadat hij op een hondenshow een poedel mishandelde. Ondertussen hebben Caitlin en Mike het moeilijk om van elkaar af te blijven.
«
»
18:30 Spin City
Mike besluit de schuld op zich te nemen van een maffiaschandaal om zo de burgemeester en zijn wethouders te beschermen.
«
»
18:55 Spin City
Mike organiseert een persconferentie om de beschuldigingen tegen de burgemeester te ontkennen.
«
»
19:20 Spin City
Op zijn eerste werkdag komt de nieuwe viceburgemeester tien minuten te laat. Hij krijgt het aan de stok met Caitlin wanneer hij vertelt waarom hij te laat is. Caitlin doet ondertussen ook haar best om een staking van tolhuiswerkers te voorkomen.
«
»
19:40 Spin City
Randall heeft tandheelkundig werk nodig, maar zijn oude tandarts valt tijdens de procedure dood neer. Charlie interviewt persoonlijke assistenten totdat Caitlin er een inhuurt op basis van het uiterlijk. En Stuart zet Carter aan tot agressie.
«
»
20:05 Spin City
De burgemeester en Paul vinden dat er meer smalltalk moet plaatsvinden in de gangen van het stadhuis en installeren een waterkoeler. Het ding werkt echter niet zoals het moet.
«
»
20:25 Spin City
Tijdens graafwerken worden enkele botten gevonden. Een archeoloog komt ter plaatse en denkt dat het om fossielen van dinosaurussen zouden kunnen zijn. Caitlin wordt gekozen om als gastvrouw deel te nemen aan 'Live With Regis'.
«
»
20:50 Spin City
Caitlin helpt een blinde man de weg te vinden in het stadhuis. Hij vraagt haar uit, maar dumpt haar alweer op de eerste date. Caitlin kan er niet mee om dat de man haar niet leuk vindt.
«
»
21:15 Spin City
Paul doet alsof Caitlin zijn vriendin is als zijn moeder op bezoek komt. In de tussentijd is Caitlin geïrriteerd dat Charlie alleen maar met vrouwen uitgaat op basis van hun uiterlijk.
«
»
21:35 Spin City
Caitlin probeert Charlie weg te houden bij haar knappe vriendin Samantha. Maar ondanks haar pogingen belanden de twee toch samen in bed. Ondertussen moet de burgemeester zijn reisgenoot kiezen.
«
»
22:00 Spin City
Charlie zit tot over zijn oren in het werk en raakt geïrriteerd door alles wat er rond hem beweegt. De burgemeester pikt de signalen op en besluit dat Charlie een partijtje tennis nodig heeft. Stuart probeert ondertussen iemand te vinden voor Carter.
«
»
22:25 Spin City
De burgemeester krijgt het verwijt naar zijn hoofd geslingerd dat hij nooit aan een minimumloon gewerkt heeft. De pers daagt hem uit om een dag in een hamburgerrestaurant mee te draaien.
«
»
22:45 Spin City
Het is kerstavond. Paul gaat rond met een kerstkaartje voor de burgemeester. Hij wil echter degene zijn met de origineelste boodschap bij zijn naam.
«
»
23:10 Spin City
De pers beschuldigt de burgemeester van onverschilligheid tegenover gehandicapten, waarop hij belooft om een nieuwe ingang te installeren voor de rolstoelgebruikers.
«
»
23:30 Spin City
Omdat ze hun avonden niet langer in zijn gezelschap willen doorbrengen, besluiten Charlie en Caitlin om de burgemeester te koppelen aan Caitlins buurvrouw Judith. Hockeycoach Barry Melrose geeft Stuart enkele tips.
«
»
23:55 Stargate SG-1
Een lid van het team komt terug van een missie, maar pleegt kort hierna zelfmoord. Ook Daniel wordt na zijn thuiskomst zwaar depressief en belandt in een coma. Carter, O'Neill en Teal'c willen hun vriend redden en gaan op zoek naar een remedie.
«
»
00:45 Stargate SG-1
Wanneer Carter een lezing geeft op de luchtvaartacademie, ontmoet ze Jennifer, een studente. Ze vindt haar een intrigerend meisje en overtuigt generaal Hammond ervan om haar mee te nemen. Ondertussen is er een nieuwe missie.
«
»
01:25 Stargate SG-1
De SGC is geïnfecteerd met een gevaarlijk buitenaards virus dat zich razendsnel in de computers installeert. Wanneer het virus de MALP-kamer bereikt, bouwt het voor zichzelf een gevaarlijk lichaam.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers