TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Stargate Atlantis
Terwijl drie Wraithschepen het Pegasusstelsel steeds dieper binnendringen, broedt dokter McKay op een plan om een inactieve satelliet om te bouwen tot een krachtig wapen.
«
»
14:45 Stargate Atlantis
De Stargate-satelliet is er niet in geslaagd om de komst van de Wraith af te wenden.
«
»
15:40 Walker, Texas Ranger
Een groep gemaskerde jongeren valt daklozen aan en filmt hun acties. Wanneer er een dode valt, gaat Walker undercover om de bende op heterdaad te betrappen.
«
»
16:40 Stargate Atlantis
Luitenant Aiden Ford slaagt erin te ontsnappen aan de Wraith, maar hij is ernstig gewond geraakt.
«
»
17:35 Police Interceptors
Enkele inbrekers stelen de sleutels van een luxe wagen en vluchten in drie gestolen auto's.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
Traffic Cop Matt Copestake sluit zich aan bij een snelle achtervolging van twee gezochte personen. De agenten hebben geen andere keuze dan de auto te rammen, nadat deze weigert te stoppen.
«
»
19:30 Random Breath Test
Agenten op de fiets houden beste vriendinnen Janet en Tracey tegen. Zij dronken enkele biertjes bij hun lunch, maar hadden ze het bij twee moeten laten?
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Het staat in de krant en dus zal het wel waar zijn: 'de familie Backeljau komt op tv'. Cois Backeljau kan er absoluut niet om lachen. Hij weigert het spelletje mee te spelen, want hij is absoluut niet geïnteresseerd in een televisiecarrière.
«
»
20:35 Clear and Present Danger
Wanneer admiraal James Greer ernstig ziek wordt, moet CIA-agent Jack Ryan hem vervangen als één van de belangrijkste adviseurs van de Amerikaanse president Bennett.
«
»
23:05 MythBusters
De MythBusters onderzoeken verhalen uit het Wilde Westen: hoe word je een revolverheld en hoe schiet je dynamiet af met een kruisboog?
«
»
00:10 Road Wars
In Torquay voert de Tactical Aid Group een arrestatiebevel uit, maar het wordt niet gemakkelijk.
«
»
01:05 Walker, Texas Ranger
Een groep gemaskerde jongeren valt daklozen aan en filmt hun acties. Wanneer er een dode valt, gaat Walker undercover om de bende op heterdaad te betrappen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers