TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een vos van moza´ek, een avocado die helemaal van kralen is gemaakt en Boekenjongen maakt een fotocamera door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje arriveert in een Afrikaanse hut en ontmoet de kleine genezer Kaba. Ze neemt hem mee het bos in om haar ronde te maken en voor de dieren te zorgen, maar zelf heeft Kaba ook ÚÚn zorg: de kleinste ergernis maakt haar heel erg boos.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
06:25 Rintje
Het is dierendag. Rintje, Tobias en Henriette mogen iets lekkers kopen. Maar ze zijn niet de enigen: bij de winkel van Poedel Sinkel staat een lange rij. Het wachten is saai en iedereen wordt ongeduldig. Dan bedenkt Rintje een grappig spelletje.
«
»
06:30 Dinostad
Tyra wil een populaire vlogger worden, maar niemand kijkt naar haar video's. Ricky wil helpen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu probeert te leren jongleren met een voetbal, maar zijn inspanningen brengen hem in problemen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt Matis om groot te zijn, maar de grote broer van Matis is juist blij met zijn 'kleine' broertje.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Het is bedtijd bij opa en oma, maar Simon en Gaspard willen nog niet stoppen met spelen. Oma wil er niets van weten en stopt ze in en zegt 'welterusten konijntjes'.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Plom overwint zijn voorleesangst als iedereen tijdens de Blije Boekendag voorleest.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Sa´d en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
Alberto vraagt Samson en Marie of zij een dagje op Rex willen passen. Samson denkt dat het over een hondje gaat en wil heel graag met hem spelen. Maar dan komt Alberto toe. Rex blijkt geen hondje te zijn, maar een baby.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn op hun kleine boot als ze in de verte een wrak schip zien liggen. De kapitein zweert dat een monster hem heeft aangevallen en ze vragen zich af of het monster misschien alleen de zee verdedigt.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep heeft hoogtevrees en durft niet, zoals alle andere Zwammetjes, naar beneden te glijden van de Zwamberg. En omdat hij niet voor lafaard wil worden uitgemaakt, zegt hij dat hij op een sprinkhaan zal rijden.
«
»
07:50 Lou
Lou wil een band vormen om op te treden op het straatfeest dat haar vriend, pizzeria-eigenaar Gino, dit jaar plant. Ze slaagt erin een paar amateurmuzikanten op te trommelen, maar tijdens de eerste repetities breekt er ruzie uit.
«
»
08:00 Kids on the block
De vrienden maken zich klaar voor het schoolbal. Rayan wil Leyla uitvragen voor zijn ultieme liefdesverklaring. Younes weet niet hoe hij aan een date moet raken en vraagt de Boefjes om hulp.
«
»
08:15 Wannabe's
Shoana wil een onvergetelijke fandag organiseren. Met nˇg meer activiteiten dan op de fandag van haar rivale Totally Tina. De planning zit propvol en Shoana kan alle hulp van haar vrienden gebruiken.
«
»
08:30 De Smurfen
Bolle Gijs wordt verliefd op Smurfin nadat ze een splinter uit zijn duim heeft gehaald.
«
»
08:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Een schattig beestje belandt in de tuin van Molang en Piu Piu. Ze besluiten het te verzorgen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu helpen een musketier op een gevaarlijke missie. Maar wanneer de dappere zwaardvechter plotseling zijn bril verliest is het aan Molang en Piu Piu om hem te beschermen.
«
»
09:15 Ziggy en de Zootram
De riolering staat na een sterke storm onder water en Ziggy kan de dierentuin alleen per helikopter bereiken. Na de landing ontdekken de vrienden een spinnenplaag in de dierentuin die uit het ondergelopen riool is gekomen.
«
»
09:25 Ziggy en de Zootram
Toni oefent op het kratereiland voor de grote vliegshow van de dierentuin en Lionel geeft hem instructies. Toni overschrijdt echter zijn grenzen en crasht. Op de grond geknakt, is hij nu bang om te vliegen en durft hij niet terug de lucht in te gaan.
«
»
09:35 De Smurfen
Smurfin probeert aan de smoorverliefde Bolle Gijs te ontsnappen, maar dat valt nog niet mee.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya's ouders willen hun dochter zien via een videogesprek, maar de kakkerlakken brengen de olifant in vreemde situaties. Uit angst dat hem de voogdij over Piya zal worden ontnomen, doet Oggy er alles aan dat er niks geks te zien is.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar, Roger en Spirit proberen het blauwe kristal te vinden om het ruimteschip te starten.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar, Leah, Roger en Spirit haasten zich terug naar Spirits ruimteschip, alleen om te ontdekken dat het in de tussentijd is leeggehaald. De daders zijn enkele gebruikelijke verdachten.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor rent weg van huis als zijn moeder hem dwingt viool te spelen. Maar dan komt hij diep in het bos de grote boze wolf tegen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina is het zat dat Pinokkio altijd om haar hulp vraagt, maar in haar boosheid teleporteert ze zichzelf per ongeluk naar een gevaarlijke plek.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella's band wil graag optreden voor een echt publiek, en verneemt dat de Koningin-Weduwe een tuinfeest plant. Aangezien de grootmoeder harpmuziek verwacht, is de verrassing op zijn zachtst gezegd groot.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella wordt wakker met een puist op haar gezicht en wil niet naar school. Ze heeft het gevoel dat iedereen haar aanstaart, en als klap op de vuurpijl is het tijd voor een nieuwe koninklijke potpourri.
«
»
11:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
11:10 Lou
Lou belooft Richard dat ze op zijn neefje Peppo zal passen, die in de stad op bezoek is. De twee zijn vrienden geworden tijdens hun skivakantie en Lou kijkt ernaar uit. Maar dan hoort ze dat Tristan haar moeder heeft uitgenodigd voor een rollenspel.
«
»
11:25 Lou
Lou had zich alles zo mooi voorgesteld. Ze gaat met haar beste vriendin Mina naar de EHBO-cursus in het park. Daar pakt ze haar crush Tristan vast en oefent mond-op-mondbeademing met hem. Maar helaas loopt het heel anders.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
11:45 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Kinderen kunnen hierin over de dood praten. Vragen van kinderen worden beantwoord door de levensverhalen van ouderen. Er wordt gepraat over wat er gebeurt als iemand doodgaat en met welke gevoelens mensen achterblijven.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
12:50 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een doolhof en een spectaculaire reuzenglijbaan.
«
»
13:05 DierenDetectives
USA. Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Sinds Piya een klein spinnetje door haar slaapkamer zag kruipen, is de olifant bang voor het kleine beestje. Haar irrationele gedrag maakt het leven moeilijk voor Oggy en de kakkerlakken.
«
»
13:40 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
13:50 Lou
Pizzeria-eigenaar Gino is verliefd geworden. Iedereen is blij voor hem, maar Lou kan het helemaal niet vinden met zijn nieuwe vriendin, de charmante Canadese Jacqueline. Om erachter te komen of zij het juiste meisje voor Gino is, stalkt ze haar.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella heeft een probleem bij een geheime klassencadeau-uitwisseling, want ze heeft geen idee wat de persoon leuk zou vinden. Het cadeau kan niet worden gekocht, dus hergebruikt ze iets van thuis, wat een vergissing blijkt te zijn.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar probeert een nieuwe Vuurorchidee voor Gaston te vinden om aan zijn liefje te geven.
«
»
14:30 Prinsessia
Juf Flora gaat voor een week naar een congres. De prinsesjes zijn dolblij, want dat betekent een week lang geen les en geen huiswerk. Maar Juf Flora heeft aan Kamiel gevraagd om erop toe te zien dat de prinsessen een hele lijst taken volbrengen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor pest Prins met het feit dat hij geen echte prins is, waardoor Prins besluit een gevaarlijke uitdaging aan te gaan.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als de tweelingbroer van de commissaris nieuwe wetten invoert, mag hij plotseling hoge boetes uitdelen. Alleen opa's nieuwste uitvinding kan de zaak oplossen.
«
»
15:20 Molang
Piu Piu en Molang willen graag een uniform dragen en sluiten zich aan bij de koninklijke wacht in Buckingham Palace. Maar de twee vrienden negeren de belangrijkste regel van de koninklijke wacht, namelijk om niet te bewegen, wat er ook gebeurt.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil meedoen aan een kleurwedstrijd voor kleutertjes georganiseerd door Samson en Marie. Hij besluit zich te vermommen als zijn kleine broertje, maar zijn plannetje loopt uiteraard mis.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Nerveuze Puf heeft een probleem met verrassingen, en vooral met bloeiende en groeiende verrassingen die bij de lente horen. Het is zelfs zo erg dat hij dan blijft stuiven en zich liever verstopt, waardoor hij het lentefestival mist.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo is geselecteerd om mee te doen aan zijn favoriete tv-spelshow. Jammer dat Fizz op hetzelfde moment zijn nieuwe uitvinding, de IntelliFizz, aan het testen is op Wiesel.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo wil wat afwasmiddel lenen. Wiesel is bezig het haar van zijn baas te doen wanneer een haar een niesaanval veroorzaakt. Magoo voelt zich verplicht om zijn zogenaamd zieke buurman te helpen.
«
»
16:00 Imago
De kinderen ontmoeten Choumichou, een beroemde banketbakker die zijn eigen banketbakkerij heeft opgezet in Nabach. Zayn is een fan van hem en kan een culinair duel met Kadir, Choumichou's leerling, niet weerstaan.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy geeft Piya een kanarie, maar terwijl hij op de kakkerlakken jaagt, laat hij hem ontsnappen. De kakkerlakken en Oggy moeten zich vermommen als een kanarie om hun domheid niet te verraden aan Piya.
«
»
16:30 Rox
Er wordt een belangrijk wapentransport van het leger onderschept. Het team gaat undercover om erachter te komen wie achter deze operatie zit.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya is verdrietig vandaag en Oggy probeert haar op te vrolijken. De kakkerlakken hebben ondertussen een ander plan: ze gaan er alles aan doen om Piya af te leiden en de kat in een neerwaartse spiraal te sturen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien neemt Aaron gezellig mee naar zee. Hij mag zich laten steken door de kleine pieterman. Dit is een uiterst giftig visje en de schrik van alle redders en zwemmers.
«
»
18:15 Nachtwacht
Een oude mummie heeft het voorzien op vier mensen uit verschillende leeftijdsgroepen. Aan de Nachtwacht de taak om dit eeuwenoude kwaad terug te sturen naar de onderwereld.
«
»
18:40 De Hoppers
Wanneer de jaarlijkse Hopper Survival niet kan doorgaan omdat er stormweer is, besluiten de Hoppers de survival thuis te doen. Ook al blijven ze thuis, toch wil Jackie de survival zo echt mogelijk maken.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly heeft Saids laptop stukgemaakt en Mike kan geen nieuwe betalen. Niet erg, sust Mike. Hij vindt dat Said maar eens een video moet maken over een spelletje die gespeeld kan worden zonder computer.
«
»
19:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De Time Collectors reizen naar 2018 om Lena en het kostbare uurwerk te vinden wanneer het draagbare portaal eindelijk klaar is. Wanneer de Time Collectors daar eenmaal aankomen, misleiden ze Henri om Lena te vinden.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De waadvogels keren terug in de lente en proberen te nestelen in de gevleugelde boom.
«
»
20:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, ItaliŰ. Met o.m. tienkamp (mannen), polsstokspringen (vrouwen), hamerslingeren (vrouwen), 400m (mannen & vrouwen), 3000m steeple (mannen), 200m (mannen)
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŰ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers