TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Als Julian zich probeert te verontschuldigen voor zijn overhaaste voorstel, accepteert Eleni hem toch. Ondertussen denkt Leander ten onrechte dat Eleni de aanvraag heeft afgewezen en is hij nog meer geschokt als hij de waarheid ontdekt.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Sinister Sorority
Jana en Arielle voeren gesprekken met mogelijke nieuwe kandidates voor hun studentenvereniging. Jana krijgt meteen een band met Bailee, een uitwisselingsstudente, tot groot ongenoegen van Arielle.
«
»
16:20 Schooled
Lainey probeert Coach Mellor duidelijk te maken dat kunst net zo belangrijk is als sport. Ze investeert haar eigen geld om de studenten een geweldige prestatie van "Rent" te geven.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Na hun gruwelijke verlies in de wijngaard keert de bende zich tegen Buffy en begint Faith in plaats daarvan te volgen. Ondertussen reizen Spike en Andrew naar een oude kerk om een priester te ondervragen over Caleb.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Marshall moet een berichtje van Lily's telefoon verwijderen en heeft hulp van zijn vrienden nodig. Hij smeekt Ted om haar kamer in te sluipen terwijl ze slaapt en het berichtje te verwijderen.
«
»
18:10 Schooled
Als Lainey de atleten makkelijke lessen geeft, vraagt coach Mellor haar om zijn leerlingen uit te dagen. CB wijst Felicia erop dat ze haar cv moet uitbreiden voor ze gaat studeren. Glascott overtuigt zijn nichtje om klassenvoorzitter te worden.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Leslie probeert tijdens haar schorsing van de afdeling bezig te blijven, maar krijgt slecht nieuws over haar campagne. Ben gaat op zoek naar een baan in de private sector.
«
»
19:10 The Simpsons
Bart wil graag naar een hip-hop concert maar mag niet van zijn ouders en bedenkt een eigenaardig uitgebreid plan. Chief Wiggum wil een keer goed politiewerk doen en gaat aan de slag.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het team van Hondo werkt samen met een oude bekende om een geheime drugsbende te ontmaskeren. Intussen begint Jessica met het implementeren van haar nieuwe gemeenschapsinitiatieven.
«
»
20:40 Total Recall
Arbeider Douglas Quaid is niet tevreden met zijn leven. Hij besluit, daarom, een behandeling te ondergaan die dromen in herinneringen om zou moeten zetten. Maar wanneer deze procedure mis gaat wordt hij het doelwit van een gevaarlijke organisatie.
«
»
22:55 Risen
De Romeinse officier Clavius krijgt de opdracht om het lichaam van Jezus Christus te vinden om een opstand in Jeruzalem te voorkomen. Tijdens zijn zoektocht wordt alles waar hij in gelooft op de proef gesteld.
«
»
00:50 Las Vegas
De zoektocht van Danny en Mike naar een verdwenen meisje leidt ze naar een crimineel. Delinda wordt verliefd op een band genaamd de Polyphonic Spree.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers