TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Blackshore
Wanneer haar carrière wordt bedreigd als gevolg van een reeks beschuldigingen van buitensporig geweld, wordt inspecteur Fia Lucey teruggestuurd naar haar geboorteplaats Blackwater om een zaak van vermissing te onderzoeken.
«
»
03:40 Murder in Provence
Bij de dood van een jonge vrouw in Éguilles lijkt een liefdesrelatie centraal te staan. De vraag is of er een verband bestaat met het lichaam van een oudere vrouw dat een paar kilometer verderop in een wijngaard is gevonden.
«
»
05:10 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary worden ingehuurd om een victoriaanse tuin te reconstrueren in Regent's Park, waar ze allerlei intrigerende mensen ontmoeten. Maar de rust wordt verstoord door de vondst van een lichaam.
«
»
06:00 Ghosts
Terwijl Alison en Mike zich voorbereiden op een grote investering, slaan de kapitein en Kitty de handen ineen met de andere geesten om een mysterie op te lossen voordat het te laat is.
«
»
06:30 Miss Scarlet and the Duke
Door de puzzelstukjes in elkaar te passen probeert Eliza erachter te komen wat er werkelijk met haar vader is gebeurd. Moses heeft veel criminele banden, waardoor hij tijdens het onderzoek als verdachte naar voren komt.
«
»
07:20 Father Brown
Wanneer er een kindermoordenaar wordt vermoord, moet Father Brown in het verleden duiken.
«
»
08:05 Death in Paradise
Als Richard ziek wordt, zijn Dwayne en Fidel de enigen die beschikbaar zijn, en dus moeten zij de moord op een duiker oplossen. Het onderzoek is flink ingewikkeld, omdat de moord onmogelijk lijkt te zijn.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Barnaby en Troy onderzoeken de moorden op de klokkenluiders van de dorpskerk, die op mysterieuze wijze een voor een worden vermoord. De inspecteurs moeten een raadsel uit het verleden oplossen, voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Barnaby gaat op zoek naar mogelijke moordenaars van de veelal geliefde klokkenluider. Wanneer er meer slachtoffers vallen en er een poging tot inbraak gedaan wordt, vermoeden de inspecteurs dat de moordenaar zich vlak onder hun neus bevindt.
«
»
10:45 The Mallorca Files
Miranda en Max doen in de wijnstreek onderzoek naar een doodgeschoten hond op een van de bekendste wijngaarden van Mallorca. Al snel blijkt dat het schietincident deel uitmaakt van een reeks steeds ernstiger worden bedreigingen.
«
»
11:35 Dickensian
Compeyson doet wanhopige pogingen om de aandacht van miss Havisham op zich te vestigen. Martha Cratchits huwelijksplannen worden in de war geschopt door de komst van een onverwacht persoon.
«
»
12:00 Dickensian
Bob Cratchit doet er alles aan om zijn naam te zuiveren en op tijd thuis te zijn voor het huwelijk van zijn dochter. Door Compeysons gedrag blijft Amelia verward maar geïntrigeerd achter.
«
»
12:30 Death in Paradise
Na de arrestatie van Neville voor de moord op professor Cartwright moet het team bewijzen dat hij onschuldig is. Inspecteur Karen Flitcroft van Interne Zaken neemt het onderzoek over.
«
»
13:25 The Coroner
In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan overtuigd dat het een ongeluk is, maar Jane vreest dat er duisterder krachten in het spel zijn.
«
»
14:15 Grantchester
Op een van de meest prestigieuze colleges van Cambridge wordt een man vermoord en een kostbaar schilderij gestolen. Geordie probeert te achterhalen of er een verband is tussen de twee zaken.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in naar een gemaskerde man die banken berooft en de bankmedewerksters kust voordat hij er met de buit vandoor gaat.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Tijdens een archeologische opgraving worden de stoffelijke resten van een heilige gevonden. Dat zorgt voor opschudding in het dorp, zeker als Barnaby en Nelson erachter komen dat er nog meer onder het dorp begraven ligt.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Tijdens een archeologische opgraving worden de stoffelijke resten van een heilige gevonden. Dat zorgt voor opschudding in het dorp, zeker als Barnaby en Nelson erachter komen dat er nog meer onder het dorp begraven ligt.
«
»
18:00 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden. Het probleem met het onderzoek is dat de enige verdachten op het tijdstip van de moord op het rif eronder aan het duiken waren.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op de gouverneur van Saint-Marie. Daarvoor duikt het team de dubieuze wereld van eilandpolitiek in, terwijl detective Goodman zich stort op de eigenaardigheden van online daten.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Julia en Emily zijn uitgenodigd voor een feestelijk vrijgezellenfeestweekend op een afgelegen eiland. Maar de festiviteiten komen abrupt tot een einde als een van de gasten dood wordt aangetroffen met een bijl in zijn rug.
«
»
21:00 Father Brown
Er wordt een voedselmarkt georganiseerd in Kembleford, en Father Brown en zijn vrienden nemen deel aan de organisatie. De ontspannen sfeer neemt een nare wending wanneer een gerespecteerde voedselcriticus dood wordt aangetroffen.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Rachels ex-vriend en advocaat Nick verdedigt Georgios Stelikos, een man die terechtstaat voor verkrachting en moord. Rachel is geschokt wanneer Stelikos aan een veroordeling ontsnapt. Hannah wordt binnengebracht voor ondervraging.
«
»
22:55 Silent Witness
Een groep tieners botst met een gestolen auto tegen een betonnen pilaar in een parkeergarage op. Hoewel de joy-riders ontsnappen, ligt er duidelijk een skelet in het beton. Het Lyell-team moet een twintig jaar oude moord oplossen.
«
»
00:00 DCI Banks
Als het door een ondergrondse rivier aangespoelde lichaam van de bekende advocaat Anaan Kamel wordt gevonden, valt de verdenking op Marcus Layton, een onlangs ontslagen werknemer van de kamers van het slachtoffer.
«
»
00:50 DCI Banks
Nu Geoff een verdachte is, worden hij en zijn dochter Evie in de gaten gehouden in een hotel terwijl de zoektocht naar Mullen wordt uitgebreid.
«
»
01:40 Peaky Blinders
Tommy is diep geraakt door een nieuw verlies en zint op wraak. Ada wordt persoonlijk geconfronteerd met fascisme. De tuberculosekliniek stuurt een dringend bericht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers