TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:20 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
12:20 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. 400m horden (mannen & vrouwen), tienkamp (mannen)
«
»
13:40 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:40 Saving paradise
De regio van de watervallen van de Iguaçu herbergt enkele van de laatst overgebleven katachtigen van Zuid-Amerika. Om de impact van de toeristen te minimaliseren, hebben ze slechts toegang tot een klein deel van het gebied.
«
»
18:35 Qui a tué la voix De Dieu?
1962. Een Belgische non stoot de Beatles van de troon in de hitlijsten met het nummer 'Dominique'. Maar Soeur Sourire is een popster die haar succes onderschat en niet voorbereid is op de brutale manier waarop de platenindustrie te werk gaat.
«
»
19:30 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. tienkamp (mannen, vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:50 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:45 Ruiters
Jumping Mechelen is de jaarlijkse hoogmis van de Belgische paardensport. In de daverende arena wil elke Belg zich tonen, maar als kind van de streek is het voor Niels Bruynseels een erezaak om hier zijn seizoen te redden.
«
»
22:30 Forensics: The Real CSI
Een jonge vrouw doet aangifte van verkrachting bij de politie. Die vindt beelden terug van een bewakingscamera aan de deur van het huis waar de feiten zich afspeelden. Daarop is de vrouw met een onbekende man te zien.
«
»
23:30 Who Is Ghislaine Maxwell?
Als dochter van Robert Maxwell is Ghislaine eraan gewend dat ze haar zin krijgt. Na zijn dood laat hij de familie berooid achter. Ghislaine verhuist naar New York, waar ze Jeffrey Epstein ontmoet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers