TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Hidden Murder Island
Een vrouw lijdt aan geheugenverlies nadat ze een aanval heeft overleefd tijdens het kamperen in het bos. Nu ze terug is op het landgoed van haar ouders, gaat ze op zoek naar antwoorden over wat er echt gebeurd is.
«
»
09:50 Killer at the Crime Scene
Een kleine gemeenschap in Noord-Wales verkeert in angst na de rituele moord op een oudere vrouw. De politie is ervan overtuigd dat de moordenaar een lokale moordenaar is. Forensisch bewijsmateriaal stapelt zich op en het net komt dichterbij.
«
»
10:35 Snapped
Nadat bij een inbraak in een huis in Ohio een politieagent om het leven komt, gebruiken rechercheurs telefoontjes en een undercover actie in een motel om de zaak op te lossen en een wreed complot met een bloedig einde te ontmaskeren.
«
»
11:20 Cold Case Files
Een dodelijke huisbrand eist de levens van een gezin op het platteland van Oklahoma. Rechercheurs vermoeden een misdrijf, wat een moeder aanzet tot een decennialange zoektocht naar haar vermiste tienerdochter en beste vriendin.
«
»
12:00 World's Most Evil Killers
De seriemoordenaar Ronald Dominique bracht minstens 23 mannen en jongens om het leven.
«
»
12:50 Jesse Stone: Night Passage
Een rechercheur uit Los Angeles verhuist naar een klein stadje in Massachusetts en wordt door de gemeenteraad aangesteld als politiechef. Al snel ontdekt hij dat de gemeenteraadsleden duistere geheimen koesteren.
«
»
14:20 Killer at the Crime Scene
Een kleine gemeenschap in Noord-Wales verkeert in angst na de rituele moord op een oudere vrouw. De politie is ervan overtuigd dat de moordenaar een lokale moordenaar is. Forensisch bewijsmateriaal stapelt zich op en het net komt dichterbij.
«
»
15:05 Snapped
Nadat bij een inbraak in een huis in Ohio een politieagent om het leven komt, gebruiken rechercheurs telefoontjes en een undercover actie in een motel om de zaak op te lossen en een wreed complot met een bloedig einde te ontmaskeren.
«
»
15:50 The First 48
Wanneer een 90-jarige oorlogsheld in de rug wordt geschoten, ontdekken rechercheurs dat zijn voormalige buurman mogelijk kan helpen. De toekomst van een jonge man komt in het gedrang als een plan om snel geld te verdienen vreselijk misgaat.
«
»
16:35 The First 48
Detectives onderzoeken de dubbele moord op twee familiemannen in Minneapolis en zetten druk op een getuige om de waarheid te vertellen en in Tulsa wordt een jonge vrouw dood in een vuilnisbak gevonden nadat ze het lot van haar verloofde leert.
«
»
17:20 Britain's Deadliest Kids
Toen een vijftienjarige jongen naar een park in Liverpool werd gelokt, gemarteld en voor dood achtergelaten, werd dit de 'Reservoir Dogs'-moord genoemd. Zijn drie moordenaars waren eveneens vijftien jaar oud.
«
»
18:10 Britain's Deadliest Kids
Sophie Lancaster wordt aangevallen en in elkaar geslagen door een bende tieners die het op haar en haar vriend hebben gemunt omdat ze anders zijn. Sophie's moeder en vrienden praten over deze tragische gebeurtenis.
«
»
19:00 Killer at the Crime Scene
Een liefhebbende moeder wordt tijdens de avondspits op straat aangevallen. De hoofdverdachte van de politie heeft een waterdicht alibi, dus het is aan het forensisch team om de waarheid te achterhalen.
«
»
19:45 Snapped
Een onderzoek naar de verdwijning van een echtpaar uit Arkansas leidt een team van wetshandhavers op een klopjacht door het ruige terrein van de Ozarks en ze komen onvoorzien in gevaar.
«
»
20:30 Cold Case Files
In juni 1985 wordt de 20-jarige winnares van een lokale missverkiezing dood aangetroffen. Iedereen in het plaatsje Nixa, Missouri, is er zeker van dat een rijke zakenman de dader is, maar DNA onthult 25 jaar later de ware moordenaar.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Toen Carol Jarvis verdween, waren er veel twijfels over het verhaal van haar man Harry. Zijn sinistere brieven die hij naar zijn minnares had gestuurd, hielpen in ieder geval niet om zijn leugens te verdoezelen.
«
»
22:05 Cold Case
Het Philadelphia Moordteam werpt licht op een andere zaak die in het ongewisse is gelaten. Lilly en het team onderzoeken opnieuw de moord op een marinier in 1951 die dood werd gevonden nadat hij was ontvoerd.
«
»
22:50 CSI: Miami
Horatio gaat diep om Natalia te redden, voordat het team door kan met hun zoektocht naar de ontsnapte seriemoordenaar Jack 'The Incinerator' Toller.
«
»
23:35 FBI
Maggie, OA en het team moeten een hacker stoppen die levensreddende apparatuur uitschakelt in verschillende ziekenhuizen in New York City. Jubals zoon wacht op een belangrijke operatie in een van de getroffen ziekenhuizen.
«
»
00:20 Castle
Een met bijlen-zwaaiende psychiatrisch patiŽnt valt dood neer in het kantoor van Castle. Hij onderzoekt de zaak samen met Beckett, Castle denkt dat ze te maken hebben met de Antichrist.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers