TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Ambulance
Er is een melding van een persoon die op het spoor loopt. Ervaren ambulancemedewerker Ian gaat meteen ter plaatsen, en ziet dat de patiŽnt licht is geraakt door de trein. Linda en Emma krijgen te maken met patiŽnten met psychische klachten.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Nanny Jo gaat op bezoek bij het gezin van de fulltime werkende ouders Angela en Dom Zampogna. Hun drie kinderen zijn extreem kieskeurig en willen alleen ongezond voedsel eten, met driftbuien tot gevolg. Jo probeert deze Italiaanse familie te helpen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Singles Brad, Jedd en Harry nemen in de keuken van Scarlett plaats achter het fornuis in de hoop een date te winnen met de twintigjarige Frankie. Ze proberen allen haar hart te veroveren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Supernanny US
Jo probeert door te dringen tot het gezin van Megan en Jonathan Robertson. Ze begonnen met het ouderschap in hun tienerjaren, maar vier kinderen later zijn ze nooit echt volwassen geworden. Zo is papa te druk met gamen om te helpen bij de opvoeding.
«
»
13:55 Ambulance Australia
Een frontale botsing zorgt ervoor dat een vrouw vastzit in haar auto, Tash helpt haar. Ambulancepersoneel Rachel en Ben behandelen een man die een brandende pijn in zijn ogen heeft.
«
»
14:55 Urk!
Het hoogseizoen is voorbij, dus Nelie maakt haar caravan klaar voor de winterstalling. Teun krijgt zijn eerste klus als interieurstylist van Ap Kebab. Klaas, de nieuwe vriend van Gerda, laat zijn gezicht zien.
«
»
15:55 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Dina bezoekt vandaag enkele succesvolle matches en ontmoet de allereerste boerin die ooit deelnam.
«
»
17:05 My Kitchen Rules
De wedstrijd begint in Perth met vrienden Tommy en Rach. Terwijl ze het spits afbijten, hopen ze dat hun instant restaurant, 'The Saucy Spoon', geweldig eten en perfecte scores zal leveren. Ze hebben een menu waar West-AustraliŽ trots op mag zijn.
«
»
18:35 Home and Away
Met de hulp van Mackenzie heeft Justin een toplocatie kunnen vastleggen voor de lancering van het album van Lyrik. Theo maakt zich echter zorgen.
«
»
19:10 Blind getrouwd: AustraliŽ
Tijdens de Toezeggingsceremonie van vanavond heeft iedereen het over de openbaring van het etentje van gisteravond. Eden en Jayden bespreken hoe Sara's geheim en de daaruit voortvloeiende angst van Eden voor problemen tussen hen zorgden.
«
»
20:40 Alert: Missing Persons Unit
Het team start een zoektocht naar een jong meisje dat, sinds ze van huis is weggelopen, op straat leeft en voor het laatst gezien werd in de straten van Gayborhood in Philadelphia.
«
»
21:35 9-1-1: Lone Star
Terwijl Owen een FBI-draad draagt voor zijn ontmoeting met O'Brien, crashen de Honor Dogs de ontmoeting en laten ze weten dat er een infiltrator in hun midden is. Een hectische TK zoekt wanhopig naar een vermiste en hield Captive Carlos vast.
«
»
22:35 Lord of War
Jack Lawrence, een meedogenloze agent van Interpol, probeert zijn concurrentie voor te blijven terwijl hij jaagt op wapenhandelaar Yuri Orlov, die hem op zijn beurt probeert te slim af te zijn.
«
»
00:50 Fatal Attraction
Een hervertelling van de emotionele impact van Dan's verraad vanuit het perspectief van zijn vrouw Beth, die probeert te negeren wat haar gevoel haar ingeeft, totdat de tragedie toeslaat en dat onmogelijk maakt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers