TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:15 Liar Liar
Fletcher Reede is een succesvolle advocaat. Zijn mondigheid is zijn grootste talent en liegen doet hij als geen ander. Deze eigenschap heeft hij echter ook in zijn privéleven doorgetrokken.
«
»
13:55 My Wife and Kids
Kelly, de zus van Michael, komt een weekendje op bezoek en dat is niet naar de zin van Jay. Elke keer als Kelly in de buurt is, werkt ze op Jays zenuwen. Ook dit weekend is de situatie niet anders.
«
»
14:25 My Wife and Kids
Als Michael ziet dat zijn zoon Junior zich helemaal niet weet te gedragen in de buurt van vrouwen, beslist hij om hem een spoedcursus te geven.
«
»
14:55 De Wegpolitie UK
Hondenagent Darren gebruikt al zijn overtuigingskracht om een conflict op het dak van een gebouw te bedaren. Spike haalt zijn drugtest boven bij een jonge kerel.
«
»
15:50 De Wegpolitie UK
Spike gaat achter een autodief aan. Meerdere eenheden, luchtversterking en 50.000 volt zijn ervoor nodig om dit tot een goed einde te brengen.
«
»
16:50 De familie Backeljau
Tijdens een vliegmeeting wordt een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog gestolen. De Backeljaus kunnen hun oren niet geloven tot de Bomma een mislukte noodlanding maakt met een Messerschmitt.
«
»
17:50 De familie Backeljau
Def Bomma's Dope gaat weldra op tournee naar China en de dansrepetities worden op de kamer van de Bomma gehouden.
«
»
18:20 De familie Backeljau
De familie is overgestapt op een gezondere manier van leven.
«
»
18:50 De familie Backeljau
Janineke laat een bloedonderzoek doen omdat ze zich wat slapjes voelt. Dit kan niet van de Bomma en Renaat worden gezegd, die zich tot acht uur 's morgens in dancing De Nieuwe Mega afreageren.
«
»
19:25 De familie Backeljau
Volgens de krant van Cois is de toename van het aantal werklozen lichtjes afgenomen. Het bericht laat de familie Backeljau koud. Een aangetekende brief veroorzaakt echter wel paniek.
«
»
19:55 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:30 Young Guns II
Billy the Kid en zijn bende worden gezocht door de politie. Wanneer twee van zijn bendeleden gevangen worden genomen moet Billy ze gaan redden. Ze ontsnappen en gaan op weg naar New Mexico.
«
»
22:30 Teachers: Trained to Kill
Moeten leerkrachten in de VS gewapend voor de klas staan? President Trump vindt van wel. Maar lang niet alle schoolbesturen en ouders zijn het met hem eens.
«
»
23:40 The Island With Bear Grylls
Na vier weken op het eiland zijn de eilandbewoners samen ongeveer 160 kilo afgevallen. De laatste dagen op het eiland stellen iedereen zwaar op de proef.
«
»
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers