TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Taarten van Begijn
De 12-jarige Yaro uit Kontich wil zijn bommie bedanken met een bijzondere taart. Zij maakt de kleren die Yaro draagt bij het beoefenen van zijn hobby: re-enactment.
«
»
06:05 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:15 Denver: De allerlaatste dino
Terwijl de meeste kinderen dromen van een hond of kat als huisdier, heeft Cliff een dinosaurus, Denver. Samen met hun vrienden komen de twee keer op keer in knotsgekke avonturen terecht.
«
»
06:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:50 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:40 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
08:00 K3 Roller Disco
Klaasje heeft veel oude spullen liggen en besluit om er kunstwerken van te maken. Ze wil zelfs een kunstkenner inschakelen om alles te laten schatten.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:45 Power Rangers Beast Morphers
Jeugdserie.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Odette mist haar tv-avonden. Een Nederlander die met een mobilhome in het dorp passeert, is de oplossing voor haar probleem. Dit tot grote ergernis van nonkel Jef.
«
»
09:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Chicago Fire
Tijdens een interventie raakt Mouch betrokken bij een incident, waarna hij zijn capaciteiten in twijfel trekt. Kidd zoekt steun bij Severide. Casey en Brett bespreken hun toekomst.
«
»
12:25 Wie? Wat? Weekend!
Magazine.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Lego Masters Australia
Deze keer worden de technische vaardigheden van de zes resterende teams op de proef gesteld. Het team dat een constructie kan bouwen die rechtop blijft tijdens de zwaarste beving, wint immuniteit.
«
»
14:55 Fresh off the Boat
Jessica maakt zich zorgen over de toekomst van Evan. Eddie heeft zijn 'held' gevonden om over te schrijven voor zijn schoolopdracht: Allen Iverson.
«
»
15:25 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
15:45 Rijker dan je denkt?
Staf Coppens verzamelt in Het Pand in Gent. Olivier kocht ooit een foto van Che Guevara en Fidel Castro met op de achterkant een boodschap en de handtekening van guerillastrijder Che Guevara.
«
»
17:05 K2 zoekt K3
Dertien nieuwe kandidaten doen auditie met een zelfgekozen K3-liedje. Remi, Giana, Chanel, Luca, Julia, Jolien, Anke, Elise, Eline en Meryl wachten in spanning af. Wie blijft in de Golde Seats?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 Viva Vermeire
Deze week bezingt de trotse superman uit Keerbergen de kwaliteiten van een echte alfaman. Zelf is hij een harde werker en een selfmade man met veel ambitie.
«
»
20:35 Skyfall
Tijdens een missie in Istanbul is James Bond niet alleen zwaargewond geraakt, hij is ook spoorloos verdwenen. Intussen zet de cyberterrorist Silva een aanval in op MI6.
«
»
23:20 Being James Bond
Inclusief nooit eerder vertoond beeldmateriaal uit 'Casino Royal' en de nieuwste Bondfilm 'No Time to Die'.
«
»
00:20 Gooische vrouwen
Anouk wordt veertig, maar ze is niet van plan om deze nieuwe mijlpaal in haar leven te vieren. Ook Evert begint zich aan de zijde van zijn vriendin Diana hoe langer hoe ouder te voelen.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:00 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken waar je best inspiratie vandaan haalt om een liefdesbrief te schrijven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers