TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die alles weet over cacaobonen: Dominique Persoone! Op het menu: enchilada met kip. Dat is Mexicaans streetfood en dus is Dominique helemaal in zijn nopjes.
«
»
06:15 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
06:45 Ware delicatessen
Doorgaans zijn er mensen die echt zot zijn van oesters, en andere mensen die er echt niet van houden. In deze aflevering probeert Chef Bart Desmidt alvast zieltjes te winnen voor de zilte oesters.
«
»
07:15 De Gastentafel
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
08:00 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt haalt vandaag de barbecue van stal op het strand. Bart grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
08:25 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
09:00 Toasted!
Chocochoc/Cappuccino Domencio/Krakkebrood
«
»
09:30 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
09:57 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
10:27 Een Feest uit ItalŽ III - Peppe & de bloggers
Peppe krijgt vandaag het warme gezelschap van Katrijn van Mama's Gezonde Tips. Ze kookt graag gezond voor haar kinderen. Daarom verwerkt ze heerlijke tomaten in haar dessert ťn in het ontbijt.
«
»
10:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man met een culinair hart: Desmidt Bart. 20 minuten is voor hem ruim voldoende om zijn zeebaars klaar te maken.
«
»
11:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
11:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
12:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
12:45 Peppe's Toscane
De hype van het moment in ItaliŽ is het biokweken.
«
»
13:12 Tot op de graat
Johan Segers gaat vandaag aan de slag met krab. Deze powerkrab is de grootste die in onze Noordzee leeft en kan met haar scharen zonder problemen een potloot in twee breken!
«
»
13:30 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
14:00 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
14:20 Een Feest uit ItaliŽ!
Laat je inspireren door de pure keuken van njam!-chef Peppe Giacomazza en zijn gerechten met overheerlijke ELVEA tomaten uit ItaliŽ.
«
»
14:30 Peppe's SiciliŽ
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. In deze aflevering van Peppe's SiciliŽ bezoekt hij zijn 77 jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
14:55 De dagschotel
MichaŽl Vrijmoed - Koude Pastasalade met kip tandoori
«
»
15:10 Een Feest uit ItaliŽ!
Peppe houdt van koken met pure producten. Daarom neemt hij ons mee naar de tomatenvelden in Zuid-ItaliŽ. Terug thuis, maakt hij een zalige pasta met langoustines en datterini van Elvea.
«
»
15:25 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
15:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
16:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
16:55 Peppe's Pizza
De pizza die onze Italiaanse Limburger Peppe vandaag voor ons bakt is er eentje die vroeger heel populair was bij de Italiaanse boeren: de pizza calzone.
«
»
17:13 Puur oosters: Japans
Moederlief die 's ochtends de boterhammetjes voor de kinderen en de echtgenoot smeert en inpakt in een brooddoos.
«
»
17:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
18:20 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
19:05 Het Weekmenu - reeks 2
PaŽlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
19:55 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
20:35 Come a Peppe
Peppe Giacomazza geeft inspiratie voor onder meer zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en gaat ook helemaal back to the roots van de lasagne.
«
»
20:40 De sterrenkaart
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»
21:22 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
21:50 Vietnjam met QuyÍn
In Vietnjam neemt QuyÍn ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:10 De dagschotel
Johan Segers - Varkenstong
«
»
22:25 Come a Peppe
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. En bij Peppe Giacomazza tikt dat vooral heel Italiaans.
«
»
22:32 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
23:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:57 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
00:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
01:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
01:25 Het Weekmenu - reeks 2
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
02:10 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
02:35 Nuances
Thierry Theys bereidt iets lekkers met knolselder, beukenzwam en het malse vlees van een inlandse ree.
«
»
03:05 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
03:20 De Gastentafel
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
04:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
05:16 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
05:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers