TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:46 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:40 Pieter Konijn
Wanneer Pieter hoort van de grootste roof die zijn vader ooit gedaan heeft, begint hij aan een gevaarlijke roofoverval.
«
»
06:50 My Petsaurus
Topsy raakt volledig bedekt onder de modder.
«
»
06:51 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:00 Pip and Posy
Pip is eendjes aan het naschilderen in het park als het begint te regenen en zijn schilderij nat wordt, dus gaan ze terug naar Posy's huis. Het wordt niet de middag die Pip zich had voorgesteld.
«
»
07:05 Love Monster
Lief Monster biedt knuffelmonster aan als schilderobject. Maar hij kan zijn knuffeltje eigenlijk niet zo lang alleen laten.
«
»
07:12 Peppa Pig
Op hun tweede dag in Australië neemt de familie Kangoeroe de familie Big mee naar het strand.
«
»
07:15 Peppa Pig
De vakantie van de familie Big gaat verder. Vandaag gaan ze allemaal mee met de onderzeeër van mevrouw Kangoeroe.
«
»
07:20 Apennoten pop
Er wordt per thema een liedje door de kinderen gezongen dat gebaseerd is op een bekend popliedje. Er wordt ook gedanst.
«
»
07:35 Splat & Seymour
Flo vraagt Splat en Seymour in het park om op haar popje te passen. De twee worden afgeleid en laten de pop even achter. Maar dan wordt de pop gestolen!
«
»
07:50 Les Schtroumpfs
Hippe Smurf heeft genoeg van de ontploffende cadeaus van Lolsmurf en besluit hem een lesje te leren.
«
»
08:00 That's Joey!
Joey haalt een tien voor zijn proefwerk en wordt verwend door zijn ouders. Dat bevalt hem wel, dus wil hij net zo slim worden als Igor.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 Trex
Simon is Trex vergeten eten te geven en nu heeft Trex enorm veel honger. Het tweetal gaat naar de supermarkt en komt daar Big Jack tegen.
«
»
08:25 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:40 ZappSport
Ron is niet in de kantine, maar bij Feyenoord. Met spelers Jens Toornstra en Bryan Linssen vervult hij daar een aantal wensen. Bryan maakt van Daan een super-kopper.
«
»
09:00 Ninja Nanny
Hunter en Joachim raken in gevecht met Christa en haar bende. Ook met haar moeder krijgt Hunter ruzie. Farah leert Hunter belangrijke Pencak Silat-meditatielessen om haar woede te beheersen.
«
»
09:25 De Proefkeuken
Willems fiets is gejat, en zonder fiets begin je niets. Dus maken Pieter en Willem een nieuwe. Een hele speciale: een gloednieuwe tweewieler van oude plastic rotzooi.
«
»
09:50 Koken met konijnen
Baasje Eya en haar poes Byad zijn te gast. Byad is bijzonder, want zij heeft geen oren meer. Die zijn verbrand door de felle zon. Om haar te verwennen, koken Diederik en Ayrton iets extra lekkers.
«
»
10:05 Hoofdzaken
Kian verklapt waarom hij al zijn karatewedstrijden wint en Matthijs vertelt waarom het belangrijk is op jezelf te vertrouwen. Lara legt uit waarom zij in een taal kan zingen die ze niet begrijpt.
«
»
10:25 Zeven kleine criminelen
Raffie en zijn team zijn bijna klaar voor de overval: Wahid heeft Felicia versierd en Pico's robot werkt. Maar Boaz blijkt nog niet van Tenno af te zijn en dat brengt het hele team in grote problemen.
«
»
11:05 De Blauwe Hond
In de Kunsthal doen David en Jasper inspiratie op bij een tentoonstelling van David. Daarna gaan ze in de Kunsthal samen iets maken met onderdelen van de tentoonstelling.
«
»
11:20 Klaas kan alles
Klaas wordt uitgedaagd voor de grootste inparkeersessie van zijn leven. Hij moet een schip van 80 meter de haven in varen zonder brokken te maken.
«
»
11:45 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is Dierendag en dat is duidelijk te zien in de tent. De bakduo's decoreren dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk.
«
»
12:20 Heel Holland Bakt Kids
Jonge bakkers gaan samen met hun vader of moeder het bakavontuur aan. De zes duo's bakken de sterren van de hemel.
«
»
12:50 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is vakantie. De tent is dan ook gevuld met flamingo's en ananassen. De overgebleven koppels maken drie identieke cakepop-ijsjes en een vrolijke vakantietaart.
«
»
13:25 Heel Holland Bakt Kids
De halve finale is nog spannender dan normaal. Het thema is namelijk Halloween. De overgebleven vier koppels moeten onder meer spookjes en pompoentjes opspuiten in slechts drie minuten.
«
»
13:55 Heel Holland Bakt Kids
Jonge bakkers gaan samen met hun vader of moeder het bakavontuur aan. De zes duo's bakken de sterren van de hemel.
«
»
14:35 Brugklas weekoverzicht
Jeugdserie.
«
»
15:24 #MijnPestverhaal
Anne-Mar Zwart trapt de landelijke Week Tegen Pesten af. Ze vraagt kinderen hun pestverhaal te delen. Want iedereen heeft eigenlijk wel een pestverhaal.
«
»
15:35 Buitenspel
Jia is net in de stad komen wonen en ontmoet Sun. Ze worden vriendinnen. Maar als de school weer begint, wordt hun vriendschap op de proef gesteld: Jia vindt de andere meisjes ook wel heel leuk.
«
»
17:00 #MijnPestverhaal
Anne-Mar Zwart trapt de landelijke Week Tegen Pesten af. Ze vraagt kinderen hun pestverhaal te delen. Want iedereen heeft eigenlijk wel een pestverhaal.
«
»
17:10 Zapp Your Planet
Manon, Remy en Toon helpen kinderen een mening te vormen over de uitdagingen van de toekomst en ze gaan op ontdekking langs duurzame innovatieve ontwikkelingen.
«
»
17:30 Topdoks
Rachel en Elbert zoeken uit hoe je beter kunt kauwen. Rachel wordt aangeraden om op elke hap veertig keer te kauwen. Dat vindt ze helemaal niks. En wat gebeurt er als je helemaal niet kauwt?
«
»
17:50 Brainstorm
Wat doen hete pepers met je brein? Durf jij tegen de mening van de groep in te gaan? En waarom kunnen neppillen je prestaties beïnvloeden?
«
»
18:15 Vlogmania
Als de familie Kick een vlog maakt over hun bezoek aan een kasteel, kan vader Michael het niet laten een antieke kruisboog uit te proberen. Peuter Jason vlogt op het strand.
«
»
18:35 #MijnPestverhaal
Anne-Mar Zwart trapt de landelijke Week Tegen Pesten af. Ze vraagt kinderen hun pestverhaal te delen. Want iedereen heeft eigenlijk wel een pestverhaal.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 ZappDoc: Nog één week
Suze (11) verloor drie jaar geleden haar zusje Fien. Ze maakt een kunstwerk om haar te herdenken. Over een week onthult ze haar kunstwerk in Frankrijk, het land waar Fien overleed.
«
»
19:45 3 op Reis
Maurice rijdt in Nederland een deel van de Trans European Trail, een avontuurlijke off-road motorroute die door 30 landen in Europa loopt.
«
»
20:20 Dwaalspoor
Als de kleindochter van de gepensioneerde rechercheur Ron vermist raakt, kost het hem grote moeite om zich buiten het onderzoek te houden.
«
»
21:50 Promenade
'Promenade' komt naar u toe deze zomer! Urgenter dan ooit en net even anders dan u gewend bent: de promenadekaravaan trekt langs de mooiste locaties van het land.
«
»
22:25 Yentl en de Boer de Serie
Het veelgeprezen cabaretduo Yentl en de Boer brengt hun absurde fantasiewereld van het theater naar de beeldbuis.
«
»
22:55 Media Inside
Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Samen met twee gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.
«
»
23:45 Jeuk
Thomas moet van Jelka zijn ballen laten onderzoeken. Jan Kooijman weet daar wel een trucje voor.
«
»
00:15 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 7: Sparta - SC Cambuur, AZ - Go Ahead Eagles, sc Heerenveen - FC Twente en Heracles - RKC Waalwijk.
«
»
01:20 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
02:20 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:40 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:15 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 7: Sparta - SC Cambuur, AZ - Go Ahead Eagles, sc Heerenveen - FC Twente en Heracles - RKC Waalwijk.
«
»
04:09 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers