TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Verwacht op VTM 3
«
»
11:25 The Big Bang Theory
Sheldon en Penny zoeken troost bij elkaar terwijl Leonard er niet is. Howard tracht Raj over zijn breuk met Lucy heen te helpen.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 BFF Bride
Tess krijgt de taak toegewezen om het huwelijk van haar beste vriend Ted te organiseren. Gaandeweg beseft ze dat ze zelf verliefd op hem is.
«
»
16:10 L.A.'s Finest
Syd gaat tot het uiterste wanneer Emma vermist raakt. McKenna gaat undercover op een retraite voor veteranen.
«
»
17:10 L.A.'s Finest
Syd en Baines komen in het oog van een storm terecht wanneer Interne Zaken een onderzoek opent naar de dood van Beverly Gamble. McKenna en Walker komen een onverwachte wapenhandelaar op het spoor.
«
»
18:10 The Mummy
Egypte, 1923. In de legendarische dodenstad Hamunaptra wekt een groep schatgravers per ongeluk het gemummificeerde lichaam van Imhotep, hogepriester van de god Osiris, na 3.000 jaar weer tot leven.
«
»
20:30 Power Rangers
Vijf doodgewone scholieren ontdekken dat ze over speciale krachten beschikken. Ze slaan de handen in elkaar wanneer blijkt dat hun stad Angel Grove op het punt staat om vernietigd te worden.
«
»
22:45 Timeless
Hedy Lamarr helpt Rufus wanneer het team afreist naar het Hollywood van de jaren 40. Wyatt en Lucy erkennen hun wederzijdse gevoelens.
«
»
23:40 Godfather of Harlem
Bumpy moet de Italiaanse maffia beschermen wanneer Joseph Bonanno beslist om de Commissie af te schaffen. Kapitein Omar besluit een versnelling hoger te schakelen in zijn campagne tegen Malcolm X.
«
»
00:45 The Sinner
Heather en Ambrose zetten hun zoektocht naar Julian verder, terwijl het verleden van Marin wordt onthuld.
«
»
01:35 Girlfriends' Guide to Divorce
Lilly studeert af en de vriendinnen komen samen om dat te vieren. Ondertussen denkt Abby na over de toekomst en moet Delia beslissen hoe ze om zal gaan met haar onverwachte zwangerschap.
«
»
02:20 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers