TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:15 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:30 SOS Piet
Jarissa wil haar vriend verwennen met zijn lievelingskost, kalfslapjes met pizzaiolasaus. - Stephanie wil slasoep volgens de regels van de kunst leren maken. - Philippe sukkelt met zijn worteltaart.
«
»
18:00 SOS Piet
Danny is niet tevreden over zijn saus met garnalen en diepvriesspinazie. - Elke keer Valerie spruitjes maakt, eindigt ze met minikolen. - Sandra wil ravioli met chocolade leren maken.
«
»
18:35 SOS Piet
Aloïs heeft problemen met zijn paprikasoep. - Serge heeft aspergepuree gemaakt, maar die zit vol draden en smaakt flets. - Ines haar brownies met witte chocolade zijn te zoet en lijken ongebakken.
«
»
19:05 SOS Piet
Erwin wil witloofkroketten maken. - Saskia wil een gerecht uit grootmoeders tijd leren maken: spiegelei met krokant spek. - Helmut wil zijn vriendin op speculaastaart trakteren.
«
»
19:35 SOS Piet
Caroline is niet tevreden over haar quiche van zeewolf. - Johanna wil empanada's maken, maar haar deeg is smakeloos en droog. - Nancy's karamel brandt ofwel aan ofwel is hij te korrelig.
«
»
20:05 EHBL
Erika is een handige vrouw die samen met haar vader veel verbouwde in haar huis. Maxim is helaas wat minder handig. Nu Erika opnieuw zwanger is, wil ze haar vriend graag wat hulp bieden.
«
»
20:35 Super 50
Bon Jovi en Soulsister laten menig harten smelten in deze aflevering van Super 50.
«
»
21:30 Tien Om Te Zien
Hitparade.
«
»
22:35 De Planckaerts
Junior doet een heel bizarre ontdekking onder een verroest deksel op de Planckaertberg. Het lijkt wel een lijk... Stephanie en Christa vinden dat de politie gebeld moet worden.
«
»
23:15 Pa heeft een lief
Hoewel het door de wijkfeesten ontzettend druk is in zijn slagerij, gaat Fernand toch naar de petanque. Gelukkig kunnen Betty en Rachel ondertussen op de hulp van Victor rekenen.
«
»
23:50 EHBL
Erika is een handige vrouw die samen met haar vader veel verbouwde in haar huis. Maxim is helaas wat minder handig. Nu Erika opnieuw zwanger is, wil ze haar vriend graag wat hulp bieden.
«
»
00:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers