TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Hotel Inpector
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 The Truth About... Your Teeth
Jasmine Harman ontmoet een zangeres die verlegen zit om haar gebit en roept de hulp in van tandarts Serpil Djemal om opnieuw een glimlach op haar gezicht te toveren.
«
»
13:10 Love It or List It - Australia
Reality-show.
«
»
14:15 Ik vertrek
Don en Brigitte ruilen hun geliefde Nieuw-Beijerland voor het Franse Lot-et-Garonne, waar ze een boerencamping willen overnemen om die te verbouwen tot een luxe 'glamping'.
«
»
15:15 Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd
Het duo is in Oostenrijk, waar ze de heilzame werking van bijengif ondervinden en afzakken tot wel 2,5 km onder de grond voor een heilzame grot.
«
»
16:15 Blind getrouwd: Australië
De koppels gaan verder aan de slag met de opdrachten van seksuologe Alessandra Rampolla. Cameron en Coco spreken stiekem af en twijfelen nadien nog meer over hoe het nu verder moet met hun huwelijken.
«
»
17:40 Blind getrouwd: Australië
Drama ten top op het tweede etentje. Coco vraagt Samantha om toestemming om Cameron beter te leren kennen, maar begint te twijfelen wanneer hij haar niet steunt.
«
»
19:00 Up to date
Liefde. De voorbije 20 jaar hebben heel wat deelnemers de liefde gezocht en gevonden in VTM programma's. Hoe gaat het met hen?
«
»
19:55 Axel Gaat Binnen
Vandaag bezoekt Axel het grootste psychiatrisch centrum van België, Asster in Sint-Truiden. Hij verblijft er enkele dagen tussen patiënten die kampen met angst- en persoonlijkheidsstoornissen.
«
»
21:00 Regi Academy
Regi krijgt bij zijn zoektocht versterking van Jaap Reesema en Olivia Trappeniers, met wie hij meerdere monsterhits scoorde, en van Lester Williams, al jarenlang Regi's rechterhand.
«
»
22:20 Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een succesvol reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idyllisch guesthouse te kunnen openen.
«
»
23:25 Het spreekuur
Dokter Clara krijgt een ongeruste patiënt over de vloer. Ronny is 42 en merkte enkele jaren geleden plots veranderingen aan zijn rechtertepel op.
«
»
00:20 999: What's Your Emergency?
Politie en paramedici proberen mensen te helpen die nood hebben aan geestelijke gezondheidszorg.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers