TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 The Resident
Wanneer een bekende patiënt door een ongeval op de spoedeisende hulp van Chastain terechtkomt, moeten de artsen de realiteit onder ogen zien om uit te zoeken hoe ze de beste zorg kunnen verlenen.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Nutty Professor II: The Klumps
Om zijn aanstaande huwelijk te redden probeert professor Sherman Klump van het DNA van zijn duistere alter ego Buddy Love af te komen, maar het experiment pakt helemaal verkeerd uit.
«
»
17:15 Superstore
Amy en Jonah proeven van het luxeleven tijdens hun aanwezigheid op een managersbijeenkomst. Mateo geeft ongewild een geheim over zichzelf prijs. Garret en Dina zijn veroordeeld tot inpakdienst.
«
»
17:40 Superstore
Glenn drijft Amy tot waanzin met zijn trainingssysteem. Cheyenne en Mateo praten over een nieuw bedrijf, terwijl Dina de hulp van Jonah inroept als ze twijfelt over haar toekomst.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:10 Superstore
Amy en Cheyenne doen een cursus bij de Cloud 9 Academy om carričre te maken. Dina en Garrett laten zich strikken om op te passen op de dochter van Glenn, terwijl hij zijn kamer kindbestendig maakt.
«
»
18:40 Superstore
Het management komt met een stappentelcompetitie tussen de filialen. Amy, Jonah en Dina creëren een schijnrivaliteit om de luilakken onder de werknemers van Filiaal #1217 in beweging te krijgen.
«
»
19:10 Superstore
Werknemers en klanten van Cloud 9 raken door een zware sneeuwstorm ingesneeuwd. Dat leidt al gauw tot onderlinge spanningen en strubbelingen.
«
»
19:40 9-1-1
De leden van de 118 komen in actie als een vrouw over het balkon van haar penthouse valt. Ondertussen leidt Athena het onderzoek nadat een fietser wordt gespietst op een stopbord en begint Eddie aan zijn therapie voor zijn PTSD.
«
»
20:35 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:25 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
00:10 Breeders
Na een schijnbare verzoening met Ally, keert Pauls woede terug als hij zich realiseert dat Ava iets heeft gedaan dat haar leven zou kunnen ruďneren. Luke en Jacob worden herenigd, maar de zaken worden ingewikkelder.
«
»
00:35 Breeders
Paul neemt zijn ouders mee op een dagtocht naar het platteland om een dierbare herinnering op te halen. De onthulling van een aantal geheimen laat ze alle drie wankelen.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers