TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een eendje van mozaïek, een disco-dans en Boekenmeisje brengt bloemen tot leven met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Bumbalu spelen golf, en Bumbina speelt ondertussen met een jojo. Een worm met een bal op zijn rug kruipt voorbij. Kiwi leert de kleur oranje. Bumba en Bumbalu proberen de slapende Pantoef wakker te krijgen met een wortel.
«
»
06:10 Simon
Simon speelt met een zweefvliegtuig als hij het superkarton en het rolvliegtuig ziet dat Ferdinand er mee maakt, hij wil het absoluut proberen. Ferdinand is het daarmee eens, maar nadat hij het heeft getest.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
06:30 Odo
Odo's vader en moeder zetten Odo af op Boskamp, waar hij een van de belangrijkste lessen voor een vogel leert: het verzorgen van een ei. Odo's beste vriend Doodle neemt de les erg serieus, maar de kleine uil schopt liever zijn nep-ei rond.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu kan niet wachten om aan een nieuwe dag op school te beginnen en met Patrick, haar bloemenvriendje, te spelen. Ze wordt echter verdrietig als ze ziet dat de plant is gaan hangen.
«
»
06:40 Monty & Co
Monty probeert te werken, dus eist hij stilte. Wanneer de bel van Klok niet werkt, vreest Monty dat hij haar op de een of andere manier schade heeft toegebracht door zijn wens. Gelukkig lost Eddie het probleem van Klok op met een beetje olie.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmund en Luzie hebben last van de hitte en willen een glas pepermuntlimonade van Mima. Maar de siroop is op. Dus gaan Edmund en Luzie naar haar boomhut. Maar daar aangekomen is Mima nergens te bekennen.
«
»
07:00 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's moeder helpt hem een prachtig kasteel te maken voor een schoolproject. Maar misschien werkt het eenvoudige ontwerp van Cory toch het best.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson hoort Marie zeggen dat haar oude hond versleten is en dat ze graag een nieuwe zou willen hebben. Hij weet niet dat het over een knuffelhondje gaat en denkt dus dat Marie het over hem heeft en dat ze hem gaat vervangen...
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil bewijzen dat hij met één ademteug wel tien minuten lang aan één stuk op zijn fluitje kan blazen. Hij is natuurlijk weer te pocherig geweest en voelt zich genoodzaakt om vals te spelen met een muziekbox en een plant.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu maken muziek met ruimtegeluiden. Ze maken een lied voor Priya die ziek thuis zit en niet mee kon doen met het dansfeestje.
«
»
07:45 De Smurfen
Dichtersmurf geeft Smurflelie les in rijm, maar hij krijgt last van dichtersblok.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Junior moet zijn rijexamen afleggen, maar Senior heeft er geen vertrouwen meer in. Hij vraagt de autosleutels terug en wil niet meer gaan oefenen met Junior. Samen met Tjip en Vince doet Junior toch nog een poging om zijn rijbewijs te halen.
«
»
08:10 Wannabe's
Mike heeft een nieuwe opdracht te pakken: Video King mag een filmpje maken om kinderen aan te zetten hun tanden goed te poetsen. Mike wil er meteen werk van maken en zelf de hoofdrol spelen in het filmpje als de knotsgekke 'Billie Borstel'.
«
»
08:30 De Raad van Soekie
Soekie wil het onderwijssysteem veranderen en beslist dat de school elke dag om 6 uur begint en eindigt om 17 uur. Niemand is akkoord. Alle leerlingen hebben slaaptekort en slapen tijdens de les. Soekie houdt vol, want ze wil geschiedenis schrijven.
«
»
08:45 GameKeepers
De GameKeepers belanden in een 2-D platform game. Mats moet een parcours afleggen door de gure gangen van een ijsberg. Sari moet in een ijskamer allerlei proeven afleggen om Mats verschillende obstakels en hindernissen te helpen overwinnen.
«
»
09:15 Ayo-Skate
Otis staat voor een moeilijke keuze: samenwerken met Tess of zijn droom opgeven? Hun eerste gezamenlijke les verloopt stroef. Kunnen ze hun verschillende stijlen combineren om verdere spanning te vermijden?
«
»
09:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
09:45 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
10:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya verveelt zich, dus haalt Oggy zijn favoriete kinderspeelgoed van zolder: een elektrisch treintje. Maar het spel blijkt erg saai te zijn en de kakkerlakken komen langs om de baan op te leuken, wat Piya erg amuseert maar Oggy wanhopig maakt.
«
»
10:30 Tik Tak
Er is een tetrisvis, een sinaasappel gemaakt van kralen en Boekenjongen maakt limonade met magie.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Simon en Gaspard spelen tikkertje in het park, maar Simon noemt hem steeds een kleine baby. Gaspard wil vervolgens niet meer met hem spelen.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
11:00 Odo
Odo wil graag bij de Kippenclub, want dat is de grappigste in het hele bos. Hij is van plan om de kippen te laten lachen. Odo komt er echter achter dat hij al in de leukste club zit, namelijk die met zijn beste vriend.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu heeft moeite om Elodie's boosheid te begrijpen wanneer ze per ongeluk haar spel verpest.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu ziet niet in waarom ze, alleen omdat ze de jongste is, eerder naar bed moet dan de anderen. Ze doet alles wat ze kan om op te blijven.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Lucy en Mitzi willen in de lente alleen op avontuur gaan. Harry vindt ze echter te jong.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Chrissy neemt een vissenvriendje mee naar huis, dat eigenlijk in de zee had moeten blijven. Cory probeert hem te verstoppen voor zijn ouders voordat hij te groot wordt.
«
»
11:45 Casper en Emma
Wanneer Casper op school komt, is Emma er al en zij neemt Casper mee naar de klimwand. Moedig klimt Emma naar boven en Casper volgt haar voorzichtig. Een klasgenootje maakt zich vrolijk over hen en noemt Casper raar. Emma neemt het voor Casper op.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson en Marie spelen een spelletje: Wie ben ik? Maar wanneer Marie vragen over zichzelf moet stellen, gaat het mis. De beschrijving van Samson klopt niet met hoe Marie zichzelf ziet. Samson vindt dat best wel grappig.
«
»
12:00 Molang
Piu Piu droomt dat hij vliegt. En wat als zijn droom werkelijkheid zou worden? Molang en Piu Piu zullen er alles aan doen om deze droom waar te maken en zo de pioniers van de luchtvaart te worden.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella en Slippy gaan naar Pluto voor een springwandeling. Voor Tilly is het te gevaarlijk, maar Madhu, biedt de oplossing.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu ontdekken een spiraalvormig fenomeen. Maggie reageert erop door van vorm te veranderen en de oorzaak moet snel gevonden worden.
«
»
12:30 De Smurfen
Wanneer de lievelingsspullen van de Smurfen beginnen te verdwijnen, wordt iedereen ongerust en achterdochtig. Brilsmurf begint een onderzoek.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Goudurix, een jonge Gallische zanger die in opstand is gekomen tegen de Romeinse bezetting, bezoekt Lutetia. De Romeinen willen hem arresteren voor het aanzetten tot een opstand, maar de onverzettelijken kijken toe.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Onbedoeld slikt Sharko Bernie in, die in zijn maag terechtkomt. Marina gebruikt steeds gekkere technieken om te proberen hem terug te krijgen, terwijl Zig van de situatie gebruik maakt om te proberen een hap uit haar te nemen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Er is een danswedstrijd in het dorp, maar niet iedereen doet even eerlijk mee. In de rode rozen die de vrouwen dragen, zit niespoeder, bedwelmend gas en een elektrocutiedraad.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Voor Vaderdag wil Zouk haar eigen vader een toverdrank geven, de zogenaamde 'Vuur Adem'. Om de nodige ingrediënten te vinden, vraagt de kleine heks de trouwe Hamlet en Pompoen om hulp.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lisa's gezonde verstand begint haar te misleiden. Lisa heeft de gewoonte om alles te proberen te begrijpen, waardoor ze minder plezier heeft in het wonder van magie. Haar vrienden besluiten haar te verrassen zodat dit weer haar passie is.
«
»
13:50 Coop Troep
Bertha schopt de kaketoes eruit nadat ze een film heeft gezien waardoor ze doodsbang voor vogels is geworden. Wanneer de Coop Troop arriveert, weigert ze Flo en Jo binnen te laten, dus is het aan de anderen om de missie te voltooien.
«
»
14:00 Nachtwacht
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
«
»
14:25 Zotte dieren
Een puppy laat zien hoe hij op een zak met lekkers kan passen, terwijl een baby kiekeboe speelt.
«
»
14:30 Zotte dieren
Ontmoet een corgi puppy met een ongebruikelijke blaf en bekijk de finale van het kitty verspringen.
«
»
14:40 De Smurfen
Brilsmurf heeft een Smurfway waar hij heel zuinig op is. Bloesem leent hem, maar raakt hem kwijt.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om het mysterieuze spel te ontdekken dat Piya en de kakkerlakken spelen wanneer hij niet in de buurt is, besluit Oggy zijn nichtje opzij te schuiven om haar plaats in de groep in te nemen. Onverwachts, heeft Oggy veel plezier in het spelletje.
«
»
15:00 Rox
Een bende criminelen schakelt de controletoren van de nationale luchthaven tijdelijk uit. Ze eisen de vrijlating van een zware crimineel. Team Rox komt er snel achter dat een sterke magneet de computers van een afstand beïnvloedt.
«
»
15:30 Wannabe's
In haar laatste video heeft Shoana gescoord met zelfgemaakte hartjeswafels. Daarom besluiten de Wannabe's om een webshop op te starten waar iedereen Shoana's hartjeswafels kan kopen. Olly is jaloers.
«
»
15:50 Molang
Een uitvinder koopt een klok van Molang en Piu Piu om het hart van zijn robot te maken. Als de robot tot leven komt, is de uitvinder dolblij. Er is echter een klein detail, de robot houdt alleen van Piu Piu.
«
»
15:55 Zouk
Zephyr moet examen doen om paddentovenaar te worden. Zouk besluit zich met de test te bemoeien en sluipt, zonder het iemand te vertellen, de examenlocatie binnen.
«
»
16:05 Abraca
Discreet, de achtste dwerg en vergeten door Sneeuwwitje, is vervloekt.
«
»
16:30 Presto's magische school
Lisa heeft Kiki de laatste tijd nogal verwaarloosd. Ze kiest Chef om haar te helpen met haar nieuwe truc, maar dit blijkt de laatste druppel voor de chihuahua te zijn. Hij rent weg van het landhuis. Lisa ontdekt dat Chef niet echt goed is met magie.
«
»
16:45 Coop Troep
Een zwerfkat neemt de plaats van Prince in het huis in en schopt hem eruit. De Coop Troop moet nu zien uit te vinden wie de echte Prince is en wie de kraker met de altijd stiekeme Frankie in de buurt om de zaken nog meer in de war te sturen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Bitzer komt van de dokter met een pleister en een nekbrace. De schapen zorgen goed voor hem.
«
»
17:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
17:15 De gruffalo
Een eekhoornmoeder vertelt aan haar kinderen het verhaal van een kleine muis die in het bos op zoek is naar een noot. De slimme muis ontsnapt aan zijn belagers door hun te vertellen over een monster die hij gaat ontmoeten.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy plant een vistochtje en beseft dat Piya allergisch is geworden voor kattenhaar. Hij besluit toch door te gaan om haar niet teleur te stellen. Het is echter moeilijk om contact met een olifant in de boot te vermijden.
«
»
17:50 Helden
De vier waaghalzen leggen zich deze keer toe op de bouw van een griezelig spookkasteel.
«
»
18:00 Ket & Doc
Roos' zus Jules was vroeger haar broer. Dat is soms moeilijk en raar. Thuis gaat er veel aandacht naar Jules, wat Roos niet altijd leuk vindt. Toch ziet Roos ook dat het leven van Jules niet altijd makkelijk is en probeert ze een goede zus te zijn.
«
»
18:15 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
18:25 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Soekie wil het onderwijssysteem veranderen en beslist dat de school elke dag om 6 uur begint en eindigt om 17 uur. Niemand is akkoord. Alle leerlingen hebben slaaptekort en slapen tijdens de les. Soekie houdt vol, want ze wil geschiedenis schrijven.
«
»
19:05 Nachtwacht
Een kennis komt onverwacht oog in oog te staan met de Nachtwacht.
«
»
19:30 De Hoppers
Arno zit wat in de put omdat hij nog nooit een lief heeft gehad en nog nooit heeft gekust. Hij is verliefd op Olivia, maar hij heeft dit nog nooit durven zeggen. Geert moedigt Arno aan om zijn gevoelens te uiten aan Olivia.
«
»
19:45 Shaun het schaap
Shaun vindt een weggegooide puzzel en probeert deze met de kudde in elkaar te zetten. Wanneer Bitzer er achter komt dat er een stukje mist, besluiten ze er alles aan te doen om de puzzel op te lossen.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers