TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:30 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:30 Hallo België!
Bert verveelt zich in The Moonlight en gaat vloeibare zeep verkopen. Marta is zijn eerste klant. Julien weet niet wat te doen tijdens zijn sabbatjaar, dus beveelt Lot hem Marta te helpen in het huishouden.
«
»
17:05 Hallo België!
Pavarotti, het vogeltje van Fientje is dood. Ze wil dat het beestje gecremeerd wordt. Roger sponsort de plaatselijke voetbalclub en de voorzitter vraagt hem om de zwarte papieren van de club een tijdje bij te houden.
«
»
17:40 Hallo België!
Bea legt zich toe op astrologie en leest kaarten voor Marta. Roger staat voor een moeilijke beslissing: hij kan fuseren met een ander bedrijf, maar hij vindt het moeilijk om de leiding uit handen te geven. Hij vraagt raad aan Astro Bea.
«
»
18:15 Hallo België!
Ronny, een ex-vriendje van Lot duikt opeens op. Omdat ze hem wel ziet zitten, verzwijgt ze haar relatie met Julien. En ook Julien krijgt niet de waarheid te horen over Ronny.
«
»
18:50 Hallo België!
Bea vindt dat Bert het nu toch wat te bont maakt en zet Bert op dieet. Bert wil bewijzen dat hij, ondanks zijn gewicht, toch nog succes heeft bij de vrouwtjes, en krijgt daarbij de hulp van Julien. Die plaats Bert op een datingsite.
«
»
19:30 Chez Bompa Lawijt
Nonkel Karel wordt met de nieuwe wagen van André afgehaald. De oude man laat meteen iedereen naar zijn pijpen dansen. Ook de dame van het reisbureau komt langs.
«
»
20:00 Chez Bompa Lawijt
Nonkel Karel begint zich met alles te bemoeien, tot grote ergernis van Francine. Er breekt een onweer uit met een elektriciteitspanne tot gevolg. Er komt ook een geheimzinnige vrouw logeren.
«
»
20:30 Chez Bompa Lawijt
Iedereen is opgelucht dat de vakantie van nonkel Karel er bijna opzit. Maar dan belt zijn dochter Mariëtte vanuit Portugal dat ze een weekje later naar huis komt. Nonkel Karel blijft ook nog even in de Ardennen.
«
»
20:50 Chez Bompa Lawijt
Marie-Louise staat in panne met de Steendorp-Express. Achmed moet haar gaan helpen.
«
»
21:20 Chez Bompa Lawijt
André heeft de opdracht in elke kamer een branddetector te plaatsen. Zijn timing kon beter want Leo, Sonja en Joske zijn op bezoek. Albert daagt Leo uit om de Fourche te beklimmen.
«
»
21:50 Nonkel Jef
Nonkel Jef is razend omdat Odette er nog is en omdat ze op de koop toe Magda en Louis heeft uitgenodigd om te komen eten. Geleidelijk aan wint Odette echter zijn vertrouwen. Nonkel Jef valt van de trap.
«
»
22:20 Nonkel Jef
Odette mag van Nonkel Jef voorlopig blijven wonen en ze gaat met Izzi haar spulletjes verhuizen. Nonkel Jef krijgt van zijn vriend Eduard les in het wijnproeven, terwijl de plaatselijke voetbalploeg een trainer aanstelt.
«
»
22:55 Nonkel Jef
Een mooie jonge vrouw komt aan in het dorp en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Wanneer zij naar Louis vraagt, komt Magda dat onmiddelijk te weten en gaan de poppen aan het dansen.
«
»
23:20 Nonkel Jef
Johnny heeft Odette uitgenodigd om samen met hem naar het trouwfeest van Mona te gaan. Nonkel Jef begint Odette al te missen als ze niet op de boerderij is.
«
»
23:50 Nonkel Jef
Odette zit met een kater na het trouwfeest en Izzi is jaloers op Johnny. Deze wordt door Magda aangemoedigd in zijn poging om Odette te versieren. Zotten Dré doet nog wat olie op het vuur.
«
»
00:20 All Saints
Stuart krijgt een oproep voor een vreemde kerel die in het park ronddwaalt. De verwarde Bradley beweert dat er niets aan de hand is en weigert mee naar het ziekenhuis te gaan.
«
»
01:20 All Saints
Dan en Jessica praten in een supermarkt over het onaangekondigd vertrek van Stuart. Plots worden ze door een dolleman opgeschrikt, die het vuur opent.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers