TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Walker, Texas Ranger
Nadat een tienjarig meisje een schietpartij overleeft, helpt ze Walker om haar buurt te redden van bendes en geweld. Ze zegt daarbij geďnspireerd te zijn door een engel.
«
»
15:55 Walker, Texas Ranger
Ranger Bobbie Hunt gaat undercover om een tienjarige jongen te redden, wiens vader hem klaarstoomt om het criminele imperium van de familie over te nemen.
«
»
16:50 Ninja vs Ninja
«
»
17:45 Police Interceptors
De interceptors kloppen aan bij een vermoedelijke drugsdealer die al twee jaar op de vlucht is.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:40 Police Interceptors
Ky en Lee achtervolgen een gestolen Renault. Wanneer de bestuurder de controle over het voertuig verliest en tegen een paal aan knalt, zet hij het op een lopen. De politiehelikopter wordt ingezet.
«
»
19:35 Police Interceptors
Lisa en Jim rijden door het pikkedonker in het spoor van een 4x4. De verdachte lijkt het landelijke Nottinghamshire als zijn broekzak te kennen, en zijn terreinwagen verdwijnt langzaam uit het zicht.
«
»
20:30 Matroesjka's
Vrouwenhandelaar Ray van Mechelen en z'n rechterhand Mark Camps houden audities in Vilnius. Ze beweren op zoek te zijn naar danseressen voor een tournee langs hippe discotheken in België, Nederland en Duitsland.
«
»
21:30 Matroesjka's
Op Cyprus krijgen de meisjes een 'dansopleiding' en meteen zijn alle illusies verdwenen. Ze worden door Van Mechelens handlangers verplicht om te strippen in een locale nachtclub. Olga en Deborah kunnen ontsnappen.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:25 Yellowstone
Wanneer de Duttons zich opmaken voor een laatste gevecht met de Becks, komen ze erachter dat de vete ernstige gevolgen kan hebben. Beth helpt Monica uit een ongemakkelijke situatie te komen.
«
»
23:15 Yellowstone
De confrontatie met de Becks loopt op als de Duttons een van hun eigen mensen moeten zien te redden. Kayce gaat op zoek naar zijn zoon. Ondertussen krijgt Rip een verrassende erfenis.
«
»
00:10 Yellowstone
In de nasleep van de gebroeders Beck herschikt John de politieke verhoudingen. Beth vindt een indringer op de ranch en ontdekt dat hij grote ambities heeft met het omliggende land. John helpt Tate om te gaan met zijn nachtmerries.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers