TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 The Walking Dead
Negan moet de hulp inroepen van zijn luitenants bij het oplossen van een groot probleem voor The Sanctuary. Rick en de groep gaan door met het opstellen van het plan.
«
»
02:55 The Walking Dead
Rick en zijn groep hebben zich verenigd met The Kingdom en The Hilltop, om samen te strijden tegen Negan en The Saviors.
«
»
03:40 NCIS
Een computerexpert zegt dat ze getuige van een moord op een zeeman is. Het team kan echter geen fysiek bewijs vinden, maar McGee denkt dat er meer achter het verhaal zit.
«
»
04:20 NCIS
In een nationaal park valt een jonge marinier, sergeant William Moore, van een rots. Een camera registreert zijn val. Het leek een ongeluk, maar Gibbs onderzoekt de zaak en ontdekt dat zijn vrouw hem bedroog met zijn beste vriend.
«
»
05:00 Storage Wars
Een compilatie van bijzondere koopjes van het vader en zoon team Darrell en Brandon Sheets.
«
»
05:20 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in de heuvels van Murrieta, Californië, waar zowel de spanningen als de prijzen hoog oplopen. Darrell neemt drastische maatregelen nadat Dave hem boos maakt. Ivy houdt het hoofd koel om een opslagruimte te kunnen scoren.
«
»
05:40 Shipping Wars
Jarrett heeft het niet naar zijn zin wanneer hij een uniek kunstwerk moet verhuizen. Marc doet er nog een schepje bovenop en vervoert een enorme beeldentuin.
«
»
06:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:01 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:06 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:10 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar voorwerpen die goed passen in een unieke mancave.
«
»
06:55 American Pickers
Tijdens een sneeuwstorm in Minnesota vechten Mike en Frank tegen de vrieskou om een zeldzaam paar vrachtwagens op het terrein van boer Jim veilig te stellen.
«
»
07:50 American Pickers
Het team bezoekt een boerderij met een rijke familiegeschiedenis. Mike probeert een deal te sluiten.
«
»
08:45 American Pickers
Mike en Frank reizen door het land op zoek naar de beste motorfietsen die ze kunnen vinden.
«
»
09:45 American Pickers
Mike en Danielle sluiten zich bij een architecturale bergingsploeg met een bijzondere missie. Ondertussen gaan Robbie en Frank op zoek naar schatten in een oud theater dat een magazijn voor rekwisieten is geworden.
«
»
10:40 Below Deck
Sunny is boos over Bens dwalende ogen en vreest dat ze weer gekwetst wordt. Een nieuwe groep gasten blijkt koninklijk veeleisend te zijn, wat uitmondt in hun eigen grote drama.
«
»
11:35 Below Deck
De koning en koningin blijven het interieur en de kombuis belasten terwijl chef-kok Anthony in een neerwaartse spiraal terechtkomt die hij misschien niet meer te boven komt.
«
»
12:30 Below Deck
St. David verwelkomt een nieuw bemanningslid dat in het vuur wordt gegooid door gasten die verslaafd zijn aan sociale media. Barbie en Kyle worstelen nadat ze hun relatie naar een hoger niveau hebben getild.
«
»
13:25 Below Deck
Barbie moet beslissen om óf de verwachtingen van haar familie te honoreren, óf haar hart te volgen met Kyle. Chef-kok Nick krijgt een onverwachte tegenslag van een stoofpot met één streep. Het loopt hoog op met Fraser en zijn gastverliefdheid.
«
»
14:25 Below Deck
Dylan beproeft zijn geluk met enkele aantrekkelijke gasten, maar is bang dat zijn baan in gevaar komt als hij te ver gaat. Barbie en Kyle zijn het niet eens over zijn brutale gedrag. De afdeling Binnenlandse Zaken blijft worstelen met de kombuis.
«
»
15:20 Station 19
Miranda brengt een bezoek aan Ben en ontmoet zijn nieuwe collega's. Het team moet uitrukken voor een motorongeval met complicaties. Andy en Maya moeten voor het eerst samen surveilleren.
«
»
16:15 Station 19
Andy, Jack en achttien andere kandidaten wagen hun kans voor het commandantschap binnen Station 19. Travis wordt tot ad interim-commandant benoemd.
«
»
17:10 Station 19
Ryan neemt het tijdens een training op tegen Jack. Andy wijkt geen seconde van de zijde van haar vader Pruitt, wiens gezondheid zienderogen achteruitgaat.
«
»
18:05 Station 19
Ripley vraagt ieder bemanningslid wie de nieuwe commandant moet worden: Andy of Jack. Een uitje van een groep moeders in een feestbus neemt een slechte wending. Pruitt gaat door met zijn behandeling.
«
»
19:05 Station 19
In de dagen voor de nieuwe commandant aangekondigd wordt, waarschuwt Pruitt Andy om niet teleurgesteld te zijn over het resultaat. Het team raakt vast in de garage van een huis dat in brand staat.
«
»
20:00 The Walking Dead: Origins
Het verhaal van de raadselachtige Negan wordt verteld door Jeffrey Dean Morgan, de acteur die hem speelt. Verder een terugblik op bepalende momenten uit de serie en exclusieve beelden van het elfde seizoen.
«
»
20:55 The Walking Dead: Origins
De evolutie van Carol wordt verteld door Melissa McBride, de actrice die haar speelt. Verder een terugblik op bepalende momenten uit de serie en exclusieve beelden van het elfde seizoen.
«
»
21:55 Law & Order: Special Victims Unit
Benson probeert een popster in een onstabiele relatie te helpen. Rollins heeft er moeite mee om haar werk en privé te scheiden. Fin leert een nieuwe collega een lesje over het respecteren van andere collega's.
«
»
22:45 Law & Order: Special Victims Unit
De SVU doet een schokkende ontdekking na een inbraak en ontvoering. Muncy wil bij de ploeg passen.
«
»
23:45 Station 19
Andy treedt toe als brandmeester van de kazerne wanneer Jacks leven op het spel staat. Het team wordt opgeroepen voor een gijzeling. Ondertussen vecht Natasha voor haar carrière en maken Maya en Carina een keuze.
«
»
00:40 HPI
De politie van Lille onderzoekt de moord op een man die in zijn woning om het leven is gebracht. Morgane werkt als schoonmaakster in het politiebureau en raakt onbedoeld betrokken bij het onderzoek.
«
»
01:50 The Walking Dead
Rick en de anderen van de groep worden naar een nieuwe gemeenschap gebracht, waar ze een ontmoeting hebben met de inwoners en de leider.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers