TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:00 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
We trekken met Ben Fogle naar het platteland van Suffolk en het geheime stukje bos van de excentrieke Will Lord, een echte Britse holbewoner. Ben dompelt zich onder in Wills prehistorische bestaan in het woud.
«
»
17:45 The Pyrenees With Michael Portillo
Michael Portillo botst op de grenzen van zijn lichaam tijdens zijn tocht langs de besneeuwde bergtoppen van de Franse Pyreneeën. Zijn inspanningen worden beloond wanneer hij de adembenemende top bereikt van het uitkijkpunt van de Pic du Midi.
«
»
18:30 Chasing the Rains
De kudde van Anastasia splitst zich op om twee olifantenkalfjes te beschermen. Jachtluipaard Kuleta herovert territorium voor haar overgebleven welpen. Wilde hond Phoenix zoekt naar een nieuwe partner..
«
»
19:20 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Reportagemagazine dat verslag uitbrengt over grote brandhaarden op het wereldtoneel maar evengoed kleine verhalen vertelt die meer verdienen dan de coulissen. Vranckx besteedt extra aandacht aan de mensen achter de verhalen.
«
»
20:35 The Long Shadow
Het onderzoek verspreidt zich naar Bradford met de moord op een andere jonge vrouw, en een vrouwelijke politieagent wordt belast met gevaarlijk undercoverwerk waarvan het risico altijd aanwezig is voor de echte sekswerkers.
«
»
21:25 The Long Shadow
Wanneer een andere vrouw een aanval overleeft, hopen rechercheurs dat ze een kans maken om hun man te vinden. Een chauffeur in Leeds komt naar voren als hoofdverdachte.
«
»
22:15 Huss
Een aanval op een collega brengt Katarina ertoe op zoek te gaan naar wat er tijdens de rellen werkelijk is gebeurd. Het spoor leidt echter naar iemand in haar eigen team.
«
»
23:05 Women in prison, America's forgotten ones
Eén derde van alle vrouwen in de gevangenissen ter wereld is Amerikaans. Vandaag zijn ze met meer dan 230.000. Dit aantal is in slechts 35 jaar verzevenvoudigd. Het is de snelst groeiende groep gevangenen.
«
»
00:00 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers