TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Signora Volpe
Voor een freelanceklus voor MI6 doet Sylvia zich voor als assistent van de weduwe van een diplomaat in haar luxe villa aan een meer. Wanneer in het meer een lijk wordt gevonden, ontdekt Riva tot zijn verbazing dat Sylvia al op de plaats delict is.
«
»
03:40 Midsomer Murders
Twee oudere dames komen in een verzorgingstehuis onder verdachte omstandigheden om het leven. Barnaby en Jones worden opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
04:35 Midsomer Murders
Twee oudere dames komen in een verzorgingstehuis onder verdachte omstandigheden om het leven. Barnaby en Jones worden opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
05:25 Ghosts
Door een foutje met een reservering moeten Mike en Alison op het allerlaatste moment een kinderfeestje organiseren met behulp van totaal ongeschikte attributen. De geesten raken door onverwacht schokkend nieuws volledig van de kaart.
«
»
06:00 Father Brown
Lady Felicia vraagt Father Brown te helpen bewijzen dat een veroordeelde moordenaar haar peetdochter niet heeft vermoord.
«
»
06:55 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit als er een dode valt door de competitie in een dansschool.
«
»
07:55 Beyond Paradise
Een vistrawler vaart de zee op met drie broers en hun zieke stiefmoeder aan boord. Wanneer het enkele uren later terugkeert in de haven van Shipton Abbott, zijn alleen de drie vissers nog over.
«
»
09:00 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
10:05 Inspector George Gently
Inspecteur Gently wordt opgeroepen wanneer een lijk wordt aangetroffen bovenop een vuilnishoop onder de Tyne Bridge. Het lijkt op zelfmoord.
«
»
12:00 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
13:00 Midsomer Murders
Wanneer een beroemde cricketspeler sterft tijdens een toernooi, leidt het onderzoek inspecteur Barnaby naar een gevaarlijk spel met iemand uit het verleden van de overledene.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Wanneer een beroemde cricketspeler sterft tijdens een toernooi, leidt het onderzoek inspecteur Barnaby naar een gevaarlijk spel met iemand uit het verleden van de overledene.
«
»
14:55 Antiques Roadshow
Het team is terug in Ham House. De experts bespreken diverse objecten, waaronder een achttiende eeuwse beeltenis en een Indiase medaille die in de Eerste Wereldoorlog aan een Sikh-soldaat werd toegekend.
«
»
16:00 Joanna Lumley's Trans-Siberian Adventure
Voor de laatste etappe van haar trans-Siberische avontuur reist Joanna door Siberië. Ze bezoekt de stad waar de Russische tsaar en zijn gezin werden vermoord en ze verkent de nucleaire bunker van Stalin.
«
»
17:00 Death in Paradise
Detective Goodman vraagt zich af of de moord op een surfinstructeur ingewikkelder is dan het op het eerste gezicht lijkt.
«
»
18:00 Signora Volpe
De gedesillusioneerde Britse spion Sylvia Fox begint een nieuw leven in het prachtige hart van Italië, maar ontdekt al snel dat problemen haar overal volgen.
«
»
20:00 The Marlow Murder Club
Na de vondst van cruciaal bewijsmateriaal racet het trio tegen de klok om de moordenaar te stoppen.
«
»
21:00 Unforgotten
Nadat een lichaam in een schoorsteen wordt gevonden, vindt Sunny's team aanwijzingen dat het slachtoffer binnen een periode van tien jaar vermoord is. Inspecteur James moet accepteren dat er een actief onderzoek wordt opgestart.
«
»
22:00 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface en haar kompanen proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de moord op de eigenaar van Salem's Dolls, wiens lichaam wordt ontdekt in een afgesloten kamer.
«
»
23:00 Silent Witness
Het team onderzoekt de zaak van een Birmese man die dood op een afgelegen strand is aangetroffen. De jonge zwangere vrouw van het slachtoffer weet ondertussen van niets en hoopt dat hij nog leeft.
«
»
00:05 Silent Witness
Nikki bereikt een doorbraak en wanneer ze een getuige spreekt, komt ze dicht bij de waarheid.
«
»
01:00 Jonathan Creek
Politieagente Heather Davey wordt op onmogelijke wijze gewurgd in een leeg gymnasium. Er zijn ook twee vrouwen vermoord in bijna identieke omstandigheden, en de angst groeit dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan. Jonathan wordt op de zaak gezet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers