TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Escaping the NXIVM Cult: A Mother's Fight to Save Her Daughter
Catherines leven komt op zijn kop te staan als haar dochter India ten prooi valt aan een gevaarlijke sekte. Keith, de charismatische sekteleider, hersenspoelt en misbruikt zijn volgers.
«
»
09:20 The First 48 Presents Critical Minutes
Als er geen getuigen zijn, staan de rechercheurs voor een zware taak om de waarheid te achterhalen. De rechercheurs stuiten op een bizarre moord bij een woningbrand. En, het oplossen van de moord op een predikant hangt af van één vingerafdruk.
«
»
10:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Ieder jaar worden er voor vele miljoenen aan steigerdelen van Nederlandse bouwplaatsen gestolen. Kees volgt een groep steigerbouwers die hier genoeg van heeft. Zij raken een stel dieven en witwassers op het spoor en het komt tot een confrontatie.
«
»
11:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Thomas werd slachtoffer van sextortion. Een mooie dame op internet die hem voor de webcam vroeg uit de kleren te gaan, bleek een afperser. Alles zou op social media worden gepost als hij niet snel zou betalen. Kees spoort de afperser op in Ivoorkust.
«
»
11:55 Snapped
Wanneer een populaire bouwvakker in een hecht Texaans stadje wordt gevonden, neergeschoten in zijn eigen huis, kost het de politie anderhalf decennium om de moordenaar op te sporen.
«
»
12:50 Snapped
Een inwoner van New York wordt dood aangetroffen op de achterbank van zijn auto, diep in het zuiden van Amerika. De autoriteiten vermoeden dat de dader iemand in zijn kennissenkring is.
«
»
13:50 Snapped
Na een mysterieuze schietpartij op een gelovige familieman vraagt een gemeenschap zich af of het een drugsgerelateerde moord was of een bloederige uit de hand gelopen familieaangelegenheid.
«
»
14:45 Snapped
Een rustig stadje in Wisconsin wordt opgeschrikt door de eerste moord in zes jaar als een excentrieke vader van vier kinderen dood wordt aangetroffen in zijn kelder.
«
»
15:40 Snapped
Een veteraan overleeft missies in Irak, om vervolgens in zijn eigen huis te worden neergeschoten.
«
»
16:35 World's Most Evil Killers
De zaak van Stefano Brizzi, die een politieagent heeft vermoord en een deel van hem heeft opgegeten. Hij heeft hem ontmoet via een dating-app.
«
»
17:35 World's Most Evil Killers
Een profiel van kindermoordenaar Roy Whiting. Hij is een veroordeelde zedendelinquent die de achtjarige Sarah Payne heeft ontvoerd en vermoord.
«
»
18:30 World's Most Evil Killers
Jenna Stephens, ook bekend als Jenna Stephens Goldsworthy, Tia Carter, en beter bekend onder haar oorspronkelijke naam Tracie Andrews is een Engelse moordenaar die haar verloofde Lee Raymond Dean Harvey vermoordde op 1 december 1996.
«
»
19:30 World's Most Evil Killers
Het verhaal over Dorothea Puente ook wel bekent als de 'Death House Landlady', die bejaarde en gehandicapte huurders opnam, alleen om ze te vermoorden voor hun uitkeringen en pensioen.
«
»
20:30 Murder in the 21st
Een gedumpte minnares gaat het internet op om haar ex te stalken en zijn vriendin te bedreigen. Wanneer ze uiteindelijk haar gewelddadige bedreigingen uitvoert, raken de rechercheurs verstrikt in een dodelijk web van bedrog.
«
»
21:30 Murder in the 21st
De gemeenschap van Macon, Georgia, is in de greep van een golf van terreur wanneer een mooie rechtenstudente verdwijnt uit haar appartementencomplex. De schokkende ontdekking van een lichaam leidt onderzoekers ongemakkelijk dicht bij huis.
«
»
22:30 Let's Get Physical
Sadie leidt een dubbelleven: ze is fitnessinstructeur en runt een prostitutiering met een uitgebreide klantenkring. Na een anonieme tip wordt haar studio overvallen door de autoriteiten. Met slechts één vraag: wie stond er precies op de klantenlijst?
«
»
00:10 The First 48 Presents Critical Minutes
Dit programma blikt terug op tragische moorden die dagelijks in de VS plaatsvinden, waarbij de detectives het volledige plaatje van elke zaak analyseren aan de hand van thema's.
«
»
01:10 The First 48 Presents Critical Minutes
In Mobile wordt een man geëxecuteerd op een parkeerterrein. In Harris County leidt het indienen van een aanklacht na een poging tot overval tot een brute moord. In Tulsa gaat een bendelid op jacht nadat hij een belediging heeft gekregen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers