TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Sturm der Liebe
Markus luistert naar Noah die twijfelt of hij de job moet aannemen. Maar daarmee zet hij zijn relatie met Greta wel op het spel. Ana en Philipp kussen elkaar, maar ze worden gestoord door Vincent.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 The Stepford Wives
Joanna en Walter verhuizen van de stad naar een rustige buitenwijk. Walter heeft het er al snel naar zijn zin, maar Joanna vindt het gek dat alle vrouwen dezelfde saaie persoonlijkheid lijken te hebben. Ze vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit.
«
»
16:45 Parks and Recreation
Leslie confronteert wethouder Jamm. Ben heeft een nieuwe hobby. Tom, April en Donna helpen Ron zijn hut te verkopen.
«
»
17:05 Las Vegas
Het personeel doet er samen met de politie alles aan om de moordenaar van Mary's vader te vinden. Ondertussen koopt een mysterieuze cowboy het Montecito.
«
»
17:55 Superstore
Als Amy Mateo met Jeff op een geheime date ziet, bemoeit ze zich ermee. Intussen is Glenn boos op Jonah, die het beter deed bij de Wellness Fair. Dina wil bewijzen dat Amy niet echt ziek was.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly hoopt dat Adam en Johnny Atkins vrienden worden, maar ze zijn elkaars concurrenten voor het voorzitterschap van de Highlander Club. Barry wil dat de JTP na de middelbare school contact houdt.
«
»
18:50 Parks and Recreation
Leslie maakt plannen voor haar toekomst met Ben terwijl ze haar laatste dag in het ambt tegemoet komt. Ann en Chris leren het geslacht van hun baby. Chris keert terug uit Londen.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer wint een miljoen dollar in de loterij, maar kocht het lot terwijl hij eigenlijk zijn vrouw had moeten helpen, dus kan hij het geld niet uitgeven zonder dat zij woedend op hem wordt.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team wordt opgedragen een voormalige Somalische krijgsheer te beschermen die wordt beschuldigd van oorlogsmisdaden. Streets' broer heeft problemen met zijn corrupte baas en vraagt om hulp.
«
»
20:30 Spider-Man 2
Superheld Spider-Man komt oog in oog te staan met een nieuwe tegenstander: de briljante Otto Octavius. Octavius is na een mislukt experiment gereïncarneerd tot Doc Ock, een gevaarlijke maniak met verwoestende metalen tentakels.
«
»
22:45 Chappie
Een hyperintelligente androïde kan voelen en zelf denken, maar wordt gestolen door criminelen die hem nodig hebben bij het plegen van overvallen. Ook wordt hij achtervolgd door de overheid die hem als een gevaar ziet.
«
»
00:40 S.W.A.T.
Het team wordt opgedragen een voormalige Somalische krijgsheer te beschermen die wordt beschuldigd van oorlogsmisdaden. Streets' broer heeft problemen met zijn corrupte baas en vraagt om hulp.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers