TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Kabouter Plop houdt van het maken van Plopmelk en Plopkoeken en woont in de Plops melkherberg, die in een paddenstoel gebouwd is. Plop vertelt over de belevenissen van de dag en vertrekt daarna naar `Kabouterdromenland'.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft een hangmat gemaakt. Zodra Lui dit hoort, stelt hij zich meteen kandidaat om de hangmat uit te testen zodat hij een dutje kan doen. Klus vindt dat echter niet fijn.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus verkleed zich als een spook en gaat naar de melkherberg. Plop schrikt en loopt wel twintig keer rond zijn paddestoel, totdat hij Klus herkent. Als hij later weer een spook ziet, is Plop er zeker van dat zijn vriend weer een grap uithaalt.
«
»
06:35 Super Monsters
De Super Monsters hebben een idee: een kaart maken voor Monster Hartsvriendin Dag.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Nils verricht een heldendaad en wordt daarom geëerd door de groep. Martin is een beetje jaloers.
«
»
07:00 Super Monsters
De Super Monsters gebruiken hun superkrachten om hun vrienden en buren te helpen hartelijke groeten te doen aan geliefden die ver weg wonen van Pitchfork Pines.
«
»
07:10 Maya de Bij
De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij vindt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.
«
»
07:20 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly test haar uitvindingen met haar vrienden, maar de experimenten lopen steeds verkeerd af.
«
»
07:35 Hallo K3
Wanneer blijkt dat Marcel naar zweet ruikt, zoeken Rosie, Bas en Josje naar een manier om het hem tactvol te vertellen. Ondertussen prijst Josje een huidcrème aan bij Karen. Als ze deze gebruikt, krijgt ze plots te kampen met huiduitslag.
«
»
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Stafke heeft een gsm gevonden. Op het toestel staat een bloederige foto van een vrouw. Eric en Brigitte starten een onderzoek. Ze vrezen voor haar leven.
«
»
08:20 Wizards: Tales of Arcadia
Merlijn gaat met zijn zootje ongeregeld op reis om Excalibur te herstellen en Camelot te redden. Ondertussen probeert Jim om Blinky ervan te overtuigen dat ze aan dezelfde kant staan.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Wanneer de vallei onder water komt te staan, moeten de Moomins een nieuwe plek vinden om te wonen. Ze zien een drijvend theater en willen daar hun intrek in nemen, maar het lijkt alsof iemand er al woont.
«
»
09:15 K3 Kan Het!
Wout Bru leert Kristel en Elise alles over het koken als sterrenchef, terwijl Karen met Lola gaat breakdancen. Josje mag Nora's been ingipsen.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Sofie bereidt het lievelingsgerecht van Tanja Dexters: een Thaise curry met kip.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Agenten onderzoeken een enorme verhulling van in zwart plastic gewikkelde stenen. Uiteindelijk leidt dit onderzoek tot een van de meest bizarre bustes die ooit aan de grens zijn gezien.
«
»
12:25 De kotmadam
Er is een dakpan naar beneden gekomen en Jeanne wil dat het dak onmiddellijk wordt hersteld. Jef wil er goedkoop vanaf komen en engageert via Odilon twee ex-gedetineerden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mathias heeft een plan, maar rekent op de hulp van Peter. Rudi is vastberaden een moeilijke strijd aan te gaan, in tegenstelling tot Niko.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Medisch Centrum West moet fuseren met het Polder Ziekenhuis, wat leidt tot een tekort aan bedden en een overschot aan personeel. Selma en Guus dreigen hun baan te verliezen.
«
»
15:15 White Collar
Peter biedt Neal volledige immuniteit aan, in ruil voor al de informatie die hij over Vincent Adler heeft. Hij vertelt het verhaal van het moment dat hij Mozzie ontmoette, tot het moment dat hij door de FBI gevat werd.
«
»
16:00 Verschoten & zoon
Er heerst een benzineschaarste door stakingen, waardoor de brandstofprijzen de lucht in schieten. René ziet zijn kans om daarvan te profiteren en besluit een grote voorraad benzine te hamsteren om later met woekerwinsten te verkopen.
«
»
16:30 Verschoten & zoon
Wanneer René verneemt dat een plaatselijk tijdschrift reportages over succesvolle zakenmannen publiceert, wil hij een plaatsje op de cover. Er is bovendien een serieuze geldprijs aan verbonden, die hij zeker niet wil mislopen.
«
»
17:05 Met vier in bed
Stijn en Nele uit Poelkapelle toverden het oude gemeentehuis om tot een grote B&B met dertien kamers en een restaurant. Ze willen hun gasten dan ook verwennen met een heerlijke maaltijd in het restaurant.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Agenten hebben te maken met gevaarlijke opladers. Bioveiligheidsagenten ontdekken een verstekeling in de bagage van een man. Ondertussen blijken twee Britse passagiers onder invloed te zijn.
«
»
18:15 De kotmadam
Het lekt al een tijdje in de veranda en Jeanne wil dat het gat wordt gedicht. Odilon wil helpen, maar Jef heeft wel wat beters te doen en hij maakt Odilon wijs dat hij een 'verstuikte' nek heeft.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Een nevelpanter met oogproblemen krijgt een medische check-up. Gorilla Nasibu bereidt zich voor op zijn overgang naar een nieuwe groep, terwijl het verblijf voor de gibbons wordt aangepast.
«
»
20:30 I Can See Your Voice
Omdat het schooljaar net terug van start is gegaan, zijn kandidaten van deze week Lore en Freya beiden schooljuffen. De gast heeft ook nog een verleden in het onderwijs: Metejoor.
«
»
22:25 9-1-1
De 118 rukt uit voor een brand in het kantoor van een accountant en een auto rijdt in op een 'levende begrafenis'. Athena is geschokt wanneer een verdachte overlijdt, kort nadat ze hem heeft aangehouden.
«
»
23:20 De Bunker
Wanneer het team bezwarende informatie ontdekt over de man van Feldmann, komt hun baas zelf in een mediastorm terecht. Met de hulp van het team onderzoekt Feldmann wie het op haar gemunt heeft.
«
»
00:15 White Collar
Peter biedt Neal volledige immuniteit aan, in ruil voor al de informatie die hij over Vincent Adler heeft. Hij vertelt het verhaal van het moment dat hij Mozzie ontmoette, tot het moment dat hij door de FBI gevat werd.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers