TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een origami-zwaan, en een ondeugende kameleon die met een vlinder speelt.
«
»
06:05 Bumba
Terwijl Bumba saxofoon speelt, doet Bumbina haar trommel bespelen van achter een toverstok.
«
»
06:10 Dimitri
Oko komt te laat. De reden is dat hij moet verhuizen, want er is geen gras meer te eten in Ubuyu voor hem en de andere zebra's. Zijn vrienden sporen hem echter aan positief te denken en samen naar een oplossing te zoeken.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu is van slag omdat haar knuffeldeken gekrompen is in de was. De anderen gebruiken het om een patchwork-quilt en een nieuwe knuffel voor Lulu te maken.
«
»
06:45 Odo
Odo heeft een nieuwe danspas, maar niemand merkt hem op. Hij vraagt de andere vogels om voor hem een nest in de top van de hoogste boom in het bos als podium te bouwen. Als Odo zijn evenwicht verliest, moeten zijn vrienden hem proberen te redden.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Hooper is sheriff geworden en Vlieg zijn hulp-sheriff. Maar net als hij beloofd heeft om alleen goede daden te verrichten en de beste sheriff ooit te worden maakt hij per ongeluk zijn paard kapot.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Op een bloedhete zomerdag in Bumperdijk horen Cory en zijn vriendjes het bekende deuntje van de ijscokar. De kinderen volgen het geluid en kijken uit naar de zoete, verkoelende traktatie.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Alle dieren poepen, alleen Aisia lukt het niet. Luc zegt dat ze zich niet zo druk moet maken en dat blijkt een goede raad. Midden in een spelletje, holt ze naar de wc het lukt. Ze is zelf heel trots op haar drol, maar Luc vindt hem vooral stinken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil Samson beetnemen. Ze doet alsof Samson onzichtbaar geworden is. Samson gelooft het eerst niet, maar omdat Marie zo volhoudt, begint hij er langzaamaan toch wel in te geloven.
«
»
07:30 De WieWats
Petula en Pamela gaan op een pony op zoek naar de schat die aan de voet van de regenboog begraven ligt. De MiniWhats proberen ze op te sporen met hulp van een ridder met een kruiwagen.
«
»
07:35 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het Merlion beeld.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
De echte Beatrice Beefcheek arriveert op de Academie, en Batty's geheim wordt onthuld. Freddy moet haar nu zien terug te brengen, en het schoolhoofd zien te overtuigen haar te laten blijven.
«
»
08:00 #LikeMe
Yemi wordt voor een dag rugbyspeler, Titin de beste van de klas. Ze raken allebei even gewond in de competitie. Maria wil met Camille een groepswerk doen.
«
»
08:25 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt het drijvende Torii-poort in Miyajima.
«
»
08:30 Raafje met de rode sok
Raafje veroorzaakt een regelrechte ramp wanneer hij met zijn zeepkist het eten van de dieren in het bos de rivier in rijdt. De winter is in aantocht, maar zonder eten zullen de dieren het erg moeilijk krijgen. Raafje heeft een oplossing.
«
»
09:40 De Smurfen
Knutselsmurf vindt een camera uit zodat Schildersmurf portretten kan maken van de Smurfen.
«
»
09:55 Molang
Molang en Piu Piu willen musketiers worden van de koning, maar Piu Piu is te klein om mee te doen.
«
»
10:00 Molang
Een tovenaar verlaat het kasteel en vergeet zijn hoed. Molang en Piu Piu vinden hem.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Twee octopussen zijn net getrouwd en brengen hun huwelijksreis door op de boot. Met de hulp van Sharko probeert Marina hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, ondanks dat Zig staat te springen om een hap uit haar te nemen.
«
»
10:15 Zig & Sharko
Marina wil haar vader de klepels laten zien, maar ze is bang voor zijn reactie. Als hij aankomt om haar te vragen hem op de troon te vervangen, doet de zeemeermin er alles aan om ervoor te zorgen dat hij de tapdans niet ziet.
«
»
10:20 De WieWats
Ollie tekent een groot boek voor Raoul, die een verhaal moet schrijven voor school.
«
»
10:30 De Smurfen
Bolle Gijs wordt verliefd op Smurfin nadat ze een splinter uit zijn duim heeft gehaald.
«
»
10:40 De Smurfen
Smurfin probeert aan de smoorverliefde Bolle Gijs te ontsnappen, maar dat valt nog niet mee.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas' vader komt zijn baas tegen, meneer Moucheboume, die aan zijn vakantie begint. Meneer Moucheboume verliest zijn sleutels in het zand en papa biedt aan om hem naar Hotel Beau-Rivage te brengen. Maar er zijn geen tafels of kamers beschikbaar.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Micheline vertrouwt Nicolas haar kat Praline toe. Nicolas doet zijn best om de kat binnen het hotel te houden, maar toch verdwijnt ze. Nicolas gaat op zoek naar het dier.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Zig vermomt zich als meisje en laat Marina geloven dat hij een baby verwacht. Sharko gebruikt dezelfde truc om haar te beschermen. De zeemeermin geeft hen gymnastieklessen, zonder te beseffen dat de haai en de hyena niets goeds van plan zijn.
«
»
11:20 Coop Troep
Bertha roept de hulp van de troep in om Sam te vragen of hij met haar uit eten wil omdat ze denkt dat hij nee zal zeggen. Maar als Flo met hem praat, denkt Sam dat ze het voor zichzelf vraagt en besluit bij de puppy's op de boerderij te gaan wonen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Met zijn nieuwe uitvinding maakt Fizz ontelbare klonen van wezels om het werk van mensen te doen. Magoo hoort van de UFO Society dat de avond gunstig is voor buitenaards bezoek.
«
»
11:40 Ninja Express
Twee tweelingzussen vragen de Ninja's om hen te helpen een nieuw vliegend tapijt te vinden, nadat ze hun oude per ongeluk hebben gescheurd. De Ninja's doen hun best, maar het zijn de slakken van Konpeki die uiteindelijk redding brengen.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden gaan op zoek naar de legendarische Anzar De Magnifieke. Maar als ze bij zijn onderwaterpaleis aankomen, ontdekken ze dat hij is behekst door Agoji.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Eridion beveelt Eadris het obsidiaanfragment te stelen, dat een klein deel van Artemis' kracht bevat. De meisjes proberen aardse voorwerpen naar Olympus te brengen om Sicanus te bewijzen dat ze klaar zijn voor Hades.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De bende roept de hulp in van een muskusos om Chris' souvenirverzameling op te sporen die ergens op de Noordpool verloren is gegaan.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe, Ellis en Kosmoo ontdekken op het strand een gedumpte ton vol giftige afvalstoffen. Het vat blijkt van Bionicel te komen, het bedrijf waar Robbe's moeder werkt. Robbe en de rest gaan op onderzoek uit.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas ontdekt dat de Goossens het kerstfeest niet vieren. Hij viert stiekem met Manon alsnog kerst.
«
»
13:40 De Hoppers
Wanneer Arno weer eens ongevraagd geld van zijn pa heeft uitgegeven, wordt hij gestraft door Jackie en Geert. Om zijn straf te ontlopen, richt hij 'Arnoland' op. Daar hoeft hij de regels van de Hoppers niet te volgen en kan hij doen wat hij wil.
«
»
14:00 De Faker
Brusselse ket Héritier komt vandaag terecht in een goed verstopt huis in het midden van Centrum Antwerpen, bij de familie Picard. Lukt het Heritier om tijdens het scrabbelen, boempottuinieren en kwarteltjes bereiden de faker te ontmaskeren?
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
14:50 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Terwijl ze karate doet, verliest Marina een klepel en die belandt in de jungle. Sharko, Marina en de rest gaan op zoek. Maar Zig en Bernie lokken de zeemeermin in de val door valse nummers te maken.
«
»
15:15 Coop Troep
Bezorgd over Bertha die haar rol in een reclamespot niet serieus lijkt te nemen, roepen de kaketoes de Troep erbij. Het script vraagt Bertha om een aantal stunts te doen waar ze bang voor is, maar de troep helpt haar de commercial te winnen.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter heeft ruzie met Dorien nadat ze de Hoodie-actie zonder haar deden. Flo probeert tussenbeide te komen, maar alles valt in duigen wanneer Pieter over zijn strafstudie begint.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Snowboarder Jules moet naar het ziekenhuis. De voetbaltrainers hebben hoge verwachtingen. Tennisster Chyara krijgt het in Ierland zwaar te verduren.
«
»
16:55 Schijtluizen
De hoornaar is een gigantische wesp. Sien en Naomi maken kennis met twee verschillende soorten: de Europese en de Aziatische. Naomi laat zich door een van de twee steken om te kunnen meten hoeveel pijn het doet.
«
»
17:05 Spring
David vindt dat hij Katrijn te weinig ziet. De ruzie tussen Katrijn en Chantal bereikt een hoogtepunt. Iedereen is van slag door het slechte nieuws dat Roger brengt over Maggy. De jongens hebben de hele nacht naar Xavier gezocht, zonder succes.
«
»
17:30 Spring
Tien heeft haar rijexamen, maar door de zenuwen verliest ze de tijd volledig uit het oog. Xavier maakt grote plannen met het geld dat Maggy hem nagelaten heeft. Pieter probeert zijn verdriet te verwerken door te racen, maar hij is onvoorzichtig.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
De gamekey in dit spel is een zandloper. Mats en Sari moeten die in de tijdscapsulekoker plaatsen voor de zandloper volledig is doorgelopen. Maar dat is niet zo simpel, want ze moeten door de middeleeuwen, de oertijd, en het Romeinse Rijk.
«
»
18:30 De camping
Thea wil niet onthullen dat ze niet kan zwemmen, wat een probleem is als ze het water op gaat.
«
»
18:35 Zig & Sharko
Het is een warme dag en Sigve en Bernie maken de tube zonnebrandcrème van Sharkfin leeg. Marina dwingt de haai in de schaduw te blijven om zichzelf tegen de zon te beschermen en hij moet nog inventiever zijn om de zeemeermin te beschermen.
«
»
18:40 Silverpoint
Louis, Meg, Glen en Kaz ontdekken dat ze deel uitmaken van een spel om de wereld te redden.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 De Hoppers
Er is een nieuwe hype op school: skaten. Daria vindt skaten stom en wil er niks mee te maken hebben. Tot ze ontdekt dat ook Olivia meedoet en hierdoor plots heel populair is. Daria is vastbesloten om Olivia te overtreffen en wil nu ook leren skaten.
«
»
19:20 Zig & Sharko
Marina en Sharko doen mee aan een eierzoektocht op het eiland. Zig maakt van de gelegenheid gebruik om Marina te lokken met een groot gouden ei. Sharko beseft dit en probeert het ei te vangen voor Marina.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Nu de audities voor Company snel naderen, geeft Armando de eerste divisie een reeks evaluaties en proefaudities om ze voor te bereiden. Inès wordt gedwongen om te kiezen tussen dans en wetenschap.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt de Basiliuskathedraal in Moskou, Rusland.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers