TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 In Het Spoor Van De Dader: Natascha Kampusch
In 1998 wordt Natasha ontvoerd terwijl ze naar school loopt. Ze laat persoonlijke bezittingen zien die ze bij zich had tijdens haar gevangenschap van acht jaar.
«
»
07:35 In Het Spoor Van De Dader: Natascha Kampusch
Natasha wordt door Wolfgang Priklopil ontvoerd en in zijn kelder gevangengehouden. Hij mishandelt en manipuleert haar. De moeder van het meisje wordt verdacht van betrokkenheid.
«
»
08:25 In Het Spoor Van De Dader: Natascha Kampusch
Op zes augustus 2006 weet Natasha eindelijk te ontsnappen. Ze wordt vervolgens overspoeld door de media, en daar lijkt geen verandering in te komen.
«
»
09:30 Murdered at First Sight
Op 19 december 1995 wordt de negentienjarige Franse liftster Céline Figard vermist nadat ze een lift had aangenomen van een vrachtwagenchauffeur. Haar lichaam wordt tien dagen later gevonden op een parkeerplaats in Worcestershire.
«
»
10:15 Snapped
Wanneer een schijnbaar onbeslist moordonderzoek wordt vertroebeld door ingewikkelde verhalen, ontdekt de politie dat hun kroongetuige veel dichter bij de moordenaar staat dan ze aanvankelijk dachten.
«
»
10:55 Deadly Greed
Michele Williams bedenkt een moordplan als de financiën van haar echtgenoot opraken. Susan Russo's drugsverslaving leidt tot de dood van haar man. Annie Monahan's verdachte sterfgevallen roepen vragen op.
«
»
11:45 Deadly Greed
Carol Croydon plant de moord op haar rijke echtgenoot. Rhonda Orr besluit haar invalide man te doden voor geld. Vernice Ballenger bedriegt haar tante voor haar spaargeld. Sandra Barajas schakelt haar dochter in om haar echtgenoot te vermoorden.
«
»
12:40 Amanda Knox: Murder on Trial in Italy
Misdaaddrama naar het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse uitwisselingsstudente Amanda Knox die in Italië beschuldigd wordt van de brute moord op haar Britse kamergenote Meredith Kercher.
«
»
14:05 Murdered at First Sight
Op 19 december 1995 wordt de negentienjarige Franse liftster Céline Figard vermist nadat ze een lift had aangenomen van een vrachtwagenchauffeur. Haar lichaam wordt tien dagen later gevonden op een parkeerplaats in Worcestershire.
«
»
14:55 Snapped
Wanneer een schijnbaar onbeslist moordonderzoek wordt vertroebeld door ingewikkelde verhalen, ontdekt de politie dat hun kroongetuige veel dichter bij de moordenaar staat dan ze aanvankelijk dachten.
«
»
15:35 Fear Thy Neighbor
Een kinderachtige grap tussen buurkinderen verandert in een totale oorlog wanneer de volwassenen zich ermee bemoeien. Voor sommigen zal het lachen voor altijd ophouden.
«
»
16:30 World's Most Evil Killers
Dennis Rader is in de wereld bekend als de BTK Killer, wat staat voor 'Bind, Torture and Kill'. Hij heeft tussen 1974 en 1991 tien mensen op brute wijze vermoord, waaronder jonge kinderen, in Wichita, Kansas.
«
»
17:20 Martha's Vineyard Mysteries
Bernie, de manager van een kunstgalerie, wordt dood aangetroffen en een sculptuur is van een zeilboot gestolen. Sheriff Madieras leidt het onderzoek samen met zijn dochter Zee en voormalig politieagent Jeff Jackson.
«
»
18:50 Murdered at First Sight
Op 30 januari 2016 wordt India Chipchase na een avondje uit met vrienden in een taxi gelokt door een vreemdeling die belooft haar veilig thuis te brengen. De volgende dag wordt haar lichaam bij hem thuis gevonden.
«
»
19:40 Snapped
Een cold case rond een man uit Norwood die werd doodgeschoten laat zijn familie gebroken achter. Na twee decennia wordt het onderzoek hervat en komen er mysterieuze sterfgevallen aan het licht die zich over een halve eeuw uitstrekken.
«
»
20:30 Deadly Greed
Monique Berkley en haar jonge minnaar vermoorden haar oudere echtgenoot voor de verzekering. Linda Calvey gebruikt moord om aan haar criminele geliefde te ontsnappen. Emma LeDoux vermoordt meerdere echtgenoten voor hun geld.
«
»
21:20 Deadly Greed
Nicole Abusharif vermoordt haar partner om met hun gezamenlijke geld een nieuw leven te beginnen. Pamela Worms vernietigt de familie van haar rijke echtgenoot om haar geheim te bewaren.
«
»
22:15 Cold Case
Tijdens het heronderzoek van een balspeler die in 1945 doodgeknuppeld werd gevonden, hebben Lilly en Jeffries geen spoor meer en moeten ze op hun schreden terugkeren als ze de moordenaar in de kraag willen vatten.
«
»
23:00 CSI: Crime Scene Investigation
Grissom kondigt aan dat hij het team gaat verlaten. Een nieuwe moord leidt naar een beruchte seriemoordenaar en Grissoms onderzoek dwingt hem om samen te werken met een professor aan de universiteit.
«
»
23:55 FBI: Most Wanted
De zoon van een vrouw krijgt een onverbiddelijke straf van de jury, maar de vrouw voelt zich verraden. Ze neemt het recht in eigen handen en gaat tekeer in het kantoor van de verdediger.
«
»
00:40 Unforgettable
Het onderzoek naar de dood van een schoolverlater leidt Al en Carrie naar een off-the-grid gemeenschap op een verlaten eiland.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers