TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
13:20 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
14:45 Sporza: Parijs 2024
Verslag van de Olympische Zomerspelen 2024, gehouden van 26 juli tot en met 11 augustus in Parijs, Frankrijk.
«
»
16:00 De Sportzomer van Radio 1
Sportprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:19 Africa rising with Afua Hirsch
In Ethiopië volgt Afua het spoor van een trotse geschiedenis van drieduizend jaar die net zo belangrijk is als eender welke beschaving in het Westen. Het verhaal van Ethiopië is een van uitdagende onafhankelijkheid, van koningen en communisten.
«
»
18:10 Therapie
Een spoedarts komt in therapie omdat smetvrees zijn leven domineert. Een twintiger heeft slecht nieuws gekregen. Hij twijfelt over een euthanasieaanvraag en wil hier graag over praten. Een jongedame lijdt erg onder de vechtscheiding van haar ouders.
«
»
18:55 Sporza: Parijs 2024
(vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
20:05 Belpop
Deze dubbelaflevering over Belgische Eurodance teleporteert ons naar de dansvloer van de jaren negentig, waar elektronische beats hoogtij vieren. In 1989 scoort Technotronic een wereldhit met 'Pump up the Jam' en plaveit de weg naar het buitenland.
«
»
21:00 Nightcrawler
Kruimeldief Lou Bloom vecht zich in de onderwereld van de misdaadverslaggeving in Los Angeles. Maar de grens, tussen journalist en participant, begint al snel te vervagen, en langzamerhand wordt hij de ster van zijn eigen verhaal.
«
»
22:55 State of the Union
Scott en Ellen spreken over het bedrog. Ellen spreekt uit dat ze voelt dat zij en Scott simpelweg uit elkaar gegroeid zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers