TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Jamie Barlow en Amy Hollis gaan op de M6 op zoek naar een vrachtwagen die volgens meldingen gevaarlijke manoeuvres maakt. Op de M56 nabij Cheshire Oaks heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen twee vrachtwagens.
«
»
15:30 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
In Ellesmere Port maken de agenten jacht op een dievenbende die net een grote slag heeft geslagen. In Lymm haast agent Chris Swash zich naar een zware aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij een bestuurder vast is komen te zitten.
«
»
16:25 Baywatch
Craig vergezelt Cort en Eddie tijdens een tripje naar Mexico, maar de vakantie loopt anders dan verwacht. Mitch krijgt onverwacht bezoek over de vloer.
«
»
17:20 Stargate Atlantis
Sheppard zit vast op een afvallig schip en wordt bedreigd door de vrouwelijke commandant van het schip, Larrin, tenzij hij haar helpt een slapend Lanteaans ruimteschip te activeren.
«
»
18:15 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Ian Cosgrove probeert een bestuurder aan te houden die weigert te stoppen. In Warrington wordt agent Chris Swash naar een aanrijding met meerdere voertuigen gestuurd. Terwijl hij op weg is naar de locatie, vindt er nog een aanrijding plaats.
«
»
19:10 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe een menselijke kanonskogel zijn doel mist, hoe een motorrijder af te rekenen krijgt met een boze ram en hoor kinderen dingen herhalen die hun ouders beter niet luidop hadden gezegd.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Hoort de vrouw thuis in de keuken en de man in het café? De mannelijke Backeljaus geloven van wel, de vrouwen zijn niet helemaal overtuigd. De heren worden in de Vuile Hoek collectief verliefd op de nieuwe dienster.
«
»
20:30 Jacques Vermeire: 5 voor 12
Registratie van deze zaalshow van Jacques Vermeire met aangever Dirk Bauters. Tal van bekende typetjes zoals Fonske Verzele, Mon Peeters, Jeanke De Visser en Kevin Vermeulen passeren de revue.
«
»
22:50 30 Minutes or Less
Twee gangsters binden een bom op een pizzabezorger en sturen hem op een inval. Hij heeft dertig minuten om een bank te beroven en de buit aan de criminelen te bezorgen. Als het hem niet lukt, wordt de bom tot ontploffing gebracht.
«
»
00:20 Baywatch
Craig vergezelt Cort en Eddie tijdens een tripje naar Mexico, maar de vakantie loopt anders dan verwacht. Mitch krijgt onverwacht bezoek over de vloer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers