TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Scott & Bailey
Hoofdinspecteur Gill Murray moet kiezen wie brigadier wordt aangezien Rachel en Janet allebei voor de testen slagen. Een jongeman, Robin McKendrick, wordt ontvoerd. Kort nadien verschijnt een foto van het slachtoffer op Facebook.
«
»
03:00 Queens of Mystery
Matilda staat op het punt de identiteit van de moordenaar te achterhalen, maar er zijn mensen in haar nabije omgeving die liever niet hebben dat Matilda allerlei oude geheimen oprakelt.
«
»
03:45 Silent Witness
Nikki, Jack en Adam worden ingeschakeld om de moord op een chirurg in een ziekenhuis te onderzoeken. DNA-sporen leiden naar een patiënt die echter op het moment van de moord onder narcose was.
«
»
04:40 Grantchester
Geordie wordt opgeroepen om een inbraak in een informaticalabo te onderzoeken. Wanneer de directeur van het labo in elkaar stuikt en overlijdt aan kwikvergiftiging, vermoedt Geordie kwaad opzet.
«
»
05:30 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
06:00 Death in Paradise
Wanneer een jonge popster dood wordt aangetroffen in een afkickkliniek, lijkt het aanvankelijk om een tragisch ongeluk te gaan. Neville is er echter van overtuigd dat er meer achter haar dood zit dan je op het eerste gezicht zou denken.
«
»
07:00 Murdoch Mysteries
Tijdens een moordonderzoek ontdekt Murdoch dat een oplichter het op vrouwelijke telegrafisten in Toronto heeft voorzien. Murdochs relatie met Enid bekoelt wanneer hij haar veiligheid op het spel zet om de moordenaar te pakken.
«
»
07:45 Father Brown
Father Brown onderzoekt de vergiftiging van een man die ooit beul is geweest. Er hangt romantiek in de lucht voor mevrouw McCarthy.
«
»
08:30 Death in Paradise
Een finalist in een pokertoernooi wordt tijdens een wedstrijd vergiftigd. Hoe kunnen zijn tegenspelers de moord gepleegd hebben, als ze sinds het begin van de wedstrijd al op dezelfde stoel gezeten hebben?
«
»
09:25 Midsomer Murders
Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie. Het schijnt dat sommige wetenschappers, die door hun collega's zijn bekritiseerd, bereid zijn een moord te plegen om hun reputatie en nut veilig te stellen.
«
»
10:15 Midsomer Murders
Een wetenschapper heeft een cruciale fout ontdekt in de gangbare elektromagnetische theorie. Het schijnt dat sommige wetenschappers, die door hun collega's zijn bekritiseerd, bereid zijn een moord te plegen om hun reputatie en nut veilig te stellen.
«
»
11:00 Call the Midwife
Zuster Julienne zorgt voor een aanstaande moeder met hersenverlamming. Nonnatus House start een nieuwe vroedvrouwenopleiding en ontvangt vier leerling-vroedvrouwen. De "Raise the Roof Campaign" zorgt voor verdeeldheid onder de verpleegkundigen.
«
»
11:55 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Tijdens het onderzoek naar een sterfgeval bij een boekingskantoor voor Shakespeare-acteurs ontdekken Frank en Lu dat er meer moorden en tragedies plaatsvinden achter de schermen dan in de voorstellingen.
«
»
12:40 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een rijke filantroop die dood op zijn eigen jacht is gevonden. Het probleem met het onderzoek is dat de enige verdachten op het tijdstip van de moord op het rif eronder aan het duiken waren.
«
»
13:35 Father Brown
Bunty is weer terug en ontdekt samen met Father Brown een duister geheim bij het plaatselijke opvoedingsgesticht voor meisjes.
«
»
14:20 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek bij een plaatselijk kuuroord nadat een voormalig medewerker dood is aangetroffen.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Murdoch vermoedt dat de gruwelijke moord op een handelaar in de haven gelinkt zou kunnen zijn aan de brutale aanval op inspecteur Brackenreid.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Larry Smith wordt in zijn huis gedood wanneer een zomerhuis dat wordt gebruikt als onderdeel van een promotie voor het vervolg op zijn filmsucces, 'The House of Satan', plotseling door een explosie wordt verwoest.
«
»
17:00 Midsomer Murders
De beschuldigende vinger van de familie wijst al snel in de richting van de bewoners van een rivaliserend dorp, waarna Barnaby en Troy zich storten op de duistere geheimen van deze twee dorpen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een feest wordt stopgezet wanneer er in de groep iemand vermoord wordt met een ijspriem. Richard Poole is toevallig een van de gasten op het feest. Een nieuwe Britse detective komt aan op het eiland.
«
»
19:00 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team onderzoeken een moord op een filmset. Ze zijn zeer geschokt als ze erachter komen dat het verkeerde slachtoffer gedood is. Er start een race tegen de klok om de moordenaar te vatten voor hij weer toeslaat.
«
»
20:00 Grantchester
Will is de enige die met een jongen kan communiceren die wordt beschuldigd van moord. Will moet gebruik maken van gebarentaal om met de jongen te praten.
«
»
21:00 Death in Paradise
Een voodoo-priesteres doet een voorspelling dat zij zelf vermoord zal worden. Niet veel later wordt ze inderdaad vergiftigd. Dit roept vele vragen op bij detective Richard Poole.
«
»
22:00 The Outlaws
De politie doet onderzoek naar het misdrijf en Rani's betrokkenheid bij de zaak.
«
»
23:15 Truelove
Nigel spreekt Ken aan tijdens de wake voor Marion. Ondertussen verzamelt Ayesha steeds meer bewijs.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Julia en Emily zijn uitgenodigd voor een feestelijk vrijgezellenfeestweekend op een afgelegen eiland. Maar de festiviteiten komen abrupt tot een einde als een van de gasten dood wordt aangetroffen met een bijl in zijn rug.
«
»
00:55 London Kills
Een vrouw kruipt in bed met een man die dood blijkt te zijn. Tijdens het onderzoek stuiten de rechercheurs op overspel, chantage en verraad. Ondertussen houdt Billie belangrijke informatie voor zich.
«
»
01:40 London Kills
Bij de Theems wordt een dode vrouw gevonden die mogelijk slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen seksspel. Ondertussen gaat Billie de confrontatie aan met Amber en dat heeft gruwelijke gevolgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers