TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Marrying Millions
Bill organiseert een diner voor Bri's moeder en zijn ex-vrouw, Kathleen, om spanningen op te lossen. Rodney vertelt zijn moeder over zijn relatie. Reese overweegt een nieuwe manier om snel geld te verdienen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Achter gesloten deuren
De vader van Naomi is onlangs overleden en heeft een groot geheim met zich mee het graf ingenomen. Moeder Myrhte twijfelt of ze dit aan Naomi moet vertellen. Barend was namelijk niet Naomi's vader.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Renovate Don't Relocate
Sarah Beeny schiet Will en Suzanne te hulp, een getrouwd stel uit Hampshire dat in een groot huis woont met hun twee zoontjes Ethan en Henry.
«
»
14:25 Burlesque
Ali, een plattelandsmeisje met een gouden stem, trekt naar Los Angeles om het te maken als zangeres en danseres. Ze versiert een baantje als serveerster in een extravagante nachtclub.
«
»
16:30 Sun, Sea and Selling Houses
In Alicante gaan Linda en Charlotte op zoek naar een droomhuis onder de zon voor verpleegster Hazel en haar man Stephen. De drie vrienden Gary, Lee en Jake hopen in Almeria een vakantiehuis te vinden.
«
»
17:25 Achter gesloten deuren
Een moeder heeft de vader van haar dochter vermoord, maar haar dochter weet hier niks van.
«
»
18:10 Help, Mijn Man Is Klusser
Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Na een ingrijpende gebeurtenis, kan Marijke het niet langer aanzien. Ze schakelt John in.
«
»
19:05 Home and Away
Kirby maakt zich op voor de lancering van haar solocarrière en is dankbaar voor de steun van Justin en Theo. Marilyn besluit niet bij de pakken te blijven zitten en stelt Roo voor een ultimatum.
«
»
20:30 Infinite
The Infinite is een groep van mensen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd. Om een schurk uit te schakelen, hebben ze hulp nodig van een schizofrene man die erachter komt dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen van vorige levens zijn.
«
»
22:25 Downsizing
Als wetenschappers een manier ontdekken om mensen te laten krimpen tot twaalf centimeter om overbevolking tegen te gaan, besluiten Paul en zijn vrouw Audrey hun drukke leven achter zich te laten en in een kleine gemeenschap te gaan wonen.
«
»
00:45 Kitchen Nightmares
Gordon bezoekt het restaurant Flamango's in Whitehouse, New Jersey. Moeder en dochter zijn de eigenaars en zitten in financiële moeilijkheden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers