TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Sturm der Liebe
Eleni en Leander proberen elkaar te vermijden tot Eleni met Julian gesproken heeft.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Confessions of a Shopaholic
Rebecca Bloomwood heeft een shopverslaving en weinig geld. Ze heeft geluk wanneer ze als journaliste wordt aangenomen bij een financieel tijdschrift. Maar dan wordt ze verliefd op de hoofdredacteur en dreigt haar geheim uit te komen.
«
»
16:50 The Goldbergs
Adam besluit dat hij een film wil maken over zijn opa, maar vindt al zijn oorlogsverhalen saai. Beverly leert Erica en Barry een belangrijke levensles.
«
»
17:15 Buffy the Vampire Slayer
Buffy's verhoor van Spike wordt onderbroken wanneer de Brengers haar huis aanvallen. Tegelijkertijd wordt in Engeland de Wachtersraad aangevallen door de First.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
Als The Captain aan Lily vraagt of ze een jaar naar Rome wil om zijn kunstadviseur te worden, is ze bang dat Marshall boos zal worden. Ted en Barney raken geobsedeerd door een meisje dat haar prachtige lichaam verbergt in een dikke jas.
«
»
18:25 The Goldbergs
Beverly praat met coach Mellor, die op gespannen voet leeft met zijn broer. Adam en Barry raken betrokken bij een vechtpartij. Beverly vreest dat zij later ook tegenover elkaar zullen staan.
«
»
18:50 The Simpsons
In deze bundel historische verhalen is Homer Hendrik VIII en kan hij geen vrouw vinden die hem een zoon geeft. Lisa, als Sacagawea, is het brein achter Lenny Lewis en Carl Clark en Bart is een erg lompe Mozart.
«
»
19:20 The Simpsons
Wanneer Milhouse en zijn moeder naar Capital City verhuizen, sluit Bart vriendschap met Lisa. Homer verdient veel geld door zich voor te doen als een zwerver.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Daniel 'Hondo' Harrelson, een voormalig marinier, wordt gevraagd om een speciale politie eenheid, gericht op Special Weapons And Tactics, te leiden.
«
»
20:35 G.I. Joe: Retaliation
Het G.I. Joe-team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan is vermomd als president van de Verenigde Staten en heeft nu alle wereldleiders aan zijn kant, met een naderende wereldoorlog als gevolg.
«
»
22:30 Starsky & Hutch
De bekrompen David Starsky en de relaxte Ken Hutchinson moeten samen undercover gaan. Om goed samen te werken zullen hun verschillen opzij moeten zetten. Ze krijgen hulp van Reese Feldman.
«
»
00:10 Las Vegas
Danny keert onverwachts terug, maar kan zich maar moeilijk aanpassen aan het dagelijks leven vanwege zijn oorlogsherinneringen.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers