TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Truelove
Nigel spreekt Ken aan tijdens de wake voor Marion. Ondertussen verzamelt Ayesha steeds meer bewijs.
«
»
03:10 Murder in Provence
Marine is van plan Antoine te verrassen met een romantisch weekendje weg in een luxe hotel, maar haar plannen worden opgeschort wanneer Antoine wordt opgeroepen om een moord te onderzoeken in de plaatselijke universiteit in Aix.
«
»
04:40 Miss Scarlet and the Duke
Rechercheur Fitzroy ziet dat een van zijn collega's stiekem bewijsmateriaal bij een verdachte verstopt. Omdat de Duke afwezig is, vraagt Fitzroy Eliza om onderzoek te doen naar corruptie bij de politie.
«
»
05:30 Ghosts
Thomas vertelt Alison over zijn verleden, maar wanneer de andere geesten hun versie van de gebeurtenissen vertellen, wordt de waarheid troebel. Mike worstelt met zijn eigen herinneringen aan het verleden van Alison.
«
»
06:00 Ghosts
Mike blijft voor het eerst een nacht alleen met de geesten, maar hij verzekert Alison dat ze gerust een avond kan uitgaan om zich helemaal uit te leven.
«
»
06:30 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown moet tussenbeide komen wanneer het erop lijkt dat een geest iemand wil vermoorden.
«
»
08:00 Death in Paradise
Nadat een stroomstoring een ravage veroorzaakt, traceert het team de bron naar een substation en ontdekt een geŽlektrocuteerd lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het een ongeluk. Nader onderzoek onthult echter een cryptocurrency complot.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Een vrouw wordt met een cricketknuppel doodgeslagen. Het onderzoek leidt Barnaby naar een complot waarin chantage en wraak centraal staan.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Een vrouw wordt met een cricketknuppel doodgeslagen. Het onderzoek leidt Barnaby naar een complot waarin chantage en wraak centraal staan.
«
»
10:40 Call the Midwife
Violet en Matthew maken zich zorgen over Fred's vermogen om als burgemeestersknecht te dienen. Fred wordt ziek na een kleine verwonding. Het Nonnatus-team wordt in beroering gebracht wanneer bij een baby bilaterale heupdysplasie wordt vastgesteld.
«
»
11:35 Dickensian
Tijdens kerstavond komen Amelia en Arthur Havisham bijeen, omdat het testament van hun vader zal worden voorgelezen. Maar de onverwachte inhoud ervan is voor beiden levensveranderend.
«
»
12:00 Dickensian
Het nieuws over een moord sijpelt door tijdens de kerstfestiviteiten en inspecteur Bucket begint aan zijn onderzoek. In Satis House verschijnt opnieuw de mysterieuze redder van Amelia Havisham.
«
»
12:30 Death in Paradise
Een rappende reggae-artiest wordt doodgeschoten tijdens een soundcheck voor een concert. Het wordt pas echt oncomfortabel voor Marlon als hij een persoonlijke link met deze misdaad ontdekt.
«
»
13:25 The Coroner
Een zakenman wordt door een sluipschutter neergeschoten. Een andere agent neemt het onderzoek van Davey over, en hij moet aan de zijlijn toekijken. De agent probeert ook Jane ervan te weerhouden de zaak te onderzoeken.
«
»
14:10 Grantchester
De Keatings zijn op een welverdiende zomervakantie bij Merries Holiday Camp, die helaas voor Will en Geordie in een soort werkvakantie verandert wanneer de eigenaar van het kamp dood wordt aangetroffen.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Murdoch stelt een onderzoek in wanneer in een boom het lijk van een soldaat wordt aangetroffen.
«
»
16:05 Midsomer Murders
De eigenaar van Finchmere Airfield is uit een vliegtuig gevallen en verongelukt. Zitten er anti-luchtvaartactivisten achter de moord? Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak, en onthullen vele donkere geheimen.
«
»
17:00 Midsomer Murders
De eigenaar van Finchmere Airfield is uit een vliegtuig gevallen en verongelukt. Zitten er anti-luchtvaartactivisten achter de moord? Barnaby en Nelson onderzoeken de zaak, en onthullen vele donkere geheimen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Als een vriend van detective Camille sterft op een feestboot onder verdachte omstandigheden, moeten zij en detective Poole de zaak op zien te lossen en de moordenaar zien te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een Engelse toerist wordt vermoord, en het doet detective Poole denken aan een vergelijkbare moord die hij in Londen behandeld heeft. Een voormalig collega van Richard Poole komt naar Saint Marie.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch krijgt tijdens zijn onderzoek naar de verdwijning van een kindermeisje hulp van de man die zichzelf als de ware Sherlock Holmes beschouwt.
«
»
21:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer zijn goede vriendin zuster Boniface beschuldigd wordt van betrokkenheid bij de moord op een bekende kunstenaar.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Inspecteur Rachel Bailey van de politie van Manchester is kwaad omdat ze gedumpt is door haar vriend. Ze voegt zich bij haar collega Janet Scott om de moord op een zwanger Turks meisje te onderzoeken.
«
»
22:55 Silent Witness
Wanneer er een lichaam wordt gevonden in het veld, in de buurt van Hartford, bevestigen Nikki en het Lyell-team dat het de vermiste tiener Jason Forbes is. De lokale slotenmaker Malcolm Wilde is de hoofdverdachte.
«
»
00:00 DCI Banks
Wanneer een buurman van Banks een geweer vindt in de slaapkamer van zijn dochter, wil Banks dat in stilte oplossen. Helen denkt daar anders over en vindt dat alles volgens de regels moet gebeuren.
«
»
00:50 DCI Banks
Banks begint een wanhopige zoektocht naar Tracy en haar ontvoerder, Jaff Kitson. Wanneer Banks er echt van overtuigd is dat Al Jenkins Jaff's medeplichtige is, zet hij Al onder druk.
«
»
01:35 Peaky Blinders
Thuis smeedt Tommy een verbond met de onwaarschijnlijkste mensen om Jack Nelson over te halen op zijn voorstel in te gaan. Dochter Ruby doet een verontrustende uitspraak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers