TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Nadat bij hun kinderen levensbedreigende voedselallergieën worden vastgesteld, waken Dan en Miranda Andersen voortdurend over de veiligheid van hun gezin. Te veel beeldschermtijd zonder toezicht maakt de bedtijdroutine tot een nachtmerrie.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Vrijgezellen Freddie, David en Andy betreden de liefdeskeuken van Scarlett. Ze gaan de culinaire strijd met elkaar aan om zo een date met de 27-jarige Danika in de wacht te slepen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Supernanny US
Kristi is gefrustreerd wanneer ze haar drie meisjes probeert te disciplineren, terwijl haar man Diarmid de verantwoordelijkheid afschuift. Kristi schreeuwt om controle te krijgen, maar intussen wordt haar gedrag geïmiteerd door haar dochter Karina.
«
»
14:50 Ambulance Australia
Armahn en Ash worden opgeroepen om een 96-jarige vrouw met een ernstige hoofdwond te helpen. Een man beweert dat hij van de Story Bridge in Brisbane is gesprongen. Paul geeft een peptalk om een patiënt met een paniekaanval te kalmeren.
«
»
15:45 Urk!
Kapper Teun Föhn begint aan een groot avontuur. Hij wil het allereerste boetiekhotel op Urk beginnen. Het pand heeft hij al maar het moet nog wel helemaal verbouwd worden.
«
»
16:35 Villa Zuid-Afrika
Het leven in een Zuid-Afrikaans guesthouse lijkt de perfecte combinatie van werken en genieten onder de warme zon. Samen met haar gezin gaat Kathleen undercover om potentiële aankopen te testen.
«
»
17:40 MasterChef Australië: Dessert Masters
Met een immuniteitsspeld op het spel, maken de tien chefs jacht op hun eerste overwinning.
«
»
18:55 Home and Away
Irene en John zijn in opperbeste stemming en dat wakkert de vermoedens over een opbloeiende romance alleen maar aan. Mackenzie kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en hoort John uit.
«
»
19:25 Blind getrouwd: Australië
Lucinda geeft toe dat ze zich niet gewenst voelt, Tristan betwijfelt of zijn vriendschap met Cassandra zal uitgroeien tot een romance, Andrea en Richard onthullen dat er scheuren in hun relatie zitten.
«
»
20:55 Alert: Missing Persons Unit
Terwijl het team een nieuwe forensische wetenschapper verwelkomt, onderzoeken ze de verdwijning van een Benjamin Franklin-fanaat die verdween tijdens een rondleiding door de stad.
«
»
21:55 9-1-1: Lone Star
Strand en de 126 schieten te hulp als een vrouw vast komt te zitten in haar mobiele huis. Owen heeft een confrontatie met voormalig aartsvijand Sgt. O'Brien. Tommy vraagt Grace om datingadvies.
«
»
22:50 Fatal Attraction
Een intens hartstochtelijke band verzuurt wanneer Dan zich realiseert dat Alex meer wil dan de indruk die ze geeft. In het heden worden Dan's dierbaren gekweld door zijn terugkeer in hun leven.
«
»
23:55 9-1-1
Bobby en de 118 reageren op een brand in een gevangenis en komen terecht in een dodelijke rel.
«
»
00:45 Blind getrouwd: Australië
Lucinda geeft toe dat ze zich niet gewenst voelt, Tristan betwijfelt of zijn vriendschap met Cassandra zal uitgroeien tot een romance, Andrea en Richard onthullen dat er scheuren in hun relatie zitten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers