TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Last Action Hero
Een gouden kaartje van Houdini lanceert een jongen de wereld van een Hollywood-superster in. Hij moet het vervolgens samen met zijn favoriete superheld opnemen tegen een scala aan slechteriken.
«
»
16:15 Walker, Texas Ranger
Een man contacteert Alex in verband met een mogelijk complot om wilde mustangs uit te roeien om plaats te maken voor een bouwproject. Voor hij haar meer details kan geven, wordt hij echter vermoord.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Terwijl de kern van de zware storm verder oprukt naar Atlantis onderneemt majoor Sheppard een solomissie om de groepjes Genii-soldaten in de stad uit te schakelen.
«
»
17:55 Police Interceptors
Een gevaarlijke achtervolging waarbij Interceptors Ben Pearson en Matt Ransom met hoge snelheid door de straten van Keighley scheuren, maar uiteindelijk met lege handen staan.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Heel veel criminele activiteiten binnen het Verenigd Koninkrijk zijn drugsgerelateerd. In Derbyshire alleen al is het aantal drugsdelicten in 2019 met zo'n 10 procent toegenomen.
«
»
19:45 Most Daring
Wanneer Daryl Black zijn buurman om een lift vraagt, kon hij niet vermoeden dat de rit hem zijn leven zou kunnen kosten. Een stierenloop in het Spaanse Sanse gaat niet zoals verwacht.
«
»
20:35 Twins
Als Julius hoort dat hij een tweelingbroer heeft, gaat hij naar Californië. Daar ontmoet hij Vincent, zijn tweelingbroer. De twee zijn totaal verschillend: Julius is de goedheid zelve, terwijl Vincent steelt en continu op de vlucht is voor de maffia.
«
»
22:30 MythBusters
Jon en Brian reconstrueren een beroemde en gevaarlijke Hollywood-stunt. Daarna testen ze drie huis tuin en keukenmiddeltjes om een ui te snijden zonder in tranen uit te barsten.
«
»
23:30 Road Wars
Hondengeleider Steve krijgt het aan de stok met een dronken jongeman die zich agressief gedraagt. Giles en Roger van de Road Crime Unit houden een chauffeur tegen die een gevaarlijke lading vervoert.
«
»
00:25 Walker, Texas Ranger
Een man contacteert Alex in verband met een mogelijk complot om wilde mustangs uit te roeien om plaats te maken voor een bouwproject. Voor hij haar meer details kan geven, wordt hij echter vermoord.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers