TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop & de Peppers
Pol heeft een verrassing voor Pepijn voorbereid, omdat ze al vijftien jaar lang vrienden zijn. Maar Pepijn lijkt deze geweldige gelegenheid te zijn vergeten en gooit per ongeluk het geschenk van Pol weg.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pepijn kan niet slapen door het luide gesnurk van Pol. Hij vindt een middeltje om het lawaai niet meer te horen, maar dit zorgt dan weer voor heel wat andere problemen.
«
»
06:10 Nurdys
De olifant ontdekt de Taj Mahal, een prachtige tempel met een grote vijver, en springt in de vijver.
«
»
06:15 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:30 Heidi
Grootvader en Heidi vragen Frieda of ze de kerstdagen in hun chalet in Dörfli door wil brengen.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Het noorderlicht bereikt onze ganzen en ze vertellen over de vreemde dingen die dan kunnen plaatsvinden. Gorgo is ervan overtuigd dat één van de vleermuizen eigenlijk Akka is.
«
»
07:05 Het dagboek van K3
Een eerste eigen show, een derde cd en hun allereerste K3-film: de leukste momenten van het voorbije jaar worden op een rijtje gezet. De vraag is hoe Marthe, Hanne en Klaasje dit allemaal ervaren.
«
»
07:15 VLOGLAB Together #Stories
Chakir vraagt Zoe ten huwelijk om haar zo in Belgie te houden, maar Zoe wijst hem af. Angela probeert haar toch op andere gedachten te brengen.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 Hallo K3
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee K's haar te dom vinden om ook mee te doen, gewoon omdat ze nooit de krant leest.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Burples moedwillige daad leidt ertoe dat kleine draken hem tot hun koning kronen.
«
»
09:00 Super Monsters
De Super Monsters hebben een geweldige dag met Ranger Ben in het bos om maanbessen te plukken, maar ze verliezen elkaar al snel uit het oog.
«
»
09:10 Super Monsters
De Super Monsters gaan op een tripje naar Paddenburg, waar ze een zeemeermin vinden die wil vliegen.
«
»
09:20 De Sterrenstudio
De Sterrenstudio gaat uit zijn dak, omdat babbelend sterdanseresje Caitlyn en topzanger Miguel op het podium schitteren. In het sterrenspel woedt de strijd hevig tussen team rood van sterspeler Neyla en team blauw van sterspeler Felix.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Sofie maakt een van de populairste desserts aller tijden klaar: chocoladepudding met kokosmelk, opgelegde perzik en gebakken meringue.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Het team is in shock door een vrouw met een ongelooflijke onthulling terwijl haar koffers doorzocht worden op drugs nadat een drugshond alarm heeft geslagen. En een nerveuze passagier trekt de aandacht.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Scripted reality-serie over de Vlaamse politie gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Johan bedankt Robyn voor haar steun. Alfons gooit Benny beschuldigingen naar het hoofd. Lucas voert de druk op Emma en Guido verder op.
«
»
14:10 Wittekerke
De criminaliteit in Wittekerke neemt toe. Eerst werd Magda op straat van haar handtas beroofd en nu ligt Bertrand in het ziekenhuis.
«
»
15:10 The Good Doctor
Shaun praat met Glassman over zijn gevoelens voor Lea. Het team opereert een patiënt die elke vorm van verdoving weigert.
«
»
16:20 Superstore
Als Amy gezichtsverlies lijdt in aanwezigheid van de regiomanager, bedenken Jonah, Glenn en zij een plan om haar als harde baas neer te zetten. Mateo helpt Dina met haar winkeldiefstalproject.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief
B&B-uitbater Isabel verwelkomt de flamboyante spraakwaterval Maurice in het adembenemende kasteeldomein dat ze uitbaat. Al snel stuurt cupido van dienst An Lemmens ook schrijver Filip naar haar B&B.
«
»
17:15 B&B zoekt Lief
Vrijgezel Filip probeert Isabels aandacht te trekken met een verrassing. Terwijl Regine haar intrek neemt bij de gastvrije Dirk in het pittoreske Vicq, test Sander zijn charmes bij Kaylee tussen de olijfbomen in het zonnige zuiden.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
De inhoud van de koffer van een jonge vrouw uit China zou catastrofale gevolgen kunnen hebben voor een hele industrie. Twee broers die beweren dat ze toeristen zijn, worden betrapt op een leugen.
«
»
18:20 Milo
Robyn wil zich verontschuldigen bij Emily en vraagt Hilde om haar gegevens. Die regelt op haar beurt een facetime tussen beiden.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Een discussie tussen Hanne en Brahim escaleert verder. Ook Louise is woedend op Hanne.
«
»
20:40 Special Forces
Om de eindmissie te bereiken, moet er wederzijds vertrouwen zijn binnen het team. De instructeurs dwingen de rekruten om eerlijk te zijn over zichzelf en de anderen. In de 'bear crawl' worden de kandidaten volledig uit hun comfortzone gehaald.
«
»
21:55 Máxima
Na een teleurstellende ervaring in Brussel keert Máxima met een gebroken hart terug naar Argentinië. Máxima vraagt haar vader naar zijn verleden.
«
»
23:00 Chicago Fire
Brandweerkazerne 51 moet dealen met een gekapseisde boot. Gallo, Ritter en Violet bespreken hun plannen voor een bijbaantje.
«
»
23:55 Familie
Een discussie tussen Hanne en Brahim escaleert verder. Ook Louise is woedend op Hanne.
«
»
00:30 The Good Doctor
Shaun praat met Glassman over zijn gevoelens voor Lea. Het team opereert een patiënt die elke vorm van verdoving weigert.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers