TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdekkingstocht door de ondergrondse werkplaats van Milleke Mol die een hamerende eekhoorn en citrusvruchten krijgt. Boekenjongen maakt een accordeon met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje gaat naar de maan. De maan verzamelt sterren om de bergen te verlichten met mooie blauwe stralen. Zoals altijd komt de speelse zon op en kan de maan niet meer schijnen, maar ook niet slapen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriette spelen tv'tje. Ze mogen alleen geen kabaal maken want mama moet een stukje schrijven voor de krant. Henriette besluit dat ze het weer gaat presenteren, want dat is lekker saai en rustig.
«
»
06:30 Dinostad
Een mysterie houdt Ricky 's nachts wakker. Hij vraagt zich af waarom papa Saur wel een snor kan laten groeien, terwijl hij, Tyra en mama dat niet kunnen. Ricky besluit er alles aan te doen om papa's geheime snorgroeitruc te ontrafelen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Tijdens een stroomstoring komen Pingu en zijn zusje Pinga erachter dat hun buurman zelf elektriciteit kan opwekken. Ze willen weten hoe het werkt bij een volgende storing.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje leert Dion een truc om toch dingen uit de winkel van dichtbij te bekijken zonder ze aan te raken, want van zijn vader moet hij overal afblijven.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Gaspard, Lou en Ferdinand spelen verstoppertje en het is Gaspards beurt om te tellen. Maar omdat hij niet verder dan drie kan tellen, hebben ze niet eens tijd om zich te verstoppen en dus vindt hij iedereen heel snel.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Mae-Mae heeft een nieuwe bandtent geregeld om haar grote droom, optreden op een echt podium, uit te laten komen. Maar ze is zo enthousiast dat ze niet goed meer luistert naar anderen.
«
»
07:15 Sa´d & Anna
Sa´d helpt Sameer met het repareren van de rozenkrans van mevrouw Santjes. Anna wil weten wat je kunt doen met de ketting. Sa´d legt uit dat je met de ketting kan bidden. Anna wil weten of je alles kunt vragen. Sa´d denkt van wel.
«
»
07:25 Samson en Marie
Vandaag is er eens geen optreden voor Samson & Marie. Marie wil vandaag lekker chillen, maar daar heeft Samson geen zin in. Hij wil spelen en een heleboel dingen doen. Samson probeert ook rustig te zijn, maar dat is niet zijn sterkste kant.
«
»
07:30 Molang
Een uitvinder koopt een klok van Molang en Piu Piu om het hart van zijn robot te maken. Als de robot tot leven komt, is de uitvinder dolblij. Er is echter een klein detail, de robot houdt alleen van Piu Piu.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en Lilit hebben elk een lievelingskever. Geweldig, nu zijn ze kevermaatjes. Maar elk van hen is ervan overtuigd dat die de beste kever heeft.
«
»
07:50 Lou
Lou is al heel lang verliefd op Tristan. Hoewel ze hem al sinds de kleuterschool kent, heeft ze hem nog niet durven aanspreken. In plaats daarvan bekijkt ze hem met een verrekijker. Ze ziet hem in zijn neus peuteren.
«
»
08:00 Kids on the block
Tank is verliefd op Angelina van de scooterbende. Hij vraagt aan romanticus Rayan om hem te helpen. De Boefjes ontdekken ondertussen dat Tank het groepje van Ikram heeft ingeschakeld.
«
»
08:15 Wannabe's
Mike heeft op internet de nieuwste trend ontdekt: de prank-je-baas-challenge, waarin mensen hun baas beetnemen. Mike wil dus ook beetgenomen worden en Olly gaat meteen aan de slag.
«
»
08:30 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf ontdekt dat Gargamel zichzelf in een smurf probeert te veranderen, wordt er een nieuw veiligheidsprotocol in werking gesteld. De Smurfen vertellen hun geheimen om hun identiteit te bewijzen, maar die geheimen worden verspreid.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu stoppen voor een vogelaar, en komen een vreemde papegaai tegen. De papegaai begint een deuntje te zingen, waarna Molang en Piu Piu zich afvragen wat er zou gebeuren als zij zelf een liedje zouden schrijven.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar ze op het punt staan een film op te nemen. De hoofdrolspeler stelt nogal wat eisen aan Molang en Piu Piu.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Ziggy vindt een kleine krokodil en wil voor hem zorgen en zoekt de familie van de krokodil.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Bunbury heel graag in vrede naar de tenniswedstrijd wil luisteren, geeft Brian hem een koptelefoon. Hierdoor krijgt hij alleen niet meer mee wat er allemaal om hem heen gebeurt.
«
»
09:30 De Smurfen
Brilsmurf moet een manier vinden om zijn vrienden te redden van Gargamel, die het Smurfendorp heeft ge´nfiltreerd vermomd als een Smurf.
«
»
09:40 De Smurfen
Wanneer Gargamel Domme Smurf en Begonia ervan overtuigt dat hij aardig is, nodigen ze hem uit in het dorp voor een feestje.
«
»
09:55 Tok Tok
Rosie heeft voor vampier gespeeld en wil niet stoppen. Ze weigert haar gewaad uit te doen en blijft de anderen bijten. Aangezien ze een vampier wil blijven, zal Claude de kuikens vragen haar kant op te gaan.
«
»
10:05 Tok Tok
Het is de beurt aan de kuikens om beleefdheid en goede manieren te leren van de geiten.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pingu´n
De reis is gevaarlijk. Oscar ontmoet Emile, een zeeluipaard met een grote honger naar pingu´ns.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pingu´n
Ari de Eekhoorn heeft er altijd van gedroomd om de beroemde vliegende eekhoorn te zijn, net als zijn neefjes. Maar Ari kan niet vliegen en dat eist zijn tol aan zelfvertrouwen, totdat hij Oscar ontmoet, die creatieve oplossingen heeft.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio heeft een probleem. Hij moet op twee plaatsen tegelijk zijn. Hoe gaat hij dat oplossen?
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir en Pinokkio een verlaten hut vinden, weten ze niet dat die eigenlijk van een enge heks is. Als ze maar niet betrapt worden..
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella's vriendschap met haar beste vrienden wordt op de proef gesteld wanneer ze hen afwijst, maar daar al snel bittere spijt van krijgt. De vraag is of haar vrienden haar uiteindelijk zullen vergeven.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella overtuigt de Kings om een spelletjesavond te organiseren en de baby aan Mr Pee over te laten.
«
»
11:10 Lou
Terwijl Lou haar huiswerk maakt, springt er een kitten door het open raam haar kamer binnen en recht in Lou's hart. Ze zou de kitten graag houden. Maar helaas zou haar moeder daar niet blij mee zijn, want Emma is bang voor katten.
«
»
11:25 Lou
Lou en haar moeder Emma besluiten zich eindelijk te verzetten tegen de mensen die hen al heel lang pesten. Sinds de kleuterschool heeft de brutale Caroline altijd Lou's toetje afgepakt.
«
»
11:35 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
11:45 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
11:55 Kapot gaan
Jean-Romy kiest de uitdaging en hij wil zien wie er het hardst kapot gaat van de pijn.
«
»
12:10 Ket & Doc
Elke dag geniet Leonie van het leven op de boerderij van haar ouders. Zorgen voor de varkens, in het hooi liggen met haar grote zussen, spelen met de kat Skeetje, Leonie vindt het allemaal even fijn.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
«
»
12:50 Helden
In deze spectaculaire aflevering maken de helden onderling uit wie de grootste superheld is.
«
»
13:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Bezorgd over Piya's vertrek, neemt Oggy foto's van haar om herinneringen aan haar te bewaren.
«
»
13:05 DierenDetectives
Wanneer in Amerika een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. De vader ziet een grote witte haai op zich afkomen. De dolfijnen beschermen hen!
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
GeŰrgerd dat Oggy haar ziet als een aardig, rustig meisje, probeert Piya hem te bewijzen dat ze heel ondeugend kan zijn. Helaas worden al haar pogingen als schattig en onschuldig gezien.
«
»
13:40 Dodo
Joe is aan de verliezende hand. Met Sportdag in aantocht moet hij voorkomen dat hij weer verliest.
«
»
13:50 Lou
Als Lou en haar beste vriendin Mina na lange tijd weer eens met hun poppen spelen, beseffen ze al snel dat ze hier te oud voor zijn geworden. Mina stelt voor om naar de bioscoop te gaan, maar Lou heeft daar geen geld voor.
«
»
14:05 Royals Next Door
EÚn nacht in een tent maakt nog geen expert in de wildernis. Stella ontdekt dit snel nadat ze Mia en Freya heeft gevraagd te oefenen met kamperen in de achtertuin van de familie.
«
»
14:20 Tok Tok
Poivre mist discretie en bescheidenheid. Hij zal moeten leren wanneer hij andermans privacy schendt.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pingu´n
Oscar helpt Gaston, een verdrietig schaapje dat uit de kudde is verbannen.
«
»
14:30 Prinsessia
Juf Flora vertelt over Prins Maximus, die twee weken op een onbewoond eiland wist te overleven. Violet beweert dat zij dat ook best zou kunnen. Roos gelooft er niks van en daagt haar uit.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio moeten bewijzen dat ze niet bang zijn voor een uil. Daarvoor moeten ze diep het duistere bos in.
«
»
14:55 Mega Mindy
Iemand probeert een beroemde diamant, die in de kluis van het politiebureau ligt, te stelen. De commissaris, die er zeker van was dat de diamant daar veilig zou zijn, is zeer verbaasd als er toch ingebroken wordt.
«
»
15:20 Molang
Wanneer Piu Piu en Molang groenten bij de musketiers komen afleveren, worden de dappere soldaten te hulp geroepen om de koning te redden. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hen te volgen, en komen vervolgens zelf in de problemen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Met zijn grote mond vertelt Tarik dat hij al menige tombola heeft gewonnen. En nu wil hij ook de Tombola van Samson en Marie winnen. Dit doet hij door vals te spelen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sep wil graag dapperder zijn zodat hij kan deelnemen aan alle onverschrokken activiteiten die Mush-Mush en Lilit voorstellen. Dus besluit hij een broek van beschermend schuim te laten maken.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Meneer Magoo vindt de pop uit zijn kindertijd en wil hem laten repareren, maar hij gaat naar het huis van Wezel en denkt ten onrechte dat het de speelgoedreparatiewerkplaats is. Wezel stopt Fizz in de pop.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Het is Valentijnsdag en Fizz is in zijn nopjes met zijn Fizzrozen. Magoo plant de perfecte date voor Weasel en Linda en besluit de twee mee te nemen op een rondleiding door het riool.
«
»
16:00 Imago
Tijdens een tussenstop midden in de woestijn ontmoeten de helden de sinistere Ghoula en haar bende. Bij het zien van Azrohk de Flamboyante kan Ghoula maar aan ÚÚn ding denken: hem gevangen nemen.
«
»
16:25 Rox
Tijdens het vierlandentoernooi slaat het paard van prinses Sofia van Pruisen op hol. Het gaat niet om een ongeluk, want er is een dreigbrief gevonden. De opdracht van de kolonel voor Team Rox is duidelijk: bescherm prinses Sofia met jullie leven.
«
»
16:50 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie 1.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Aaron gaan op bezoek bij het nest van de rode bosmier, waar duizenden mieren klaarzitten om hem eens goed te bijten.
«
»
18:15 Nachtwacht
Reika, een oude vriendin van Vladimir, duikt plots op in Schemermeer. Het lijkt een hartelijke ontmoeting tussen de twee te zijn, maar Keelin en Wilko vertrouwen het niet helemaal.
«
»
18:40 De Hoppers
Jackie laat Kruimeltje per ongeluk vallen. De kruimeldief is onherstelbaar stuk. Geert wil plechtig afscheid nemen van zijn oude vriend. Arno vindt 'Hoppercola' uit en ziet de afscheidsplechtigheid als kans om reclame te maken voor zijn frisdrank.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gevierd als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Oggy sluit een deal met de kakkerlakken: in ruil voor voedsel brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Door omstandigheden zal de dansrepetitie van Said zijn hiphopcrew bij Video King doorgaan. Daarom wil Said dat iedereen zeker op tijd weg is. Maar Shoana wil eerst nog een nieuwe, spectaculaire profielfoto maken.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena, een Russische prinses in 1905, reist door de tijd en belandt in Parijs in 2018. Ze heeft geen tijd om zich aan te passen en moet vertrouwen op haar klassieke ballettraining om een plek te behouden op de prestigieuze dansschool L'OpÚra.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Elke finalist zal het verplichte werk vertolken, dat speciaal voor de finale van deze vioolwedstrijd geschreven werd door Thierry Escaich (wereldpremiŔre op maandag 27 mei 2024), en een concerto naar keuze, met het Belgian National Orchestra.
«
»
22:45 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers