TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Amish Stud: The Eli Weaver Story
Barbara Weaver leidt samen met haar man Eli en hun kinderen een traditioneel leven in een Amish-gemeenschap in Ohio. Eli krijgt echter een minnares en bedenkt samen met haar een plan om Barbara te vermoorden.
«
»
09:40 Killer at the Crime Scene
Een zeventienjarige jongen wordt dood aangetroffen in de familiekeuken. De eerste aanwijzingen lijken op een slordige poging tot opruimen, waarbij de moordenaar heeft geprobeerd de dood als zelfmoord te ensceneren.
«
»
10:25 Criminal Confessions
Een middelbare scholier wordt plotseling vermist. Een jaar later komt een getuige naar voren die beweert te weten wie verantwoordelijk is voor haar verdwijning. Rechercheurs moeten een web van leugens ontrafelen om achter de waarheid te komen.
«
»
11:10 Criminal Confessions
Een hardwerkend koppel uit Virginia wordt vermoord aan de vooravond van hun jubileum. Het onderzoek naar hun moord wordt koud totdat rechercheurs de meest onwaarschijnlijke verdachten vinden.
«
»
11:55 Cold Case
Het team zoekt naar een gevaarlijke seriebommenwerper die het verkeerde doel heeft geraakt bij hun recente aanval, en wiens vorige drie bomaanslagen een man blind maakten en twee anderen doodden.
«
»
12:40 Britain's Deadliest Kids
De zestienjarige Joshua Davies is veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn vriendin, Rebecca Aylward. Een kijkje naar wat hem ertoe gebracht heeft om deze moord te plegen.
«
»
13:25 Britain's Deadliest Kids
In 2013 is Sean McHugh naar een wasserette gegaan in Anfield, Liverpool om zijn was te doen. Hij wordt neergestoken door een tienerbende. Een kijkje naar waarom ze een onschuldige man hebben vermoord.
«
»
14:15 Killer at the Crime Scene
Een zeventienjarige jongen wordt dood aangetroffen in de familiekeuken. De eerste aanwijzingen lijken op een slordige poging tot opruimen, waarbij de moordenaar heeft geprobeerd de dood als zelfmoord te ensceneren.
«
»
15:05 Snapped
Het lichaam van een tiener wordt gevonden op een plaatselijke feestlocatie. De theorieën over haar dood verspreiden zich, maar de zaak blijft dertig jaar in de ijskast, totdat het onderzoek weer op stoom komt.
«
»
15:50 The First 48
Een vader wordt vermoord als een man vuur opent in een drukke supermarkt in Atlanta en in Tulsa, Oklahoma wordt een toekomstige bruidegom neergeschoten voordat hij zijn leven kan beteren.
«
»
16:35 The First 48
Een vrouw wordt in elkaar geslagen en doodgestoken in haar eigen huis tijdens een wraakactie en een man in Kansas City kan de gevaarlijke zaken waar hij bij betrokken is niet langer ontlopen en vreest voor zijn leven.
«
»
17:25 Amish Abduction
Annie en Jacob horen bij een Amish-gemeenschap. Ze hebben samen een zoontje, Caleb. Annie komt in de problemen als Jacob de gemeenschap verlaat. Hij is vastbesloten de voogdij over Caleb te krijgen en deinst voor niets terug.
«
»
18:55 Killer at the Crime Scene
In Eltham, Zuid-Londen, reageren agenten op meldingen van gewelddadige wanorde in een woonstraat. Uit het plaatselijke ziekenhuis komt nieuws dat de achttienjarige Jay Sewell, die is neergestoken, is overleden.
«
»
19:45 Snapped
De autoriteiten staan voor een raadsel wanneer een geliefde grootmoeder in Georgia wordt doodgeschoten, maar naarmate het onderzoek vordert, keert een eens zo hechte familie zich tegen zichzelf.
«
»
20:30 Cold Case Files
Het lichaam van Lori Nesson wordt in 1974 in een greppel gevonden, maar de zoektocht naar haar moordenaar begint eindelijk wanneer de doodsoorzaak 40 jaar later wordt veranderd in moord.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Het beruchte verhaal van Jorge Avila-Torrez, die wordt veroordeeld voor de moord op twee jonge meisjes nadat hij al ter dood is veroordeeld voor de moord op een militaire inlichtingenspecialist van de marine.
«
»
22:05 Cold Case
Wanneer een tiener dood wordt aangetroffen, is haar gewelddadige en controlerende vader de hoofdverdachte. Terwijl het team onderzoek doet, ontdekken ze dat ze er vlak voor haar dood vandoor is gegaan met een ex-gevangene neonazi.
«
»
22:50 CSI: Miami
De gemoederen lopen hoog op wanneer Memmo Fiero plots opduikt in de stad. Fierro was indertijd verantwoordelijk voor de dood van Horatio's vrouw en wil nu opnieuw de touwtjes van zijn organisatie Mala Noche in handen nemen.
«
»
23:40 FBI
Terwijl het team op een moordenaar jaagt heeft nieuwe agent Tiffany een ervaring op het werk die de spanning tussen haar carrière en verantwoordelijkheid tegenover haar gemeenschap naar boven brengt.
«
»
00:20 Castle
De zoon van een Russische diplomaat, Castle en Beckett gaan op onderzoek. Voordat ze het weten bevinden ze zich in een internationaal web van schuld en boete.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers