TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Top of the rocks
Klei is een bijzonder verrassend gesteente. Droog is het breekbaar, maar eens het in contact komt met water wordt het kneedbaar en onder invloed van vuur kan het permanent verstijven.
«
»
18:10 Yorkshire Firefighters
De brandweer van West Yorkshire rukt uit om een moeder en kind te redden die bestookt worden met vuurwerk door de brievenbus, om maar liefst 600.000 brandende banden te blussen die giftige dampen veroorzaken en om brandalarmen te controleren.
«
»
19:10 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben reist naar een uniek eilandje in de Schotse Hebriden en verblijft er bij voormalig maatschappelijk werker Philip. Hij ontdekt hoe Philip beheerder is geworden van het eiland en hoe hij een nieuwe levenswijze heeft omarmd in de gemeenschap.
«
»
20:00 Terzake Kies24
Terzake stelt twee weken lang de vraag Welke antwoorden bieden politici op de grote uitdagingen voor onze samenleving?
«
»
21:00 Ruiters
De jonge ruiter Gilles Thomas staat voor het jaar van de grote doorbraak. Met het paard 'Aretino' dat hij in bruikleen heeft van een Chinese eigenaar, wil hij in de mythische Canadese grasring van Spruce Meadows zijn ruitertalent tonen aan de wereld.
«
»
21:45 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
22:45 De Afspraak Kies24
Phara de Aguirre blikt in de twee weken voor 9 juni met twee wisselende politieke watchers en een gast uit de actualiteit terug op de campagnedag. Elke dag wordt er ook gekeken wat er in de campagne aan de andere kant van de taalgrens gebeurt.
«
»
23:20 Trial in the Outback
De Australische media en bevolking zijn geobsedeerd en verdeeld over het proces, maar zonder onomstotelijk bewijs wordt de hoogzwangere Lindy door de jury schuldig bevonden. Over het hele land neemt de druk toe om Lindy vrij te laten, tevergeefs.
«
»
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers