TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Verwacht op VTM 3
«
»
11:40 The Big Bang Theory
De wetenschapskennis van de jongens wordt op de proef gesteld wanneer ze een lekke band hebben tijdens Leonards vrijgezellenweekend in Mexico.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:40 Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt.
«
»
16:30 9-1-1: Lone Star
Het team rukt uit voor een op hol geslagen stier op een autokerkhof en een vermoedelijke elektrocutie. Owen probeert te bewijzen dat hij zijn job kan blijven uitvoeren tijdens zijn chemobehandeling.
«
»
17:30 9-1-1: Lone Star
Owen, Michelle en het team rukken uit voor een ratelslangenplaag en pogen een demente man te redden uit een hachelijke situatie die hij zelf veroorzaakte.
«
»
18:30 Goosebumps
Tiener Zach Cooper ontmoet Hannah, de dochter van R.L. Stine, de schrijver van de 'Kippevel'-boeken. De monsters uit zijn verhalen zijn echt en worden door een stommiteit van Zach losgelaten.
«
»
20:30 Ghostbusters
New York wordt bedreigd door een plaag van gevaarlijke geesten. Vier heldhaftige dames slaan de handen in elkaar om de spoken een koekje van eigen deeg te geven.
«
»
22:45 Get Out
Chris, een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean.
«
»
00:45 The First Purge
In een poging om de criminaliteitscijfers te doen dalen besluit de politieke partij NFFA, de New Founding Fathers of America, een experiment uit te voeren op Staten Island: een wetteloze avond.
«
»
02:25 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers